Pufuleti cu colacei - ian-feb 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
cristies spune:
Neata!!!
Merci de cafea Onitza (nici eu nu beau decat virtuala cu voi ca inca mi-e teama c-o sa ceara tigara).
Bafta la gine!
Decenuela ti-am dus dorul! Ce-ai mai facut?
Al3csa, imi pare rau ca ati avut o zi urata. Trebuia sa-i pui comprese cu apa rece dar adormisem deja aseara...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
cris_mario spune:
neata dragele mele,multam de cofe cui a dat-o
sotul ma ajuta si pe mine ...spala puii cei mari knd eu st fff obosita,sta cu cea mica pe picioare si o leagana k sa-mi fac eu dus/treaba.o plimba cu carutul...si cam atat
plateea....super ajutor ....ce sot
nikole ... felicitari ptr irina k ia bn in greutate
plateea....siecs...... dk nu in fiecare seara la 2 seri sigur si dimi cateodata
ruxita ... super tare,beneficiezi de ff mult ajutor
alexutzza fusesi tare bizi in week LML ptr yanis sa cresaca mare si sa fie sanatos
da....prima casatorie si la mine la inceput dragoste mare,apoi neintelegeri mari ...rezultat Mario ,a doua e cea de akm....care va fi ultima ....
ruxita....ufff,cred ca te-au luat grijile cu maritisul fetei
plateea ms k ai intrebat de mn
diversificare nu stiu nici knd incep,nici cu ce
gata 67
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
am vazut poze suuperbe cu pufuleti minunati.....CEI MAI FRUMOSI !!!!!!!!!
votat garga zilnic,pozele st bestiale
la multe lunite puiolor de azi,ieri si knd nu am mai intrat
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
MP,catalutza,danyelana,cris,d,alexutzzza,cristies,danasor(pun poze dupa botez k nu am tmp sa incarc),mandruta...sper k nu am uitat pe nimeni,multam tuturor de wb si sper si eu sa iasa bn botezul
ayanna imi pare rau de incidentul tatalui taumulta sanatate
mandruta felicitari pt semnatura
dastefa...felicitari ptr vestile buna,multa sanatate mirunei
vaaai lorex m-ai terminat cu semnatura ta...cea mai originala...e superba
gata,sunt la zi
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Hai c-ai reusit acum Ruxita! Am vazut ca a murit Jean Constantin si un pompier la incendiul de aseara. Dumnezeu sa-i odihneasca! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
care incendiu,de la dragon??? ...nu m-am mai uitat la tv ...
dumnezeu sa-i odihneasca
o printesa grabita...
cris_mario spune:
nu am vazut si eu poze cu miremia de la botez ...
o printesa grabita...
ale1212xa spune:
neatza fetele, multumim de cafea...mai ne tineti minte?
de marti, de martea aialalta, nu asta de acu 2 zile va tot alerg...nu mai intra omul 3 zile si gata ii dati teme pentru o saptamana
Am facut si noi pe 15 mai nunta si botezul...a iesit super...o sa pun poze mai pe seara asa.
In rest, suntem bine...am trecut de 7 kg, am facut vaccinul de 4 luni fara plansete..din contra radea la doctor cand ii face injectia...am baiat curajos
Nu mai raspund din urma ca s-au cam dat raspunsurile, dar acum ca sunt la zi daca prind vreo tema de discutie o sa ma bag si eu ca musca-n lapte
O zi frumoasa sa aveti
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
cristies spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neatza fetele, multumim de cafea...mai ne tineti minte? de marti, de martea aialalta, nu asta de acu 2 zile va tot alerg...nu mai intra omul 3 zile si gata ii dati teme pentru o saptamana Am facut si noi pe 15 mai nunta si botezul...a iesit super...o sa pun poze mai pe seara asa. In rest, suntem bine...am trecut de 7 kg, am facut vaccinul de 4 luni fara plansete..din contra radea la doctor cand ii face injectia...am baiat curajos Nu mai raspund din urma ca s-au cam dat raspunsurile, dar acum ca sunt la zi daca prind vreo tema de discutie o sa ma bag si eu ca musca-n lapte O zi frumoasa sa aveti ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
Bine ai revenit! Ma bucur ca au iesit toate cum va doreati!
_
Cresc
cristies spune:
citat din mesajul lui cris_mario nu am vazut si eu poze cu miremia de la botez ... Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Nici eu! Nu pot sa intru pe site-ul ala deloc
_
Cresc
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multam de cafea onitza
cristies,te rog sa-mi spui de unde [si cu cat] i-ai luat ochelarii gargaritului
club impotriva soacrelor......suna fain,dar a mea nu merita efortul...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex