Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 7
bumblebee spune:
Neata!
Ariana, eu nu pot decat sa te susti, Larisa a spus tot ce era mai important de spus! Fruntea sus! Mai e putin! 

Racusor, asteptam vesti bune!
Alina
30+ cu 
gargarita
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu...
eu am avut o noapte ciudata. da fapt am inceput de aseara sa ma agit ca nu mai pot sa stau nici in fund nici culcata, doar in picioare
, asa ca dupa ce a venit sotul de la sala m-a dus la plimbare pe plaja. a fost super pana m-a luat somnul, dar cand am ajuns acasa mi-a trecut, asa ca am ramas singura la tele pana am adormit. catre dimineata m-am mutat in dormitor si am visat numai prostii, dar nu de-alea de care pomeneati voi ieri
, visam ca am fost la medic si mi l-a scos pe bb ca sa-l duca la muzeu
, asta cred ca am vazut prea multe desene animate ieri... brrr...
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita RODICA e ultima eco la 32,la tine ? pe foaia mea e trecuta la 34 ultima eco. apoi daca nu nasti pana la 40,ai monitorizare.fara eco. tie ti-a spus greutatea bebitei,parca ziceai?ca mie nu imi spune si pe foi nu am vazut trecuta.. 28+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
aelita, ultima eco am facut-o deja luni, la 32 sapt, urmatoarea programare n-o mai am la tocologia, ci la ginecologia. greutatea nu mi-a scris-o nici mie dar acum am insistat eu sa-mi spuna cam cat are, ca mereu imi spune "muy bien, muy bien..."
| citat din mesajul lui ooana nu stiu daca avem in jur 2-3 cupluri care sa incurajeze prezenta tatalui la nastere ... prietenii rad amar iar familia se uita ciudat(cei din partea lui of course) ...dar mie mi se pare perfect normal, oricum nu vede foarte multe ca nu il lasa medicul eu il incurajez pe al meu ca nu trebuie sa prinda copilul sau sa taie cordonul asa ca nu are multe sarcini decat sa fie acolo si sa ma tina de mana Oana 33+ AMR 6- Matei Noi 2...si bebe Wedding-videoclip |
si la al meu i-au bagat "amicii" in cap ca e teroare, dar si eu i-am spus ca el o sa stea langa mine nu langa medic sa-l incurce. iar de taiat cordonul, aici ii cam lasa pe tatici s-o faca (bine, daca vor...)
racusor, asteptam vesti bune de la tine
ariana, nu te mai stresa ptr ce se intampla cu altii, poate acolo au fost si alte probleme, la 34+ cat ai tu bb are de toate, mai trece putin si o sa fie totul perfect, o sa intri sa ne mai povestesti ca te-ai speriat degeaba

32+ AMR 7+
Gibraltar
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
CarmenAlbu spune:
Racusor cand mergi la medic?
Larisa asa e asta m-a tintuit in pat, de acum sunt putin mai relaxata, mai am un prag de 34 sapt si oe urma sigur de 37, iar de acolo incolo mananc la bucatarie
Eu abia astept sa nasc!!! Stiu femei care vor sa fie gravide mai mult spunand ca 9 luni e mult prea putin, mie mi se pare sufucient!!!! Mai ales dupa 24 sapt cand incep grijile si cand fatul este considerat viabil!!! Cred ca de acolo incolo e cu adevarat cutitul ala nazdravan de care zici si care sper sa fie bine legat ![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu 
AMR 9+
bumblebee spune:
Eu una nu m-as baga pe lista celor care vor sarcini cat mai lungi... eu vreau bbu, chiar aseara ii spuneam sotului ca sunt femei care isi doresc o sarcina mai lunga, al meu saracul spunea ca el ar ceda sa ma vada asa mai mult timp, ca deh, si noi am avut fundul poligon de la inceput, stat la patut, ma umflu de la orice plimbare de 5 minute, gogoasa infuriata, stomacul praf, hormonizata
, ce sa mai, sunt o delectare![]()
Alina
30+ cu 
gargarita
Victo spune:
Racusor, pai mai am 20 de zile de concediu de odihna si 126 pre si postnatalul.
Paula nu sunt de accord cu individa. Intr-adevar dureaza un pic pana se reface totul, darn u exista asa ceva. Poate dc nasti 10 copii..;)
Pai bamboleta sist meu imunitar in sarcina asta m-a dezamagit. Iarasi am simpotme de raceala, dup a ce in martie am bolit la propiu 3 spatamani, de nu mai puteam.plus prin ianuariue tot asa vreo 2 sapt..:( acu iau oscilo si vit C.
Si mie mi-a luat sotul ceva cirese, dar se vedea pe el ca erau vechiute..erau partial stricate unele..de pofta, ..las ca peste 1 sapt-doua mancam zilnic #61514;
Dragaica, ma bucur ca sunteti bine cu totii!
Andreea, ce de hainute aveti deja!! Si colorateeeeee! Eric doarme in aptul acela de o persoana de la el din camera? Nu cade?
Anca, guvernul isi va asuma raspunderea..si vom vedea si noi forma finala cred ca in M.OF.:)
Oana, ce ne mai gatesti azi?
Carla, te inteleg cum e cu somnu..vai asa am fost eu terminate dupa 4 nopti nedormite cd l-am nascut pe Stefan..eram la limita, nu mai puteam. Atata m-am rugat de drita s ama puna intr-o rezerva de 2..s a pot dormi..cica si aia in care eram era tot reerva (era de 4 locuri)
Si de asta am ales acum spit. Privat.caci e horror sa nasti sis a nu dormi niciun strop atata amar de vreme/ ba una sforaia, una de mulgea, plangea cate un copil..ce mai dezastru!
Legat de somn iar AM dormit putin..m-am trezit la 5 jumate#61516;
Cristina, cd intri in prenatal? La 32 sapt?
Ariana, iti tinem pumnii sa fie bb bine. De ce nu te interneaza? Sa te tina sub tratament astea 2 SAPT?
Paula
cu
Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
maurice spune:
Buna fetelor,
Vad ca v-ati distrat ieri pe teme sexuale, este bine ca macar sa vorbesti despre asta, ajuta mult verbalizarea!
Am fost ieri la medic, mi-a verificat colul, caci si eu aveam/am contractii nedureroase foarte dese, uneori una dupa alta, si vestea buna este ca nu a fost afectat colul, adica timp de 3 saptamani situatia e neschimbata, iar asta este de bine, inseamna ca mai merg peste 2 saptamani.
Dar de stat acasa n-am scapat, mai mult in pat, dar pot iesi un pic pe langa casa.
Amuzant este ca nu mi-a dat decat magneziu, si mi-a recomandat cu toata seriozitatea sa iau un pic de tarie, ca ajuta la relaxarea uterului
L-am intrebat cam ce e taria, pentru ca eu daca beau o gura de sampanie ma imbat 
![]()
A zis ca exista un inceput pentru toate!
Nu stiu daca mai am timp sa va citesc din urma, azi vreau sa dorm un pic ca azi noapte am avut record de stat treaza, 2-3 ore, si in plus sa lucrez un pic, am cam neglizat biroul si angajatii au luat-o un pic pe ulei, trebuie sa pun lucrurile la punct.
Racusor stiu ca ai azi eco, bafta multa, dar sunt deja sigura ca va fii bine! 
27+
ooana spune:
| citat din mesajul lui Ariana1 Neata fetelor, Intru sa va dau vesti despre mine deoarece nu cred ca voi mai reusi sa intru. Am fost ieri la doctor ls control si nu am vesti bune. Bebelul meu se incapataneaza sa iasa. Colul meu e aproape sters, a inceput sa se deschida si in orice moment de acum incolo se poate declansa nasterea, Pana saptamana viitoare tb. sa stau numai in pat cu perna sub fund pentru a prelungi sarcina macar la 36.Sper din tot sufletul sa reusesc macar atat. Oricum sunt disperata. Ieri am plans, nu mai reuseam sa ma calmez. Se pare ca toate contractiile mele au "dat roade". Sper bebelul meu sa fie puternic sa reziste in afara burticii. Am mai aflat si de un caz al unei fete care a nascut la 8 luni jumatate, seara dupa nastere era totul ok cu bebelul, i l-au bagat in incubator ca era prematur si a doua zi dimineata era mort. Va pup, dc. voi mai reusi sa va scriu, am sa va dau vesti. Se pare ca eu voi fi prima care voi naste. Va urez la toate sarcini la termen. Ariana1 34+ - Stefan Calin |
Ariana si daca vei fi prima, bebe e destul de mare acum...si nu vor fi probleme...stai cuminte in patut si asteptam vesti bune de la tine

Oana
33+ AMR 6- Matei

Sofia (2ian2007) ,