LMA : CEZARA-ILINCA!!! Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

La multi ani, Sebi!!!!! Sa te faci mare, sa fii sanatos si cuminte!
si pt mamica lui

La multi ani sotului alinutei! Sa va traiasca taticul! Si sa va fie intotdeauna alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

alynta,cris, ana, phillip, multumesc pt felicitari
mai e putin si termin, gata.
phillip: la mine e a doua fac. prima a fost jurnalism si comunicare... si ma gandeam ca n-o sa mai imi foloseasca niciodata, dar acum cu noul job... sunt incantata ca va trebui sa-mi aduc aminte tot.
acum, fac lb straine: en-fr. asta pt ca am vrut sa-mi iau certificat de traducator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna ziua,

profitam putin ca doarme Darius si dupa mergem in parc.

Ieri am fost pana la urma la cumparaturi dar din pacate nu am mai stat si la spatiul de joaca ca era foarte tarziu, i-am luat o pereche de adidasi puma si un costumas adidas, adidasii as fi vrut sa fie albi dar nu aveau si am luat pe negru.

In legatura cu concursul cadourile au fost aceleasi la toata lumea inafara de medalie pe care scria locul ocupat de fiecare si a mai primit un castronel de papa, o babetica, o cutie cu cereale si un suport dinala de plastic pe care se papa toate de la Nestle, imi scapa denumirea exacta acum, intelegeti voi.

Relusha, Alynta, AnaMicu,Philip, Cris multumim foarte mult pt aprecieri intr-adevar Darius e foarte smecheras cu bandana lui pe cap si toata lumea ii admira ochisorii lui albastrii.
Ana multumesc foarte mult pt complimente dar sa stii ca nu arat eu chiar atat de bine am cateva kg bune de care trebuie sa scap neaparat si eu imi gasesc greu de imbracat, referitor la hainele de petrecere unele dintre rochite au fost facute de matusa mea, cel putin din ca tin eu minte ca am pus poze cea de la nunta Danei si rochia mea de mireasa.
Cris multam mult, poze nu am cu ce sa fac ca nu am aparat, cand ma intalnesc cu Dana o sa ii fac o poza cu hainutele si adidasii, pupici si ma bucur mult ca v-ati distrat la petrecere.
Sebastian sper ca ati avut o petrecere frumoasa si v-ati distrat, asteptam detalii.

Am pus cateva pozici de la concurs facute de o prietena.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Darius10Lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Ioana sa cresti mare su frumoasa si sa asculti de mami si de tati.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Darius10Lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Fetele, vroiam sa va intreb daca voi ati facut ceva pt "viitorul de aur" al micutilor..gen asigurare de viata, plan de studii etc...

Eu mi-am propus ca toate alocatiile, banii de la botez si ce mai primeste intre timp Razvan sa le pun intr-un cont special pt copilasi si sa-i dau/cumpar ceva important copilului intr-o buna zi...cum socoteala de acasa nu bate cu cea din trag..cu banii de la botez am platit celulele stem, alocatiile se duc in 2 timpi si 3 miscari si uite asa, dupa un an contul lui Razvi s-a ales cu ceva miscari pe el si 0 ron:))

Asa ca m-am gandit ca investesc intr-un plan de studii la ING pt copchii..dar inca nu sunt 100% convinsa ca este cea mai buna alegere...vreu si de la voi un sfat !

Tati a zis sa-i luam un pachet de actiuni la DisneyLand...da e cu dus si intors investitia in actiuni de bursa.

So, va astept cu sfaturi, pareri idei etc...(n-am nici bani multi de investit).

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Am schimbat si titlul...

Andata, pe unde esti? La multe lunite mezinei (din stup si din familie)!

Fetelor , eu simt nevoia sa le citesc pe :
DIci, Marcela, Mada77, Andata, Maria, Carla..pe unde umblati fetelor?

Va urez o zi superba ..eu fug iar in gradina ca avem chef de 2 ani la o vecina mica si scumpa...vremea este o idee nesi ca nu le lasa sa ne destrabalam corespunzator si trebe sa ne luam si o bluza mai groasa la purtator.

Cele care ati facut zilele astea chef de 1 an sunteti invitate sa dati publicitatii pozele!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

LA MULTI ANI , SEBASTIAN!

www.mysong.ro/product--sebastian--348.html" target="_blank">CADOU

****cantecele pot fi gasite si ascultate mergand in josul pagini printr-un click pe semnul specific de start al unei melodii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
ANa mICU, CRI SI ANDA multumesc!
Ana Micu pe la anul mai vine un bebe?! Sau nu am inteles bine... Referitor la bani , socrul meu i-a facut dupa nastere lui David la ING parca un fond pentru majorat- are si o denumire! Acum nu mai stiu nimic, daca a mai depus sau nu!
Philip sanatate!
A suflat in tort tati! Tocmai ne-a fugarit ploaia de la gratar! Toti dorm! Bogdan era rupt ca l-a foit David prin "vecinii" de gratar! Am petrecut doar noi si mama!

Alina-Mirela 25+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Alynta noi facem ce se face pt bb2..iese el/ea cand va vrea...Dar eu asa sper ca cel tarziu din sept sa fiu posesoare de burtica noua.

produsul de la ING se numeste "Academica"

Mergi la inceput