Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 15
racusor2010 spune:
larisa, da
pupa burtica, imi vorbeste cate in luna si in stele si cand se trezeste noaptea de la foielile mele ![]()
e frumos asa 
Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
nela_didea spune:
Racusor felicitari pentru vestile bune. Doamne cat de mult ma bucur sa aud numai de bine.
Maya draga eu te admir de la bun inceput pentru optimismul si increderea de care dai dovada si pe care ni le transmiti si noua.Sunt convinsa ca va da roade tot ce ti-ai propus. 

Lia ma bucur enorm pentru tine ca esti bine si ca ai intrat sa ne saluti. Te asteptam mai des 
27 + cu 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
86cmm spune:
salut fetelor..de cand nu am intrat pe la voi..:(..sper sa o fac de acum incolo ;)sper ca suntei bine..va pup
cristina
25+
R.I.P. Nicu Iliesi !!!!
larissa_79 spune:
is normale durerile racusoru' am si eu mai ales cand ma ridic din pat sau ma sucesc pe parti.
Carmen draguta pe unde esti?
Larisa
31+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Dragaica spune:
Neata si de la noi.
Fetelor ce caldura e la noi, mori.......azi noapte nu stiu ce-am facut da m-am trezit in chiloti pe canapea in living, jumatate pe jos si cu aerul conditionat dat la 18 grade.
A ras sotu de mine toata dimineata 

Ieri iar am mai luat ceva la bebei, nu m-a vazut sotu cand le-a strecurat in cos.......abia dupa ce-am platit le-a vazut ![]()
Am luat chestii din alea speciale de decor pentru pereti, le-a luat cu maimutele, am gazit un tablouas dragut, tre s amai iau veioza de veghe, etc.
Una din nase mi-a facut ieri panarama sa nu mai cumpar nimic ca ea nu mai are ce sa mai ia ![]()
tre sa mai trag cu ochiu la listuta sa vad cam ce mai trebuie.
Stiti cumva la botez eu ce tre sa fac, ce trebuie sa duc la biserica .......habar n-am nimic.
Ce ma enerveaza e ca aici preotul cere nasilor cruciulita de aur pentru bebel, la noi nu se facea asa, nu inteleg de cand s-au schimbat obiceiurile.
Stia ca se da ceva daca vrei abia cand se ia din par, eu nu vreau sa pun nasii la cheltuiala.
Am pus linkul cu hainute http://community.webshots.com/album/577019110inUHrj?start=48
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
27+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 9 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
racusor2010 spune:
86cm bine ai revenit 
sa ne mai povestesti ce ai mai facut, ce face bebe mic din burtica 
Bulina
34+ cu
poznas
racusor2010 spune:
nela multumesc 
larisa al meu sot se distreaza cand ii mai povestesc de durerile mele
eu ma gandeam sa il intreb pe dr daca e ok ![]()
Bulina
34+ cu
poznas
coteasca spune:
Buna fetele!!! Abia acum am reusit sa recuperez din urma, tare harnicute ati mai fost. Eu sapt trecuta am fost acasa pana luni unde am petrecut un week tare frumos cu aer curat, liniste si muuulta verdeata. Ieri am fost la medic s am asteptat degeaba ca avea examen cu studentii rezidenti si mi-a zis sa revin azi. Am fost de dim si mi-a prelevat proba de secretie pt streptococ B. M-a intrebat cum vreau sa nasc si i-am zis:" natural fara epidurala", a inceput sa rada si mi-a zis ca-s curajoasa. Bble e ok, se inscrie in parametrii normali, mi-a zis sa revin in 2 sapt sa ma controleze pe masa![]()
, o sa fie groaznic, sa vada bazinul daca e pregatit pt o nastere naturala. In rest toate bune, ceea ce va doresc si voua.
Am vazut ca ati vb despre subiecte mai delicate, gen
, subiect pe care eu l-am deschis cu cateva sapt in urma dar se pare ca abia acum a fost mai bine dezbatut. Tin sa va anunt ca si eu ma inscriu la categoria gravidutelor fara sex de ceva vreme, eeee asta e, recuperam avem timp, sanatosi sa fim, cat despre vise, eu de obicei dorm bustean, uneori chiar si fara vise.
BBle meu se misca mai rarut, nu mai e asa activ, din cauza ca nu prea mai are loc dar si cand imi da cate una, ma indoaie.
Abia astept sa nasc, sa scap de burtoi, ma misc din ce in ce mai greu si gafai din ce in ce mai des, oricum am zis ca dupa
37 de sapt ma apuc sa urc in fiecare zi cate 10 etaje.
AAA, stiti de ce mi-e cel mai frica si rusine in acelasi timp??? Sa nu mi se rupa apa pe strada, saun in mijloacele de transport, ar fi cel mai penal moment din viata mea...
Hai ca m-am intins...va puup
34+ 
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
86cmm spune:
Poate unele din voi va mai amintiti cand v'am spus ca la mine dupa UM ar trebui sa am cu 4 sapt.mai mult decat mi'a confirmat DR.mea cand am mers la primul control..bun..sa vedeti faza..undeva pe la jumatatea lunii Martie dupa UM as fi avut 4 luni jumate..in 16 Martie pe la 4 Dimineata ma trezeste o lovitura puternica in partea Dreapta(eu dormisem pe partea respectiva in acea noapte)dupa care pana dimineata la 8 nu am mai inchis un ochi,gandindu'ma ce a fost lovitura aia(mai exact daca a fost sau nu bebe).Dupamasa am mers la control si i'am povestit DR.ce si cum am simtit(atunci avand dupa calculele ei 15 sapt)si mi'a spus ca normal ar fi peste 3 sapt sa simt,dar nu'i exclus...tot ce e posibil..Problema e urmatoarea..ca si la 4D cand am fost la 20 de sapt. la fel mi'a spus ca am cu 4 sapt.mai putin decat imi da dupa UM..acum stiind cum ii sa il simti pe bebe,realizez ca nu m'am inselat in privinta loviturii de atunci..a fost o lovitura ca si acum,dupa care urmatoarele zile au fost mai finute:P..mi se pare putin aiurea neavand nici nasteri nici avorturi inainte sa miste la 3 luni jumate(dupa calculele data de ei)..acum ce imi mai ramane e sa astept sa nasc si atunci imi voi da seama mai bine care a fost de fapt toata treaba...:)
nu stiu cat am fost de explicita..si cat de bine m'am facut inteleasa..![]()
va doresc o seara frumoasa in continuare..

cristina
25+