Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Vai fetelor am ras cu lacrimi......nu puteam sa ma opresc...si eu am vise erotice...si desi nu avem interdictie al meu sot nu vrea...cica lui ii este frica
GEO 34+ cu Antonia Maria
AMR 5+ SAPT
poze

IDEM....MA IA CU TRANSPIRATII NERVOASE CAND IL ALERG PRIN CASA SI SE FACE CA PLOUA
Referitor la vise....IDEM...doar ca il visez tot pe sot in cele mai indecente ipostaze

27 + cu

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Racusor ma bucur ca ai adus vesti bune ai sa vezi ca va fi bine pana la final

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Oana ce poze frumoase, si ce frumosi sunteti

Cris ce bine ca te-ai linistit...mai stai si o zi in spital si o sa fii chiar sigura ca totul e in regula cu bebelina ta distractie placuta la nunta! sa fii cumintica, da?

maya

vorbeati de caldura...am dat drumul la AC, ca nu mai puteam....

am si eu o durere dupa atata stat in pat, cand ma ridic ma doare intre picioare parca ma doare osul, habar nu am...dar e ciudat...voi aveti asemenea dureri?

ce va mai grabiti la nascut eu vreau sa stea bebe pana dupa 25 iunie..as vrea 27 de ziua tatalui...dar si mai bine pana in iulie doar ca al meu e mai mic, asa ca DPN 07.07...sa vedem....

larisa, carmen, giorgia

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Mi-am adus aminte sa va intreb: aveti idee unde as putea gasi hartie de unica folosinta care imbraca colacul de wc? As vrea sa-mi iau asa ceva pt spital, ma gandesc ca e mai usor decat cu hartie ig sau servetele.

Alina, 33+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Da, eu de aici http://www.hainuteshop.ro/hainute-1769-hartie+protectoare+pentru+toaleta.html mi-am luat insa la pretul vechi. Dupa cum vezi is reduse 50%.

27 + cu

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

ce parere aveti daca zugravim camera lui bebe in bleo deschis?

se potriveste cu mobila ivoire?

eu ma gandeam ca da, si apoi pot sa si pictez peretii daca vreau sau sa lipesc diverse chestii...pot sa pun o perdea frumoasa oe bej...parca perdea romana se numeste

si am vazut intr-o poza un scaun de ratan unde sa stea mami sa alapteze...

ce parere aveti?

carmen, pls help

Bulina 34+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Racusor ma bucur ca ai adus vesti bune ai sa vezi ca va fi bine pana la final

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Bulina 34+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Racusor, asa iubita, vesti bune! Si eu aveam mai putin lichid amniotic ultima data, dar cica in limite. Din cate stiu eu e destul de importanta cantitatea, hrana. Dar probleme sunt abia daca nu isi respecta curba cresterii. Si galusca mea era cu femur lung dar circumferinta abdominala mai mica, dar, in limite. Am sa vad cum au mai evoluat lucrurile sapt viitoare, pana atunci calm, ca sigur nu-s probleme

Alina 30+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor,

sa va povestesc: azi-noapte la 2 eram terminata,perfuzia cu diazepam isi facuse efectul,eram si ametita,rupta rupta de somn ca sforaicioasa avea concert;si ma duc eu la asistenta cu o fata,cred ca am speriat-o, si o rog sa ma mute oriunde oriunde mai are un pat ca sa dorm si eu cateva ore ,ca in 3 zile am dormit fff putin,max 10 ore.Din pacate nu avea nimic liber,i se facuse cred mila de mine la cum aratam de rrupta,si dim a vb cu asistenta sefa,si mi-au gasit un salon cu inca o tipa super ok(care nu sforaie!!!!!!)inainte de asta e venit si dr meu in vizita,si i -am spus si lui ca eu la noapte merg acasa sa dorm si vin dimineata pt ca nu mai rezist!Ori ma externez pe proprie raspundere ca in ritmul asta o sa am contractii non stop daca nu ma odihnesc deloc.Cred ca s-a speriat si dr de ce fata aveam,pt ca la o ora dupa ce s-a terminat perfuzia,aveam iar contractii.Chiar era acolo si a vazut.Asa ca m-a pus in cea mai buna rezerva,pt ca si-a dat seama ca nu am figuri,dar chiar eram palida si incercanata de nesomn.
Asa ca am dormit un pic,am papat,iar ma pun sa dorm si incerc sa-mi revin.

Maurice si mie mi-au dat palinca pt contractii in Ungaria.Si am cerut parerea a 3 medici diferiti.E ok,atat timp cat nu e cantitate mare.Mi-a dat sa beau 15-20 ml seara.Atata nu are nimic.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -8 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

racusor, ma bucur pt vestie bune...stai linsitita cu greutatea...stii ca fiecare e cu kilele lui...ca doar toti suntem diferiti, nu? crede-ma ca va creste cu viteza luminii in primele 3-4 luni, asa ca nu-ti fa pb...tu stai cumintica apoi...ce-o vrea DD...

larissa, ce mortala esti...cum ne-ai impartit pe toate la nzsteri...sunt tot mai sigura ca niciuna nu vom respecta DPN-ul...dar na...

eu maine vreau s-o intreb pe dr mea ce si cum facem... adica cum procedez daca cumva mi se rup membranele, ce trebuie sa duc pt internare, etc. efectiv deja am niste stari si emotii pe care nu pot sa vi le descriu...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

gata, eu am terminat cu miniamenajarile in camera copiilor(doamne ce frumos imi souna camera copiilor) am pus si patutul, pana vine sotul sa vada si el varianta aleasa si apoi il strang?

Ca el e plin de superstitii eu nu!

Chiar trebuie sa ajung si la posta sa iau un colet cu hainute pt bb si vladut!

Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput