LMA : CEZARA-ILINCA!!! Mai-Iunie 2009(79)
Raspunsuri - Pagina 11
alynta27 spune:
Matei mi-a ragusit cum a plans dupa san noptile astea!(cel putin de asta cred). L-a invatat mama sa zica "Ipate(familia noastra) si zice "pate"! E asa scump! David a renceput sa-l imbranceasca de ieri! Viitorul "suna bine"!
Alina-Mirela 25+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_micu83 spune:
LA MULTI ANI MIRUNA!
FIE CA VIATA SA-TI OFERE NUMAI BUCURII, SA FII SANATOASA SI OPTIMISTA CA MAMI TAU!
UN BRAT DE MII DE SI TOATA STIMA!
ana_micu83 spune:
LA MULTI ANI KARINA!
O VIATA LINA, SUCCES, SANATATE, BUCURIE SI NOROC !
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
ana_micu83 spune:
DANA, cuscra de Cris te rog si eu sa te potolesti cu gandurile alea aiurite. Copchilul tau este un frumos si un botos-sanatos fara pereche !
Cris, abia astept pozele cu terorici !
Laurraa, spor in toate ceea ce ti-ai propus sa faci! Imi pare rau ca a trebuit sa plimbi zanuta prin Iasi ...da, important este ca a adormit.Te-am intrebat candva si nu mi-ai raspuns: in pozele voastre este o tipa care seamana leit leit cu o forta colega de facultate/camin etc...si nu stiu daca mama natura a facut doua fiinte asa de "identice" sau daca este coincidenta. Ea locuia in Bacau si se numea Branza Elena (LILI) si s-a casatorit cu un tip IONUT Craciun (cred)..sunt prieteni cu voi? sau ce am vazut eu in poze...seamana "da nu rasare"
LauraO--petrecere reusita maine si un calduros LA MULTI ANI!! inca de pe acum!
Alic, spor la slabit! Eu am renuntat la nutritionist ca ma exasperau...in orimul rand nu m-au intrebat ce as putea manca din ceea ce-mi recomandau...sau daca am mancat vreodata chestii de felul ala. Asa ca de cateva zile sunt pe regimul disociat. TU ce tii? PUP
partea 1
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
ana_micu83 spune:
Philip. vazut super poze cu o super familie. Imi place tare mult de voi!
Lavinia, sanatate puiului mic.
Alic, vazut super poze si cu NATALIK:)) superrrrrrrrr!
RELUSHA, FELICITARI PENTRU SARCINA..SA FIE UNA USOARA SI LA FINAL, INCUNUNATA CU O NASTERE SI MAI USOARA SI CU UN BB SANATOS
ALYNTA..CAND CITESC de nazdravaniile nazdravanilor tai ma gandesc cum o sa-mi stea mie in aceasi postura la anul:)) Sanatosi sa fim!
Raluca, pupici de la noi! Imi lipseati! Mai hai si pe la mamicile din Sibiu(cand ai vreme)
Otilia, eu interpretez asa:O sa fie un om cu un viitor de aur!
(sportiv, cu masina si bani:))yo, ma abonez la autograf de pe acum...ca cine stie ce NASTASE ajunge...
partea 2..trimit ca la mine se inchide calc mereu cand se incalzeste
ana_micu83 spune:
Miruta, ma bucur ca micuta ta este bine si ma intristez de mor cand aud ce scoruri au unii medici pentru cateva minute de consult. Rar mai gasesti medici care isi fac meseria cu devotament si profesionalism.
Flobaby, distractie maxima pe unde umblati si pupa campioana ca ori de cate ori aud melodia pe la voi imi zboara gandul:))
BebeBeca, va dorim distractie placuta si va trimitem mii de pupici! Ai primit din ei?
Sori, salutam una bucata de baschetbalist pe nume Razvan! si pupam mamica !
Cuscra, stai in loc ca si mie mi-a iesit tocana ciorba...am zis ca asa era reteta:))..si am mai "facut" eu o supa de a iesit friptura.....prajita in propria grasime (piept de curcan) Pupa nora si fratiorul si tu...mai lasa treaba ca nu ne-o face nimeni!
DanaMi, ma bucur mult ca v-ati intalnit prin parc! Super... vezi cum faci sa fim colege de odisee, da? ..(valabil si pt mine)..da eu sunt mai grasa si mai trebe sa dau jos
Cris, am ras cu lacrimi la povestea ta ..faza cu piciorul a fost bestiala...ce rau imi pare ca nu v-am gasit din timpul sarcinii!
Dana, super poza cu Miru si Denis! Abia asteptam poze de la intalnirea pe care o sa o aveti in vara asta!
Alynta, la multi ani taticului implinit! Sa fie sanatos si sa aibe grija de voi la fel de bine si frumos ca pana acum!
Ana, felicitari pentru concurs! Super..cat e pe podium e de bine! Am tras cu ochiul intr-o zi si la pozele tale si ale Laurrei...m-ati bagat in boli ascunse cu tinutele voastre frumoase la evenimentele la care ati participat..eu, mai "hranita bine" cand merg in cate un magazin de gen sa-mi cumpar ceva...vad privirea vanzatoarei care ma masoara din cap pana in picioare si imi zice: aaa. marimi asa de mari nu avem..nu se fabrica!
Foarte frumoase si pozele facute impreuna cu BUBU!
Anda, felicitari pentru perseverenta si curaj...ma bucur ca ai terminat sesiunea si iti tinem pumnii pentru restante si licenta! Bafta! Am vazut si ce ati facut in ultima vreme (ca suntem abonati) si tin sa-ti amintesc ca ai o superrrr gagalice mica si scumpaaaa foc foc (are o asa super privire de om matur cateodata de iti vine s-o papi)
philip spune:
La multi ani Sebastian!
Am vazut poze cu Darius care m-a innebunit cu ochii lui, cu verisoara lui Bubu, cu minunata de Andra si fratiorul ei Radu. m-am bucurat sa-i vad pe toti.
Anda, felicitari pt examene si bafta in continuare, tu ce studiezi?
noi azi am fost pe drumuri, azi-noapte Philip m-a tinut treaza de la 1 la 4 cu durere de ureche si am fost cu el la medic azi intr-un alt oras la o clinica de urgenta. ne-au prescris antibiotic.
cris_82 spune:
neata mamici cu pitici,
Ieri a fost superb cu o vreme fara nici macar un strop de ploaiesi distractie la maximaazi e liniste deocamdata si cu o fetita mare in casa[olalal]
Am descarcat o parte din poze ,dar mai am si filmuletele si pana nu descarc tot nu pun nimic...am vazut ca ati scris o gramada..asa ca trec la recuperat..
Dar in primul rand va multumesc din suflet pentru urarile piticei mele
sa nu uit a ales cheile de la masina,margelele mele rozsi seringa ..i-a tot sucit nasa tava cu banii pe la nas dar la un moment dat,cand nu prea mai ramasese mai nimica pe tava,i-a luat si i-a aruncat josasa ca trageti voi concluzia noia am zis ca o sa iasa o asistenta cu minijup si care o sa aiba o atractie pentru gagii cu masini bengoase...deci materialista frateeeee
alynta LA MULTI ANI sotului sa fie fericit alaturi de sotie,baieti si fetita si tot ce-si doreste sa i se implineasca
LA MULTI ANISORI INAINTE Sebastian sa cresti mare si voinic,iar viata sa-ti fie presarata numai cu bucurii si impliniri
..noi stim ca mami te-a serbat ieri,dar azi vrem tortLa Multe Lunite inainte Ioana bebe de Andata sa cresti mare si frumoasa
anaela sopr la cumparaturi azi si musai sa ne atrati ce incaltari ai luat la puida vezi sa nu ti-l fure vreo fetita asa smecheros cu bandana pe cap felicitari pentru campion si zine ce premiu ati primit
danami pe zi ce trece bia se face si mai frumoasasi nisipul ala are gust bun are
relusha pai stai asa ca sa tremin de descarcat pozele si va pun acum la balit
magda hai baga tare cu invatatul sa termini cu restantele si sa faci cinste dupa licenta
alynta adevarul e ca a foat o zi tare plina,de nici seara nu am reusit sa intru la calculatorultimii musafiri au plecat la 9 fara putin,si cat am imbait pitica ca era toata sclipicioasa si plina de tort apoi am hranito si noi am cazut lati de oboseala..dar azi am forte proaspete
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Relusha spune:
LA MULTI ANI!
SEBASTIAN, flacau de LauraOana
sa cresti mare, sanatos, fericit, cuminte si sa-ti bucuri parintii zi de zi
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
8+