Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Mare efort nu fac dar in fiecare week-end plec la gl la facultate...acum sunt in sesiune...plec de vineri si vin duminica...drumul e cam greu ca in rest stau la mama si ma rasfata la maxim

GEO 34+ cu Antonia Maria
AMR 5+ SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

mai fetelor am si eu nevoie de un barbat...sa ma ajute sa pun usa la loc in balamale...

A dat-o buni jos usor dar e cam greu sa o mai fixam....

Am pus patutul lui bb asa provizoriu sa vedem cum vom salva cat mai mult spatiu!

Concluzia este...am nevoie de un barbat!

Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Bey deci in ordinea numerelor de pe tricou...prima ar trebuie sa fie Sheri daca ramane valabila cezariana pe 29 iunie apoi:
tanti:UM:25.09.2009;DPN:03.07.2010
eladea2005:UM:26.09.2009;DPN:03.07.2010
giorgia23:UM:26.09.2009;DPN:03.07.2010
coteasca:UM:xx.09.2009;DPN:03.07.2010
Ariana1:UM:26.09.2009;DPN:03.07.2010

Imi place de Ariana ca se plangea ca ea naste prima si cand colo ea e si in fruntea listei de fapt si de drept....deci va rog la rand...in ordinea numerelor de pe tricou si doar dupa 37 de saptamani!

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

chiar daca e sa luam ordinea asta si nu se intampla nimic neprevazut cu nici una dintre noi, va anunt cu mandrie ca eu voi fi prima!!!!!
eu nasc prin cezariana, DPN clinic initial ar fi fost 8-9 iulie, dar ecografic iesea intordeauna mult mai devreme, ultima oara a iesit 01 iulie. Plus ca am colul scurtat si moale, consemnata la pat si doctorul mi-a zis ca si daca bebe sta cumintel si nu iese el mai devreme, probabil cel tarziu pe 25 iunie vom face cezariana.

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Bey deci in ordinea numerelor de pe tricou...prima ar trebuie sa fie Sheri daca ramane valabila cezariana pe 29 iunie apoi:
tanti:UM:25.09.2009;DPN:03.07.2010
eladea2005:UM:26.09.2009;DPN:03.07.2010
giorgia23:UM:26.09.2009;DPN:03.07.2010
coteasca:UM:xx.09.2009;DPN:03.07.2010
Ariana1:UM:26.09.2009;DPN:03.07.2010

Imi place de Ariana ca se plangea ca ea naste prima si cand colo ea e si in fruntea listei de fapt si de drept....deci va rog la rand...in ordinea numerelor de pe tricou si doar dupa 37 de saptamani!

AMR 9 saptamani pana la

chiar daca e sa luam ordinea asta si nu se intampla nimic neprevazut cu nici una dintre noi, va anunt cu mandrie ca eu voi fi prima!!!!!
eu nasc prin cezariana, DPN clinic initial ar fi fost 8-9 iulie, dar ecografic iesea intordeauna mult mai devreme, ultima oara a iesit 01 iulie. Plus ca am colul scurtat si moale, consemnata la pat si doctorul mi-a zis ca si daca bebe sta cumintel si nu iese el mai devreme, probabil cel tarziu pe 25 iunie vom face cezariana.

33+ cu

OOO, mari figuri sunteti!!Va grabiti toate :).Deci daca iese pe 25 iunie...o sa fie de ziua mea :).deci eu la 2 prietene le-am spus ca vin copii in iunie si ies racusori..si asa a fost.Lasa, sa vina cu sanatate si noroc.Asa va doresc la toate.Vad ca e iar o tura de fete de mers la dr :)..si eu merg sambata.azi am fost la oftalmolog..ca asa a zis nenea dr.eu am hipermetropie iar cu dreptu se pare ca vad doar 15% din ce ar trebui sa vad.nu e corectabil in niciun fel, ochelari nu pot sa port...dar pot sa nasc natural.ochii cica -s normali anatomic, problema la dreptu vine de la creier,si ca ar fi fost corectabila treaba pana la 3-4 ani...acum..adios amigos.!am intrebat daca se transmite la bebe problema sia zis ca un control pana la 2 ani poate arata eventuale probleme si se pot corecta .Va pupicesc pe toate.
Lia:ma bucur ca esti bine
Mirela:asteptam vesti
Cris: ma bucur ca a fost bine cu inimioara lui bebe
Dragaica: sa vb cu baietii sa aiba nitica rabdare...ca mai au de stat la mami
Denisa: Puii tai tre sa stea la caldurica, sper sa scapi cat mai repede de sforaicioase
Eladeea: dulce foc Pustiul tau.Votat zilnic

Laura 30+ cu
AMR 9+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

mai fetelor am si eu nevoie de un barbat...sa ma ajute sa pun usa la loc in balamale...

A dat-o buni jos usor dar e cam greu sa o mai fixam....

Am pus patutul lui bb asa provizoriu sa vedem cum vom salva cat mai mult spatiu!

Concluzia este...am nevoie de un barbat!

Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Anca, eu sunt barbata (de la a imbarbata) ma pricep daca e musai nevoie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

gata, am fost la medic...am ajuns mai devreme acasa, dar nu a mers netul

avem un bebe tare incruntat, i se vad riduri la frunte...cine stie ce nu ii placea in burtica la mami, cred ca nu prea mai e loc bietul de el, asa mila mi s-a facut cand l-am vazut cum statea el acolo suparat, nu stiu ce sa ii fac acum sa il inveselesc putin a zis doctorita sa ii cant, dar cred ca se sperie mai rau

am crescut, avem 2208 grame +/- 322 gr, tot mai slabut decat varsta gestationala, dar suntem bine.

inimioara, rinichii, stomacelul, toate organele sunt bune...

doar un pic de lichid la un testicol, dar a zis ca se resoarbe, ca nu e problema...

ce m-a ingrijorat e ca am cam putin lichid adica sunt la limita inferioasa,inca nu am scazut sub limita si asta trebuie monitorizat cica..

eu am intrebat daca trebuie sa beau mai multa apa ca sa creasca nivelul cica nu are nici o legatura si variaza de la o saptamana la alta...

am mai intrebat ce se intampla daca ramane fara lichid, imi declanseaza nasterea? cica nu,...pai atunci de ce il masoara, daca nu fac nimic?

am rugat-o sa imi masoare colul, tot 3 cm, deci e ok. nu mi-a zis daca e deschis sau nu...banuiesc ca nu o fi, ca s-ar fi vazut..era naspta ca doctorita asta nu stia istoricul meu asa ca nu s-a uitat asa la astea...

la doctor nu am intrat doar i-am transmis prin asistenta eco, a zis ca e ok si ne vedem peste 2 saptamani...iau in continuare tratament...de stat la pat, habar nu am eu o sa stau pana la 36 saptamani cuminte in pat si vedem cand mergem la control cum ne prezentam si dupa aia ne mai facem de cap...

deci suntem bine doar sa vedem ce e cu lichidul asta...si ma enerveaza ca nu stiu cum e cu repaosul meu ...

sotul zice sa stau la pat ca sa ne mutam, sa isi predea proiectele la birou...si sa vina bebe dupa 21 iunie

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

racusor, Slava Domnului ca e totul bine... asteptam vesti de la tine si ma gandeam de ce nu intri. Asta cu lichidul chiar n-am idee...dar daca era ceva banui eu ca medicul ar fi sesizat.
De ridicat din pat sau nu...nu zice ecografistul ci medicul ginecolog si daca n-a zis inca inseamna ca trebuie sa mai stai. Doar ca nu chiar...litera de lege asa...

AMR 9 saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice
Am fost ieri la medic, mi-a verificat colul, caci si eu aveam/am contractii nedureroase foarte dese, uneori una dupa alta, si vestea buna este ca nu a fost afectat colul, adica timp de 3 saptamani situatia e neschimbata, iar asta este de bine, inseamna ca mai merg peste 2 saptamani.
Dar de stat acasa n-am scapat, mai mult in pat, dar pot iesi un pic pe langa casa.

Amuzant este ca nu mi-a dat decat magneziu, si mi-a recomandat cu toata seriozitatea sa iau un pic de tarie, ca ajuta la relaxarea uterului L-am intrebat cam ce e taria, pentru ca eu daca beau o gura de sampanie ma imbat
A zis ca exista un inceput pentru toate!

27+

ce bine ca si tu ai adus vesti bune stai cat mai linistita, cat in patut, cat in curte si o sa fie totul bine

si ca tie nu iti da pastile ...eu nu as mai lua nifedipinul ala, m-au apucat toate gandurile de la atatea pastile...mai ales ca nu multa lume ia nidedipin, mia mult gynipral e la moda...

eu ma gandesc daca bebe e suparat de la pastile?

dar sper ca dupa saptamana 36 sa le opresc si sa fie sanatos bebe mic, ca m-au luat acum toate gandurile, ca se apropie termenul...

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Racusor vesti bune!!!
Just in case stai in pat sa puteti face tot ce v-ati propus inclusiv pregatirile pt venirea lui bebe!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Racusor felicitari pt vestile bune

Eu ma pregatesc de o plimbarica...ne auzim mai tarziu...-ici la toate

GEO 34+ cu Antonia Maria
AMR 5+ SAPT
poze

Mergi la inceput