Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 11
ochidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 neata delfinariu ![]() ![]() fetelor sunt ![]() ![]() azi la spartul targului m-am gandit ca poate ar fi bine sa ma uit si eu dupa camere de copii, poate zugravesc in bleo camera lui bebe si iau niste chestii de lipit de pereti...daca nu apuc sa pictez acum...zic la spartul targului ca duminica vin zugravii si de luni incepe treaba ![]() daca aveti idei de unde as putea gasi chestii de lipit pe pereti, orice ce m-ar putea ajuta, va rog din suflet, macar sa imi fac o idee ![]() ![]() intr-o ora ne pregatim sa mergem la eco, ca pana la CMU Baneasa e cale luuungaaa.... Bulina 34 fix cu poznasAMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
chestii de lipit gasesti la brico store de exemplu, iar sotul poate lua de acolo si tot ce ii mai trebuie pt varuit. chestiile de lipt se gasesc de regula pe langa raionul cu tapet - au si benzi din acelea late (ca o bordura) sau mai putin late, sau doar diverse personaje separate de prins/lipit sau mai sunt diverse personaje din desene, din plastic.
Bafta la eco, sa vii cu vesti bune

33+ cu 
ochidut spune:
| citat din mesajul lui Ariana1 Neata fetelor, Intru sa va dau vesti despre mine deoarece nu cred ca voi mai reusi sa intru. Am fost ieri la doctor ls control si nu am vesti bune. Bebelul meu se incapataneaza sa iasa. Colul meu e aproape sters, a inceput sa se deschida si in orice moment de acum incolo se poate declansa nasterea, Pana saptamana viitoare tb. sa stau numai in pat cu perna sub fund pentru a prelungi sarcina macar la 36.Sper din tot sufletul sa reusesc macar atat. Oricum sunt disperata. Ieri am plans, nu mai reuseam sa ma calmez. Se pare ca toate contractiile mele au "dat roade". Sper bebelul meu sa fie puternic sa reziste in afara burticii. Am mai aflat si de un caz al unei fete care a nascut la 8 luni jumatate, seara dupa nastere era totul ok cu bebelul, i l-au bagat in incubator ca era prematur si a doua zi dimineata era mort. Va pup, dc. voi mai reusi sa va scriu, am sa va dau vesti. Se pare ca eu voi fi prima care voi naste. Va urez la toate sarcini la termen. Ariana1 34+ - Stefan Calin |
Arianna, te rog frunmos nu te mai gandii la prostii!!!!
Copilul acelei fete cu siguranta ca avea alte probleme de sanatate; cauza nu a fost nasterea prematura ci alte probleme, sigur sigur! Sunt atatia prematuri care rezista si de la varste mult mai mici - 28, 30 de sapt. De la 34 s nici prin gand sa nu iti treaca astfel de prostiiStai linistita in pat, nu te mai ridica decat la baie si va fi totul bine. Ai incredere in tine si in bebe si gandeste pozitiv!!!

Noi o sa ne rugam la Doamne Doamne sa se nasca bebe sanatos

33+ cu 
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui maurice mersi carmen pt link, am citit, si eu stiam de faptul ca nu e bine sa bei, insa doctorul meu care deobicei nu e vorbaret a petrecut cateva minute bune incercand sa ma convinga ca nu e nebun; a, si a mentionat si el studii americane. larissa o sa iau o data o gura mica, cand am contractiile f dese, sa vedem cum ma simt. Dar va multumesc pentru sfaturi si griji! Larissa, ai scris tu acum cativa ani pe forum la un subiect unde scriau numai fete cu probleme date de contractii, sau te confund? Si care toate au ajuns sa nasca la termen? 27+ |
tot ce e posibil...daca era legat de col....obsesia mea

Larisa
31+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
Bumblebee, Cristina_Serban, Giorgia, Michelle, Maurice, Florentina
...am tot spus ca vreau sa fac poze
...dar m-am hotarat cu adevarat atunci cand o prietena, mamica a 2 baietei, mi-a spus sa nu ratez momentul...ei ii pare rau ca nu are poze si pentru ei capitolul copii s-a incheiat.
...atunci m-am hotarat si acum va spun si voua, cele care puteti si doriti.....nu ratati niste amintiri foarte frumoase!![]()
Paula ai PM
Cris2010 felicitari pentru vestile bune de la doctor….si sa aveti parte de petrecere frumoasa nasicilor!
Victo hai ca nu mai e mult…si dupa aia te astept cu bunatati ca doar vei fi in concediu ![]()
Eladea saru’mana
....va arat saptamana viitoare cand le primesc pe toate, acum am primit doar asa 2-3 ![]()
36 sapt
super!!!
...asa deci tu vrei sa fi prima mamica de la odisee
...tin pumnii pentru maine la intalnire, sa stea Filip la pozat
Oana
33+ AMR 6- Matei
maya71 spune:
Racusor, pumnii mei sunt stransi. Ia si
mei cu tine, sigur o sa te relaxeze si te face sa zambesti... ca sa fie intalnirea mai cu spor.
larissa_79 spune:
Bey deci in ordinea numerelor de pe tricou...prima ar trebuie sa fie Sheri daca ramane valabila cezariana pe 29 iunie apoi:
tanti:UM:25.09.2009;DPN:03.07.2010
eladea2005:UM:26.09.2009;DPN:03.07.2010
giorgia23:UM:26.09.2009;DPN:03.07.2010
coteasca:UM:xx.09.2009;DPN:03.07.2010
Ariana1:UM:26.09.2009;DPN:03.07.2010
Imi place de Ariana ca se plangea ca ea naste prima si cand colo ea e si in fruntea listei de fapt si de drept....deci va rog la rand...in ordinea numerelor de pe tricou si doar dupa 37 de saptamani!
Larisa
31+ cu
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
anca_vlad spune:
Ariana, calmeaza-te
eu daca ajung la 34 s spun ca am trecut greul!
pana atunci vreau sa il tin eu cu orice pret, daca va dori bb mai mult doamne ajuata dar daca ajung la 34 s e bine bine!
Stie sa respire sa suga e pregatit pt marea intalnire relaxeaza-te!
La vlad cand am trecut de 34s dr a explamat!
AM REUSIT!!!!!!!!!!!!!
Bravo!

Mari prematurii incep de la 24s la 34 s e deja mare are peste 2500g si 47cm cel putin!

Anca +28s
IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
giorgia23 spune:
La mine dupa UM ar tb sa fie pe 3.07 dar la ultimul ecograf mi-a zis ca DNP este in jur de 8.07...eu sper sa nu vina intre 26.06-02.07 ca atunci e dr in concediu
...deci are de ales ori inainte ori dupa![]()
GEO 34+ cu
Antonia Maria
AMR 5+ SAPT
poze
giorgia23 spune:
Eu mi-am amanat plimbarea pe mai tarziu ca e prea cald afara...in schimb m-am apucat si am spalat hainutele Antoniei
GEO 34+ cu
Antonia Maria
AMR 5+ SAPT
poze
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui giorgia23 La mine dupa UM ar tb sa fie pe 3.07 dar la ultimul ecograf mi-a zis ca DNP este in jur de 8.07...eu sper sa nu vina intre 26.06-02.07 ca atunci e dr in concediu ...deci are de ales ori inainte ori dupaGEO 34+ cu Antonia Maria AMR 5+ SAPT![]() poze |
daca vrei sa fii sigura ca intre 26.06 si 02.07 nu vine...sa stai atunci mai mult prin patut....sau sa nu faci efort...
Larisa
31+ cu
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la