Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata!!!
Oana, dormi acum, cat mai poti...o sa vina vremea sa regreti linistea acestor zile. Spor la treaba
Ariana, cineva tot tb sa nasca prima, dar daca stai tu linistita in patut , o sa vezi ca o sa treceti de 36 de saptamani si totul o sa fie bine. Si nu mai fii pesimista, chiar daca nasti la 34 de saptamani...si eu m-am nascut la 8 luni si ceva si sunt bine merci si sunt atatia copii care s-au nascut la 8 luni si nu au nici cea mai mica pb. NU MAI PLANGE!!!!!!
Racusor, te asteptam cu vesti bune

Paula, 31+ cu , Raul Codin
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Ariana incearca sa asculti de doctor, stai linistita in patut si nu te ridica decat sa mergi la baie. o sa vezi ca o sa mai treaca 2 saptamani usor usor si o sa ajungi in luna a noua.

dar ai trecut deja de un prag important de 34 saptamani, asa ca stai linistita. o sa vezi ca o sa ai un copil sanatos

anca ne povestea ca l=a nascut pe vlad la 35 saptamani si cateva zile si uite ce nazdravan e, merge la scoala de la toamna

si eu m-am nascut la 36 saptamani jumate si vorba aia, acum 30 de ani, si a mai stat mama si cu apa rupta vreo 2 zile, ca cica doctorii nu se decideau daca e prea devreme sau nu sa nasca

si uite-ma aici, astept si eu un bebe...

deci ai incredere iubita si o sa fie totul bine ! Bunul Dumnezeu nu te lasa acum

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katerinaa spune:

salutare Burtici,

Am terminat de citit in fuga mare...ma bucur ca sunteti bine...
Eu vreau sa va intreb daca stiti cumva ceva despre concediul prenatal si postantal, e si el afectat de 15% reducere?
A-ti intrat in prenatal? ce bine, eu de-abia luna viitoare intru dar ma cam ingrijoreaza un pic reducerea asta 15%...

Va pupic si multa sanatate....
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ariana1

Neata fetelor,
Intru sa va dau vesti despre mine deoarece nu cred ca voi mai reusi sa intru.
Am fost ieri la doctor ls control si nu am vesti bune. Bebelul meu se incapataneaza sa iasa. Colul meu e aproape sters, a inceput sa se deschida si in orice moment de acum incolo se poate declansa nasterea, Pana saptamana viitoare tb. sa stau numai in pat cu perna sub fund pentru a prelungi sarcina macar la 36. Sper din tot sufletul sa reusesc macar atat. Oricum sunt disperata. Ieri am plans, nu mai reuseam sa ma calmez. Se pare ca toate contractiile mele au "dat roade". Sper bebelul meu sa fie puternic sa reziste in afara burticii.
Am mai aflat si de un caz al unei fete care a nascut la 8 luni jumatate, seara dupa nastere era totul ok cu bebelul, i l-au bagat in incubator ca era prematur si a doua zi dimineata era mort.

Va pup, dc. voi mai reusi sa va scriu, am sa va dau vesti.
Se pare ca eu voi fi prima care voi naste.
Va urez la toate sarcini la termen.

Ariana1
34+ - Stefan Calin

Ba situatia nu e deloc grava. Daca stai numai in pat...( bine mergi doar la toaleta etc) si reusesti sa te calmezi si sa nu mai plangi ca sa generezi contractii iti zic eu ca nici la 40 de saptamani nu nasti. Asta cu col sters...ca eu la ale m-am internat la 40 de saptamani cu membrane rupte si col sters...si nenorocirea de col sters n-a vrut sa se deschida de tot si sa isi faca treaba pana n-au bagat 2 perfuzii. Bine ca a putut sa se deschida cand nu trebuie adica in 28 de saptamani.
Plus de asta tu esti 34+..pai numeri pe degete cat a mai ramas pana la 36 de saptamani. Carmen care avea col de 1 cm ( extrem de periculos) sub 30 de saptamani...ce trebuia sa faca?
Deci hai fii curajoasa si optimista...ca nu te incurajeaza nimeni in van.....esti o super norocoasa...ca stai doar putin la pat si cu risc minim ca e sarcina avansata. Noi care stam de la sarcini mai mici....am avea tot dreptul sa ne ingrijoram mai tare...dar uite ca suntem optimiste ptr binele bebeilor si avem incredere in Bunul Dumnezeu!
Important e sa te fixezi in pat....abia astept sa ne spui ca esti ok si ti-ai sters lacrimile!
Ehe si nu nasti tu prima.....daca stai 2 saptamani in pat ne vedem la 39-40 de saptamani... si racusoru' cam tot acolo...si toate fetele care is in pat...bine daca nu se apuca de frecat podele intre timp.

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui Ariana1

Neata fetelor,
Intru sa va dau vesti despre mine deoarece nu cred ca voi mai reusi sa intru.
Am fost ieri la doctor ls control si nu am vesti bune. Bebelul meu se incapataneaza sa iasa. Colul meu e aproape sters, a inceput sa se deschida si in orice moment de acum incolo se poate declansa nasterea, Pana saptamana viitoare tb. sa stau numai in pat cu perna sub fund pentru a prelungi sarcina macar la 36. Sper din tot sufletul sa reusesc macar atat. Oricum sunt disperata. Ieri am plans, nu mai reuseam sa ma calmez. Se pare ca toate contractiile mele au "dat roade". Sper bebelul meu sa fie puternic sa reziste in afara burticii.
Am mai aflat si de un caz al unei fete care a nascut la 8 luni jumatate, seara dupa nastere era totul ok cu bebelul, i l-au bagat in incubator ca era prematur si a doua zi dimineata era mort.

Va pup, dc. voi mai reusi sa va scriu, am sa va dau vesti.
Se pare ca eu voi fi prima care voi naste.
Va urez la toate sarcini la termen.

Ariana1
34+ - Stefan Calin

Ba situatia nu e deloc grava. Daca stai numai in pat...( bine mergi doar la toaleta etc) si reusesti sa te calmezi si sa nu mai plangi ca sa generezi contractii iti zic eu ca nici la 40 de saptamani nu nasti. Asta cu col sters...ca eu la ale m-am internat la 40 de saptamani cu membrane rupte si col sters...si nenorocirea de col sters n-a vrut sa se deschida de tot si sa isi faca treaba pana n-au bagat 2 perfuzii. Bine ca a putut sa se deschida cand nu trebuie adica in 28 de saptamani.
Plus de asta tu esti 34+..pai numeri pe degete cat a mai ramas pana la 36 de saptamani. Carmen care avea col de 1 cm ( extrem de periculos) sub 30 de saptamani...ce trebuia sa faca?
Deci hai fii curajoasa si optimista...ca nu te incurajeaza nimeni in van.....esti o super norocoasa...ca stai doar putin la pat si cu risc minim ca e sarcina avansata. Noi care stam de la sarcini mai mici....am avea tot dreptul sa ne ingrijoram mai tare...dar uite ca suntem optimiste ptr binele bebeilor si avem incredere in Bunul Dumnezeu!
Important e sa te fixezi in pat....abia astept sa ne spui ca esti ok si ti-ai sters lacrimile!
Ehe si nu nasti tu prima.....daca stai 2 saptamani in pat ne vedem la 39-40 de saptamani... si racusoru' cam tot acolo...si toate fetele care is in pat...bine daca nu se apuca de frecat podele intre timp.

AMR 9 saptamani pana la

, cata dreptate ai!!! Eu din sapt 26, dar acum au trecut pericolele, si chiar si atunci medicii mi-au dat steroizi ca nu s-a pus nicio clipa problema ca NU v-a supravietui!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, cum a fost sedinta foto? Cat a costat? A participat si Marius? Nu ai intrebat daca poate retusa fotografiile, sa ma faca mai slaba, ca asa ma duc si eu.... La ce studio ai fost?

Paula, 31+ cu , Raul Codin
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

larisa mai nou mi se zice "patroana"

adica eu dau indicatii, dau libere, invoiri...

deci nu ajung la frecat podele

nu platesc salariu si chiar primesc numa bunataturi

eu ma gandesc sa nu ma obisnuiesc asa cu leneveala

Bulina 34+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

larisa mai nou mi se zice "patroana"

adica eu dau indicatii, dau libere, invoiri...

deci nu ajung la frecat podele

nu platesc salariu si chiar primesc numa bunataturi

eu ma gandesc sa nu ma obisnuiesc asa cu leneveala

Bulina 34+ cu poznas

ma gandeam ca te apuci de frecat podele daca nu nasti pana la 39 saptamani..ca sa nasti mai repede...
eu asa intentionez....n-as vrea sa mai ajung chiar la DPN...atunci la Ale cand am vazut ca a doua zi e DPN si eu nu nasc ma luase disperarea....si uite ca bebelusa a ascultat si noaptea a rupt membranele de m-am trezit intr-o baltoaca

AMR 9 saptamani pana la

Mergi la inceput

Carmen, stiu ca nici o mamica nu poate gandi ca se intampla ceva rau cu bebelul ei...sub 30 de saptamani insa...copilasii chiar daca traiesc pot ramane cu probleme de vedere etc....am stat noi cat de cat de linistite...dar totusi na..cat de linistit poti sta cu cutitul deasupra capului. Eu si acum il simt desupra astept sa fac 36 sa rasuflu usurata.
Oricum iti dau o pentru optimism.

AMR 9 saptamani pana la

Mergi la inceput

racusor chiar daca te obisnuiesti cu leneveala...te dezobisnuiesti usor...dupa...nici nu stiti voi ce va asteapta....hahahha Nici eu n-aveam nici cea mai vaga idee la prima sarcina....parca si acum am mai uitat..

AMR 9 saptamani pana la

Mergi la inceput