LMA : CEZARA-ILINCA!!! Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

`neata fetele! ?

noi numai ce am ajuns de la dr...am fo la vaccin..hepatita A si capuse!..a fo ff cuminte sebastisn..nua plans deloc...acum vad ca e unpic marait...sunt curioasa cum doarme de dupamasa...

revin cind doarme pt ca ma vazut la laptop si vrea in brate

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cris,urez si eu ,cu intarziere,"La multi,multi ani" Mirunei,sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata...sa stii ca m-am gandit la voi,dar nu am mai reusit sa deschid calculatorul de vineri...va pupam!Abia astept sa vad pozici si filmulete!

La multi anisori ,sa fie sanatosi,sa creasca mari si sa aiba parte numai de lucruri bune in viata si pentru Karina si Sebastian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!!

tare slaba activitatea azi pe aici!!! se vede ca e cald afara, cred ca toata lumea e prin parcuri. am fost si noi de dimineata pe afara, ne-am jucat aproape 2 ore, acu matei abia s-a trezit, asa ca pot sta si eu cateva minute la calculator.

cris, laura, cum ati petrecut sambata??

alic, asa mi-a spus dr. ca priorixul este ror-ul de fapt. matei e mai bine, nu a mai facut febra de sambata dimineata, dar am citit pe net ca efectele la ror pot apare la 7 - 10 zile de la vaccinare, ca abia atunci isi face efectul vaccinul. nu stiu... mai asteptam... ca abia joi l-am facut.
i-a placut fetei tocanita de ardei???
referitor la legume crude, eu i-am dat lui matei morcov dat pe razatoare (cand pregatesc pt o ciorba ii dau si lui din legume), ceapa verde (codite - el singur mi le fura de pe masa si-i plac la nebunie), ridiche, ardei gras. rosie a gustat de cateva ori, iar castravete nu i-am dat deloc.

meniul de azi: dimineata - banana cu avocado si 3 masuri cereale, la amiaza - ciorba de legume cu galuste de gris (ieri a fost prima data cand i-am dat gris si i-a placut), pt seara - piure de cartofi cu brocoli si carnita de pui. meniul de la amiaza si din seara aceasta e identic cu al nostru.

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

cris, saru'mana pt interpretare si pt tort.

alynta, . ce face burtica??
la multi ani sotului!!

oana_mvt, puiutului, sa iasa mai repede dintisorii, fara dureri!!

sorilea, ce fel de iaurt papa razvanel?? ii dai danonino??

nicuratze, cum pregatesti snitelul? ca pt noi, prajit??

miruta, sa iasa mai repede macar un dintisor!!!

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Ce faceti gagiciiiiiii....am intrat si eu repede sa va salut si sa urez cu putina intarziere
La multi anisori inainte Sebita sa fii iubit,sanatos si fericit

Am vazut pozici de la aniversarile primului anisor si am vazut cat de frumos si mult au crescut albinutele noastre iubite...cand ma gandesc ca pana nu demult timp stateam in dubii daca sa mananc sau nu cartofi prajiti inainte sa merg la spital si cat de greu au trecut cele 40 de saptamani si cat de curioasa eram sa vad ce facta are micul blond...Doamne ce repede a trecut timpul si cat de mult se vede pe mocutele astea mici,cum au luat ei trasaturi de "oameni in toata firea"....hai ca acu ma apuc sa bocesc asa ca va las,intru mai tarziu ca acum trebuie sa iesim afara

aaaaaaaaa avem si noi cateva pozici noi cu un mic "betivan" AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Laura, Daniela, , f frumoas pozele.
Cris, ale tale unde-s?
Laura, tot am senzatia ca trebuie sa-ti raspund la ceva si nu mai stiu ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Salut fetele!
In primul rand vreau sa spun La multi ani tuturor puisorilor si puiutelor!Sa aveti o viata frumoasa plina de sanatate, sa fiti mereu inconjurati de fericire si iubire!

In sf pot scrie, v-am citit de peste o luna fara sa pot scrie(tastatura mi-a luat-o razna, intai n-a scris 3, 4 litere apoi si celelate le-a incurcat si la final a scis doar o litera care si aia era o cifra).

Va multumim di suflet pentru urari, le-am primit toate cu mult drag si pupicii ii intoarcem inmiit.

Am sarbatorit sambata, cu multi musafiri, am intins masa mare pe masa de ping pong, am facut bogracs la care a contribuit fiecare si n-a lipsit nici tortul cu multe lumanarele pe care le-a suflat Sebi(s-o ajute pe sora-sa)
Suntem bine, inca nu vrea sa ne lase de manuta desi mie mi se pare ca ar merge deja binisor, dar asta e o sa vina vremea la toate. Azi am fost la vaccin, a fost cumintica,sper sa n-avem probleme deseara

Felicitari mamicilor gravidute, sa va ajute Dumnezeu sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi

Am vazut poze, superbe!ce mari sunt puii nostri!
Va pup pe toate!

http://picasaweb.google.com/roxi2000.ro/X#5423549529383440354

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

A si multumesc pentru reteta de tort cu ciocolata si piersici, a fost super!Pupici multi cred ca Danielei

http://picasaweb.google.com/roxi2000.ro/X#5423549529383440354

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Sebastian!

Fetita e bine! Eu deasemenea! Ia vizualizat fiecare organ in parte, membre, buze, globi oculari, sistem nervos si coloana vertebrala! E foarte bine! Exista diferente intre varsta gestationala data de ecografie si cea data de ultima menstruatie datorita dereglarilor menstruale avute de mine! A fost si sotul cu mine! De emotie nu i-am zis sa-mi d-ea imagini si nici nu am privit la monitorul unde se vedea cand ecografia! Sunte fericita ca e sanatoasa! Mi-a spus ca nu e neaparat nevoie sa i-au vitamine deoarece nu am anemie- trebuie sa consum multe fructe si legume in schimb! Anticorpii trebuie dozati lunar si ne intalnim la 32 de saptamani!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna fetelor!

am facut infanrixul azi..deocamdata Naty e bine, speram ca si orele urmatoare
prorixul (merci Otilia) urmeaza peste vreo luna!

Dani, faine poze...smecherila...
am vazu ca bea din recipient cu pai; cum l-ai invatat?

va pupam pe toate!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput