Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 9
bumblebee spune:
Pt. mine intr-adevar alcoolul si bb nu fac casa buna impreuna. Se duce si la bbl, iar ficatelul lui chiar nu il poate metaboliza. Mai gust si eu cate putin vin, dar f rar, dar pe tarie chiar n-as pune gura. Va rog, nu dati, eu sunt mai suspecta in ceea ce priveste alcoolul in general...
Alina
30+ cu 
gargarita
Cris2010 spune:
Buna dragi burtici!
Am intrat sa va dau vesti despre mine. Tocmai m-am intors de la dr. Inimioara Sonniei a batut perfect la eco
. M-am mai linistit. totusi, saptamana viitoare ma internez pt o zi la Filantropia sa ne monitorizeze activitatea fetala, ca sa fim sigur ca o fost un episod absolut aleatoriu.
Mai am o problema, dar m-a linistit dr si cu asta. Dupa ce ma duc la toaleta si fac cativa pasi, simt niste intepaturi jos de tot si parca ar trage cineva o ata acolo jos

... asa simt eu. Dr. mi-a zis ca e normal, dar nu se manifesta la toate gravidele. E vorba de vezica care se goleste si fiind lipita de uter e trasa de acesta in sus. In fine, sper ca ati inteles ce am vrut sa zic.
Si mi-a dat unda verde sa merg la Iasi
.
Multumesc mult de incurajari

.
Pe saptamana viitoare!!! Si delfinasii sa fie cuminti
Sper sa recuperez in concediul din urma
.
Cris
32+ cu
Sonnia
giorgia23 spune:
Buna fetelor...Cris felicitari pt vestile bune
....Racusor succes la eco si te asteptam cu vesti bune....Ariana asa cum au spus si fetele incearca sa fii linistita ca totul va fi bine
...Oana superbe pozele
Eu azi am program de plimbareala![]()
-ici si o zi cat mai buna
GEO 34+ cu
Antonia Maria
AMR 5+ SAPT
poze
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 Ariana incearca sa asculti de doctor, stai linistita in patut si nu te ridica decat sa mergi la baie. o sa vezi ca o sa mai treaca 2 saptamani usor usor si o sa ajungi in luna a noua. dar ai trecut deja de un prag important de 34 saptamani, asa ca stai linistita. o sa vezi ca o sa ai un copil sanatos ![]() ![]() anca ne povestea ca l=a nascut pe vlad la 35 saptamani si cateva zile si uite ce nazdravan e, merge la scoala de la toamna ![]() si eu m-am nascut la 36 saptamani jumate si vorba aia, acum 30 de ani, si a mai stat mama si cu apa rupta vreo 2 zile, ca cica doctorii nu se decideau daca e prea devreme sau nu sa nasca ![]() ![]() si uite-ma aici, astept si eu un bebe... deci ai incredere iubita si o sa fie totul bine ! Bunul Dumnezeu nu te lasa acum ![]() Bulina 34+ cu poznasAMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
pe vladut l-am nascut la 34s+1 zi deci in prima zi cand am intrat in saptamana 35!
asa scrie pe fisa lui medicala!
Anca +28s
IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
michelle1981 spune:
Cris, ce vesti bune!
Weekendul asta nasiti?
Oana ce poze frumoaseeee
Cu alcoolul.. si eu mi-am mai umezit buzele din bautura sotului.. dar doar asa cat te dai cu luciu pe buze. ![]()
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu 
AMR 9+
Victo spune:
racusor te asteptam cu vesti bune!
michelle, tu cd mai mergi la eco? ce face balerina ta?
amr 2 zile pana la concediu :)
Paula
cu
Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
eladea2005 spune:
Salutam burtici si mamici!
multumim pt vizionarea pozelor...
Eric e un mare strengar si smecheras, vom vedea ce vom face mai incolo cu el...
si adora sa fie pozat, ba chiar imi cere sa vada pozele pe care i le fac...![]()
larissa, si noi avem o gramada de jucarii, nu doar cele care se vad in camera lui...eu, ca mama nebuna si shopalcoholica am cumparat vrute si nevrute...cu unele se joaca, pe altele se pune praful...uneori isi aduce aminte de cate una si o ia la 'purtat'...
asa sunt toti...
ariana, cred ca esti panicata si stresata, dar asculta sfatul medicilor...va fi totul in regula...hai ca mai e putin...
scriam pe aici ca si Eric e nascut la 8 luni, dar a venit pe lume perfect sanatos si acu e un copil vioi, activ si fara pb...![]()
paula, la patul lui Eric am cumparat o aparatoare, asa ca nu exista riscul sa cada din pat...
rodica, frumoase lucrusoare...
sa le purtati sanatoase...
racusor, tinem pumnii..va fi totul ok...sunt sigura...
aelita, ma bucur pt vestile bune...
denisa, draguta, uff, imi pare rau pt tine...dar tu esti o femeie puternica si o invingatoare...asa ca vei rezista inca putin...nu mai e mult...
oana, superbe pozele...doar atat ne arati???? mai vreaaaaauu! se vede mana profesionistului...![]()
Andreea, Eric (9.12.2007) si
34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
enik83 spune:
buna fetelor !!!
noi azi ne-am trezit la 11 si 15...
tot mai mult dorm..nu stiu ce ma fac peste 2 luni..![]()
![]()
criss... ce ma bucur cand aud vesti asa bune !!!
acum intru sa vad si eu pozicile lui oana... m-ati facut curioasa..
27+ cu o minune de 
poze
eladea2005 spune:
maine avem si noi mare intalnire mare...uf, abia astept...si intram de duminica in 36 de sapt...ma astept la orice de duminica incolo...deja ma iau emotiile...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!