LMA : CEZARA-ILINCA!!! Mai-Iunie 2009(79)
Raspunsuri - Pagina 13
alynta27 spune:
Ana are grija Dd si va fi bine!
Alina-Mirela 25+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Serialbastre spune:
Cu intarziere vin si eu cu urari:
LA MULTI ANI, KARINA si MIRUNA!
LA MULTI ANI, SEBASTIAN!
Sa fiti sanatoase si sa aveti o viata frumoasa si plina de intamplari frumoase!
Noi ne-am petrecut ieri foarte frumos, am avut vreme frumoasa in ciuda prognozelor meteo.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC
LauraOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_micu83 LA MULTI ANI , SEBASTIAN! www.mysong.ro/product--sebastian--348.html" target="_blank">CADOU ***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!*** |
MULTUMIM ..ce cadou frumos!!!
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Sebastian
LauraOana spune:
LA MULTI ANI MIRUNA sa cresti mare si frumoasa!! ps.: nu am reusit deloc sa intru ieri online
multumim pt urari
ieri a fost foarte foarte foarte frumos..si frica mea cea mai mare nu sa adeverit..:) miera frica ca nu imi ajunge mancarea.. am sa intru maine sa pun poze! pt ca oricum sunt datoare cu freza noua a lui sebastian...
am uitat sa il las pe sebastian sa aleaga de pe tavita
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Sebastian
LauraOana spune:
am pus citeva poze la semnatura...dar ff putine..
Sebastian
SoriLea spune:
LA MULTI ANI SEBASTIAN sa cresti mare sanatos, norocos si sa-ti bucuri parintii mereu.
Ana_Micu multi si de la noi. Multumim de aprecierile "baschetbalistului" . Ce mai face tiz-ul nostru. Pupam dulce. Sa de-a DD ca la anul sa vina bb-2 asa cum va doriti voi, lucrati cu incredere
Azi am stat aproape toata ziua pe afara, la curte si ne-a cam prins un picut soarele, ne-am bronzat putintel. Nu am avut crema de protectie sa-i dau si se vede unde e rosu (nu rau dar se vede), se poate sa-i cauzeze cu ceva? Nu am stat cu el in soare, doar sub umbrela a stat, dar cat am mers cu el din casa-afara si invers, fiind soarele arzator imediat l-a inrosit.
Acum cand e ff cald si ii scoateti afara,
ii dati pe puiutii vostrii cu crema de protectie? Si ce folositi? Peste o luna mergem la mare si trebuie neaparat sa-i iau o crema de protectie si nu stiu care ar fi cea mai potrivita pt bb-i, cea cu factor de protectie 50?
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
nicuratze spune:
Buna seara,
La multi ani SEBASTIAN!! Laura,am admirat piricul in poze,si tortul mi-a placut mult
La multi ani cu intarziere pentru KARINA si MIRUNA,multa sanatate!
ALYNTA,sa-ti traiasca sotul,sa fiti sanatosi si asa voiosi mereu!!
OTILIA,eu interpretez asa:o sa fie un barbat adevarat
VIOLETA,ai fost tare cu credibilitatea,ai fetita desteapta,mai ales ca nu face asa prima oara,si cand ne-am intalnit noi a fost un inger si fimea a fost o scorpie.
MIRELA,,ma bucur ca e bine Anto...nu am intarcat inca pe Andra,astept sa fiu mai in forma.Ai fetita mare,ce dulce trebuie sa fi fost.
CRIS,,abia astept sa vad pozele si filmele!
ANAELA,felicitari micului mergator,noroc cu tine ca ai pus poze,eu doar am promis si nu am apucat;ai un copil tare frumos,si eu zic ca expresia fetei e de la tine.
RELUSHA,
DANA,am vazut si pe Bianca (stii ca nu le am cu vorbele)
ANA,,mereu ma binedispun cand te citesc,spune ce mai face nazdravanul Razvan.
ANDREEA,,sanatate lui Philip,saracutul,a facut otita?
CRIS,ce bine a ales Miru,o fi aruncat banii ca poate prefera cartile de credit
ANA,eu i-am facut lui Radu varianta cea mai ieftina de la Ing,de 70 ron lunar...iar Andrei ii facusem un cont de economii la Transilvania,cu 12% dobanda pe an (doar ca banutii astia i-am tocat)
SORI,eu pe afara nu-i dau cu crema;la mare o sa iau una cu protectie 50
Va pup,noapte buna tuturor!
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
laurraa spune:
buna fetele!!!
acum o ora ne-am intors in Iasi si am intrat repede repede sa urez din inima Mirunei LA MULTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIII ANNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII cu intarziere si sa aveti parte de tot ce va doriti de la viata!!!!!
nu am avut acces la laptop deloc, va imbratisez si merg sa fac un dus si nani ca suntem franti; maine la cafea recuperez tot; am stat afara non-stop la aer si Maya a picat si ea din masina la somn
29 mai o zi minunata in viata ta cris
somnik dulce
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
Sebastian, au trecut doar 5 min dupa ziua ta, te pup dulce sa cresti mare si sanatos si tot ce e mai frumos pe lume la tine sa se adune puiut mic si dragalas
LA MULTI MULTI ani si Karina Elena; sa iti bucuri parintii in continuare si sa ai parte de ce e mai frumos de la viata
pupici
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii