Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 10
ciristina_serban spune:
Cris, ce bine ca sunt vesti bune... si poti sa-ti faci datoria de nanuta. Uite cum le aranjeaza Doamne-doamne pe toate... Distractie placuta si ai grija de tine acolo la Iasi.
off fetelor, pe mine ma doare de azi dimineata in partea dreapta la ”ficatel” de imi vine sa plang. Nu stiu ce-o fi..ori apasa bebelina ori poate fi de la mancare??? Nu stiu ce sa mai cred...
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 28+
Riana
maurice spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Acolo am inteles ca se testeaza copilul si daca se descopera , mama isi pierde drepturile, deci sunt chiar seriosi cu chestia asta, dar banuiesc ca un pahar pe saptamana , alcool usor cu multa apa dupa ,, nu ajunge in alimentatia lui bebe!! Te rog sa nu te superi, si eu auzisem de relaxarea uterului, dar cred ca magneziul face mai buna treaba !! Mie imi place foarte mult vinul rosu francez ( singurul alcool pe care il tolerez), si cateodata mai iau cate o gura din paharul sotului |
El mi-a indicat sa iau o gura de tarie din asta, sa o tin putin in gura si sa inghit incet (vorbim de alcool, sa ne-ntelegem
oana ce poze frumoase ati facut, ce amintiri artistice veti avea!
27+
Florentina_C spune:
Salutare si de la noi... Sunt la munca, dar avem ceva treaba asa ca va urmaresc in liniste...![]()
racusor bafta la eco...
Ooana superbe poze. mi-ai facut o pofta de pozat...
| citat din mesajul lui eladea2005 maine avem si noi mare intalnire mare...uf, abia astept...si intram de duminica in 36 de sapt...ma astept la orice de duminica incolo...deja ma iau emotiile... ![]() ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip![]() bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani... ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
eladeea wow
sapt 36... Mai e putin, putin si iti tii bebele in brate...
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 26+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
maurice spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Maurice, tot asa pana la final, da? Sampanie si piscoturi sa ai in casa |
ce sampanie, sar direct la alea serioase
27+
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maurice
ce sampanie, sar direct la alea serioase 27+ |
mai bine zici pas si iei magneziu.
Larisa
31+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
maurice spune:
mersi carmen pt link, am citit, si eu stiam de faptul ca nu e bine sa bei, insa doctorul meu care deobicei nu e vorbaret a petrecut cateva minute bune incercand sa ma convinga ca nu e nebun; a, si a mentionat si el studii americane.
larissa o sa iau o data o gura mica, cand am contractiile f dese, sa vedem cum ma simt.
Dar va multumesc pentru sfaturi si griji!
Larissa, ai scris tu acum cativa ani pe forum la un subiect unde scriau numai fete cu probleme date de contractii, sau te confund? Si care toate au ajuns sa nasca la termen?
27+
michelle1981 spune:
Victo pe 31 am control. Sper sa vina medicul .. din cauza grevei (desi ma duc la o clinica privata).
eladea 36 saptamani?? wow ce trece timpul..
Simpatic tare pustiul tau 
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu 
AMR 9+
anca_vlad spune:
Mie imi e cam somn de la vremea asta!
parca s-a facut prea cald...

Anca +28s
IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
ciristina_serban spune:
Wow, 36 saptamani..... moamaaa, ce aproape esti...
fetelor mai avem nitel si o sa impartasim impresii despre bebelusi, cum dorm, cum papa, colici.. alea alea... Doamne ajuta-ne sa ajungem toate cu bine acolo !
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 28+
Riana
bumblebee spune:
Anca, iti impartasesc starea, eu sunt mai mult leguma pe canicula, daca stau 2 min in soare ma ia cu lesin
Alina
30+ cu 
gargarita

Andreea, Eric (9.12.2007) si