Iuria inimii mele...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Mamico, esti o fericita!!!Si Iuria la fel!!!M-a emotionat tare povestea voastra. Sa fiti fericite si unite! Si e o idee buna de la Cris D cu fratzioara sau suriorul

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Mamico, esti o fericita!!!Si Iuria la fel!!!M-a emotionat tare povestea voastra. Sa fiti fericite si unite! Si e o idee buna de la Cris D cu fratzioara sau suriorul

de Maia Ilinca (29.01.10)

Sunteti doua frumoase, tati cred ca va mananca din ochi! Asa sa ramaneti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Felicitari! Ai povestit superb!
Sa va traiasca martisorul, sa se faca mare, desteapta si sa va bucure fiecare secunda.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Cat de frumos! Cat de emotionant!

Nu a zis nimeni ca a naste e floare la ureche, dar e inceputul unui lung sir de bucurii! Si mare dreptate ai, cand zici ca e minunat sa fii MAMA! Cea mai frumoasa experienta de pana acum!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Va multumesc Haircut, Ruxita (sper ca la noi te-ai referit),Mariucasara si Miki_mica

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

ff frumos

am trait alaturi de tine

sa va traiasca Iuria si sa va faca fericiti!

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Candva daca ti-as fi aratat asa o poveste nu ai fi crezut o clipa ca ai putea-o scrie tu

Am o nepotica perfecta,care a reusit sa scoata cele mai profunde sentimente materne posibile din sora mea !

Felicitari si numai clipe perfecte sa aveti impreuna!

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

Candva daca ti-as fi aratat asa o poveste nu ai fi crezut o clipa ca ai putea-o scrie tu

Am o nepotica perfecta,care a reusit sa scoata cele mai profunde sentimente materne posibile din sora mea !

Felicitari si numai clipe perfecte sa aveti impreuna!

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

f f emotionant , ai scris superb.
sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Draga mea bobitza de aur ,

Iti multumesc ca ai aparut in viatza mea si ca esti motivul perfect pentru ca sa ma trezesc dimineatza, sa vreau mai mult de la viatza si sa am sperante si visuri de viitor frumoase!

De cand te am pe tine, am inteles semnificatia expresiei "Dumnezeu este iubire" pentru ca atunci cand te privesc simt o afectiune puternica, divina, care nu are nici o legatura cu dragostea pe care o simti fata de oricine altcineva!

Tu esti martisorul meu drag si fiecare atingere a ta ma face sa ma simt norocoasa ca te am, inimioara mea!

Zilele trecute ai adormit cu manutza pe fata mea si cu un degetzel ai ajuns aproape de ochiul meu..puteam sa-ti prind buricul degetului intre gene...atat de fin si delicat este!

Te iubesc si-ti doresc un drum al vietzii lin si fericit iar eu imi doresc sa-ti fiu alaturi cat mai mult timp si sa-ti fiu cea mai buna prietena!Pentru asta vreau sa am grija si de mine, ca sa fiu oricand acolo cand ai nevoie de mine!

Pentru tine vreau sa cer mai mult de la viatza!

Ramai mereu "burtica lu' mami"!
(sau prima burtica a lu' mami, in caz ca ma hotarasc sa-ti daruiesc un fratzior sau o surioara pe viitor!)

TE ADOR!

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput