LMA : CEZARA-ILINCA!!! Mai-Iunie 2009(79)
Raspunsuri - Pagina 14
Relusha spune:
`neata,
o pentru cine doreste....
avem noutati....am fost la control si avem 10 kg si 76 cm.... i-a luat si sange, a plans dupa, nu cand l-a intepat in degetel, ceva lipsa mica de fier, ne-a dat ceva granule de fier, calciu si vitamina A si D, dar in rest doctorita a fost foarte multumita de Radoze....
si mai avem o noutate, de cateva zile merge singurel, dar ne este frica sa-l lasam singur ca cade si se loveste, pe zi ce trece are tot mai mult curaj....
mi-am facut si eu analizele, totul e ok.... asa bucuroasa sunt!!!
ma pun sa citesc din urma si sa vad cat ma lasa Radoze la calculator si raspund din urma...
va si sa aveti grija de voi....
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
9+
maria_bunica spune:
"La multi ani Ruxandra!
"La multi ani Miruna si Karina multa sanatate,bucurii si realizari!
"La multi ani Sebastian,o viata linistita,frumoasa,multa sanatate si realizari!
Mamici si tatici sa va bucurati mereu de minunile mici!
"La multi ani tati de David si Matei si viitor tatic de printesa!
Alynta..astept poze cu burtica!
Va multumesc la toate pt grija si urarile de sanatate,Darius este bine,la control miercuri ne-a zis ca otita se vindeca bine,sambata am terminat antibioticul!
Poze nu am reusit sa incarc,dar poate imi fac timp azi,stau cam nasol cu timpul,mai ales ca stam fff mult afara!
Va pupam pe toate,trebuie sa ma pregatesc sa merg la serviciu!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
maria_bunica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Relusha `neata, o pentru cine doreste.... avem noutati....am fost la control si avem 10 kg si 76 cm.... i-a luat si sange, a plans dupa, nu cand l-a intepat in degetel, ceva lipsa mica de fier, ne-a dat ceva granule de fier, calciu si vitamina A si D, dar in rest doctorita a fost foarte multumita de Radoze.... si mai avem o noutate, de cateva zile merge singurel, dar ne este frica sa-l lasam singur ca cade si se loveste, pe zi ce trece are tot mai mult curaj.... mi-am facut si eu analizele, totul e ok.... asa bucuroasa sunt!!! ma pun sa citesc din urma si sa vad cat ma lasa Radoze la calculator si raspund din urma... va si sa aveti grija de voi.... Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum 9+ |
Felicitari lui Radoze pt greutate si cm si pt mersul singurel!
Felicitari pt sarcina,sa fie totul bine si un bebe sanatos si mancacios!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
Relusha spune:
DanaMi, sper ca ai reusit sa-l recuperezi pozele....
anda_magda, felicitari pentru examene, mai un pic si gata...trece si licenta....bafta cu noul job....
alynta, BRAVO Matei!!! iar despre flacaul cel mare..., da suna "tare bine" viitorul...
philip, sanatate multa lu` P
cris, ma bucur mult ca ati avut timp frumos si ca v-ati petrecut, nu ma stiu cu interpretarile, dar sunt sigura ca o sa fie cum isi doreste ea!!!!
anaela, sa poarte sanatos Darius adidasii si costumasul....
ana_micu, inainte sa ne nasca Radu asa am zis si noi.... toti banii ce ii primeste Radoze ii punem undeva separat....ei uite ca nu au ajuns niciunde, doar ca stim cati are si sper sa reusim sa-i sipunem macar deoparte, candva, pana la 18 ani.... bafta cu burtica!!!
alynta, bine ca macar ati putut iesi un pic la iarba verde...
serialbastre, ma bucur ca ati avut o zi frumoasa si ati petrecut asemenea....
LauraOana, bine ca a trecut cu bine si ca a ajuns mancarea oare e "bai" daca ii dai sa aleaga azi de pe tavita....?
SoriLea, si noi am fost ieri afara, in soare, si avem si noi "semne" rosii, dar din fericire nu s-a plans....noi am mai patit cu radoze anul trecut la mare, l-am lasat sa doarma de amiaza sub umbrela si seara, la baita, era tot rosu pe jumate....nici atunci, nici acuma nu mi-a plans....o sa caut pe aici ceva crema sa-l dam cand mai iesim asa in miezul zilei afara.... asa stiu si eu cu factor mare de protectie... 50....
nicuratze, te asteptam mai des...
laurraa, ma bucur ca ati profitat din plin de vremea frumoasa....
multumesc fetelor pentru felicitari
9+
Relusha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maria_bunica
Felicitari lui Radoze pt greutate si cm si pt mersul singurel! Felicitari pt sarcina,sa fie totul bine si un bebe sanatos si mancacios! mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009) Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2 |
multumim frumos, esti o draguta
servici usor si astept pozele (ale voastre le pot vedea)
profitati din plin de timpul frumos de afara
9+
Bebe Beca spune:
LA MULTI ANI, KARINA, MIRUNA SI SEBASTIAN!! Sa cresteti mari si sanatosi si sa va ajute Dumnezeu sa aveti o viata plina de bucurii si de frumos!
Relusha, felicitari pentru sarcina! sa aveti un bebe sanatos si tu o sarcina usoara!
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
cris_82 spune:
neata
anaela faine achizitiide abea astept sa ni le arati si noua
ana sincer,nu am facut nimica pentru "viitorul de aur" al piticei,si asa e destul de greut,poate mai incolo o sa reusim sa punem ceva de-o parte,momentan mai am de terminat si pe la casa si nu am de undespor la "lucru"pentru o noua burtica
laurao fain tort si vad ca a fost gradinita la tineba si burticiii sta foarte fain voinicului tunsulici
sorilea deocamdata nu am uns pitica cu crema,dar nici nu am lasat-o pe afara intre orel 12-17..dar la plaja o sa-i iau o crema spf50
nicuratze la naiba uite ca am uitat sa pun o carte de creditsigur asta edomnisoara nu vrea maruntis ci numai cu greutate
relusha multam de cafelutapai stati foarte bine felicitari pentru primii pasi
nu mai are stare piticania..asa ca fug oleaca sa imblanzesc demolatoarea
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Serialbastre spune:
Sambata am sarbatorit-o pe Cezara, la Gura Humorului, inconjurati de prieteni buni si oameni dragi. Vremea a tinut cu noi, in ciuda prognozelor meteorologice si a norilor care se zareau in departare.
Nanele au taiat motul cam cu mila, ma gandeam ca o sa aiba o gaura in par, dar nici nu se vede.
De pe tavita a ales un trabuc, o oja si o papiota cu ata. Apoi a mai luat surubelnita si s-a agatat si o bancnota, dar a scuturat-o repede ... se pare ca nu-i trebuia.
Cateva poze de la petrecere puteti vedea http://picasaweb.google.ro/AndreeaTzui/CEZARA1An#
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC
anda_magda spune:
neatza!
relusha mersi de cafeluta
andreea (serialbastre): nu stiu ce sa zic.... greu la cezara cu interpretarea
ultima mea zi de concediu
cris_82 spune:
andreea stai asa ca eu am gasit interpretarea
o sa se stabileasac ca cuba sa ne furnizeze noua trabuce[:D si o sa fie cea mai gagica buna din bransasi in timpul liber o sa faca goblenuriam intuit bine??
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist