Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 8
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Neata albinuta ![]() Alina 30+ cu ![]() gargarita |
BunBebeVicto... mai am 'shocata' daca vrei (socata)
Otiliav spune:
Neata!
Vin si eu la raport. M-am stresat aseara cam multicel ca am luat masina din service si au schimbat franele pe spate in loc sa le schimbe pe fata
. Noroc ca s-a uitat sotul pe factura si a observat asa ca n-am terminat cu statul pe la garaj.
Am atatea programari in calendar incat nu-mi convine deloc sa nasc mai repede de termen
.
Azi merg cu Ana la ecografie si la taxe.
Ariana, eu cred ca te interna daca te considera un caz grav. Sau macar iti facea injectiile pentru plamani. Chiar nu are sens sa plangi, pe bune. Si eu sunt nascuta la 8 luni si nici in incubator nu am stat.
Ah, la primele doua sarcini am stat bine mersi ultimele 3 saptamani cu col deshis de 2 cm.
Tu mai ai atat de putin sa intri in luna a 9-a. Te asteptam sa intri azi, mai bifam o zi castigata la tine.
Maurice, tot asa pana la final, da? Sampanie si piscoturi sa ai in casa ![]()
Edit:
Rodika, rochita idem are si Ana, nici nu stiam ca-i de Sevilianca, eu cand o vad imbracata cu ea ii zic ca seamana cu o tiganca ![]()
Sa poarte sanatoase lucrusoarele!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+
Iulia Alexandra
ooana spune:
| citat din mesajul lui paula_m Oana, cum a fost sedinta foto? Cat a costat? A participat si Marius? Nu ai intrebat daca poate retusa fotografiile, sa ma faca mai slaba, ca asa ma duc si eu... Paula, 31+ cu , Raul Codin AMR 8 saptamani![]() ![]() |
a fost foarte fain...ne-am distrat vreo 2 ore mai ales ca pe Matei il apucase activitatea
da, a fost si Marius
...pana atunci uite aici cateva mostre http://picasaweb.google.ro/iul.aug2010/Ooana#5475858776485824082
Oana
33+ AMR 6- Matei
ooana spune:
| citat din mesajul lui Victo Oana, ce ne mai gatesti azi? Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica |
azi nimic

Oana
33+ AMR 6- Matei
maya71 spune:
Ariana, acum am citit si nu pot sa ma opresc din plans (la mine este inca prezent sentimentul de neputinta... si este frustrant). Ma doare fiecare durere si suparare a voastra mai ales acum cand va apropiati sa intrati in divizia (sau liga) B, cand 'am trait' fiecare zi alaturi de voi cu bune si cu mai putin bune, m/ati facut sa rad si sa plang de bucurie si mi/ati fost alaturi cand am avut nevoie de sustinete.
Asa ca, daca pot sa te ajut cu ceva... sunt.
Eu as fi fost in 28 saptamani...
dar ma gandesc ca DD are un 'plan' bun si ptr mine pe acest pamant.
CarmenAlbu spune:
Maurice inca outintica rabdare si ajungeti la termen, vestile sunt bune, felicitari!!!!!
Cat despre alcool eu sunt reticenta datorita studiilor care au aratat copii putin mai agresivi, studiul l-am citit la sectiunea teste a unor site-uri americane.. Acolo am inteles ca se testeaza copilul si daca se descopera , mama isi pierde drepturile, deci sunt chiar seriosi cu chestia asta, dar banuiesc ca un pahar pe saptamana , alcool usor cu multa apa dupa ,, nu ajunge in alimentatia lui bebe!!
Te rog sa nu te superi, si eu auzisem de relaxarea uterului, dar cred ca magneziul face mai buna treaba !! Mie imi place foarte mult vinul rosu francez ( singurul alcool pe care il tolerez), si cateodata mai iau cate o gura din paharul sotului![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu 
AMR 9+
ciristina_serban spune:
Wowwww... Ooana, ce super sunt pozele.
Si voi sunteti niste frumosi!!! O sa ai un album deosebit, bravo....
Maya, draguta, 
capul sus! Totul va fi bine!
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 28+
Riana
CarmenAlbu spune:
Maurice uite www.babycenter.com/0_drinking-alcohol-during-pregnancy_3542.bc" target="_blank">aici, sa imi sustin spusele cu documente
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu 
AMR 9+

AMR 8 saptamani