Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 14
racusor2010 spune:
Alinutza 
tu cand mergi la urmatorul eco? sunt sigura ca o sa fie bine 
si al meu era cu femurul lung, slabut, dar ia bine in greutate...acum vreo 10 zile avea 1900 grame, acum 2200...si era bolfos
manca-l-ar mama pe el 
Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
eladea 
emotii, zici de emotii...incep sa apara
tu macar stii cum e cu un bebe 
denisa sperii lumea prin spital?
bine ca le-ai spus si asa te-ai mai odihnit si tu..ca odihna si relaxarea sunt cele mai importante pentru oprirea contractiilor 

Bulina
34+ cu
poznas
larissa_79 spune:
eldeea, ma amuz si eu ca iti dai seama mai am o odisee la activ si stiu ca nu se prea respecta regula. La noi au nascut primele alte fete...programate mai tarziu. Bine ca a fost totul bine ca aveau totusi 36, 37 saptamani...a fost si un caz nefericit insa.
Dar la odisee asta gata...cu exceptia cezarienelor...va rog respectuos sa pastrati pozitia de start si sa nu va bagati in fata da?!![]()
Larisa
31+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
am un somn...in mine.....am mancat cirese dar nu prea au avut gustul scontat....am stat putin cu sotul la povesti imbratisati si acum back la treaba si va citesc pe voi normal....
Larisa
31+ cu
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
P. S Ma streseaza iepurele asta de la Duracel....nu mai vreau sa ii vad fata...
![]()
bumblebee spune:
Racusor
, mm-au innebunit cu programarile, ori marti, ori miercuri.
Larissa, strumful meu a promis ca isi asteapta ordinea![]()

Alina
30+ cu 
gargarita
racusor2010 spune:
larisa ce dulce esti cand ne spui ca stai cu sotul 

poate i se termina si lui bateria si dispare
(la iepure ma refer
)
eu monopolizez forumum in asteptarea sotului care e cu mama la baby expo...
Bulina
34+ cu
poznas
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 am si eu o durere ![]() ![]() ![]() Bulina 34+ cu poznasAMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Nu e de la stat in pat.
Si eu m-am trezit cu durere la fofo de dimineata si crede-ma ca as vrea sa stau prin pat mai mult dar nu apuc. Se dilata bazinul, se intind toate cele pe aclo. Intra la categoria normal spre sfarsit de sarcina.
Ai venit cu vesti excelente de la eco. Parca vad ca nici nu o sa ai epiziotomie. Prezic 3 kg la termen, adica perfect
.Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+
Iulia Alexandra
racusor2010 spune:
sa va povestesc, ca am murit de ras 

eu cu listele mele si convinsa fiind ca bebe se naste mai repede, pe la 38 saptamani, tot insist la sot sa luam hainute marimea 50. cateva, sa avem acolo...
toate bune si frumoase, fac listuta pentru Baby Expo si ma suna fericit ca a luat 2 body-uri, dar de o luna, ca i-a zis vanzatoarea ca marimea 50 e de prematuri 
si ii zic, pai asta era si ideea, ca marimea 54 am
dar vanzatoarea aia nu a auzit oare de marimea 46?? ca aia e de prematuri 
deci am hotarat, nu mai luam hainute marimea 50
cu carutul nimic...nu mai are curajul sa ia nimic dupa esecul cu patutul
espiro nu a vazut, inglesina a zis ca e cel mai frumos dintre cele de acolo..si i-a mai placut unul hauck malibu de la miniblu.. stiti ceva de carutul asta?
deci ne hotaram acasa...
Bulina
34+ cu
poznas
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 larisa ce dulce esti cand ne spui ca stai cu sotul ![]() ![]() ![]() poate i se termina si lui bateria si dispare eu monopolizez forumum in asteptarea sotului care e cu mama la baby expo... Bulina 34+ cu poznasAMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
hihihi....sper sa scoata iepurele asta ca ma streseaza...de fapt is 2

pai mai racusor...profitam si noi ca nu e tartorul acasa....ca nu prea ne lasa sa ne iubarim.
Al meu sot din lipsa de alte activitati, ma pisca, ma ciupeste, ma musca de mana....e super nostim....patiti si voi asa sau numai io?
Larisa
31+ cu
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Nu e de la stat in pat. Si eu m-am trezit cu durere la fofo de dimineata si crede-ma ca as vrea sa stau prin pat mai mult dar nu apuc. Se dilata bazinul, se intind toate cele pe aclo. Intra la categoria normal spre sfarsit de sarcina. Ai venit cu vesti excelente de la eco. Parca vad ca nici nu o sa ai epiziotomie. Prezic 3 kg la termen, adica perfect .Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra |

Sa dea Domnul sa fie cum zici 
Bulina
34+ cu
poznasAMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan