Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 5
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad Neata! Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html, |
chiar ma gandeam la tine, daca dormi...imi amintisem ca ieri erai tu pe aici singurica

Rodica frumoase lucruri
body-ul patat ca si o vacuta e super...Oana
33+ AMR 6- Matei
larissa_79 spune:
'neata si de la mine. Va invit la o
ca fetele astea matinale inca n-au dat cafea pe ziua de azi....
Eu tot asa astept sa faca sotul micul dejun si dupa aia ma mut in birou la treaba. Ieri m-am simtit bine desi am muncit destul de mult. Imi pun o perna sub fund sa stau mai comod...si cand obosesc ma mut la "biroul" amenajat in pat.
Eldeea, l-am admirat si eu pe micul Eric...m-am uitat si in pozele din urma si mi-a placut mult camera lui Eric cu multe jucarii. Macar el pare ca se joaca cu ele....Ale le uita si tre sa i-au praful de pe ele. De exemplu nu exagerez ( bine am exagerat cand am cumparat
) Ale cred ca are peste 20 de papusi mari...daca nu si mai multe. Dintre toate una singura o are la inima...cu care merge peste tot..un bebe ametit, cu corp din carpa, cu par ciufulit si taiat cu foarfeca, scris cu pixul etc. Cea mai urata papausa din toate....dar ea doar pe aceea o iubeste si o cere...restul mai facem gradinita cu ele dar atat. Aseara imi povestea mama ca i-au adus mult nisip acolo la curte si e in elementul ei....sta toata ziua afara..
Racusor, sa vii cu vesti bune de la eco...
Aelita, abia acum am vazut ce diferenta mica e intre copilasii tai...super...
Oana, cum e in concediu...ai stare?
rodyca, am admirat si eu lucrusoarele bebelinei si rochita ptr nepotica...superrrr...
Denisa, sper ca te-ai odihnit..cat de cat
Va imbratisez pe toate si va doresc o zi minunata!
P.S La mine in casa e inca racoare....ceea ce e super...
Larisa
31+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
michelle1981 spune:
Neata burtici, Lia, Maya!
De Mirela mai stiti ceva? Cand are eco?
Si eu ma numar printre hormonizate
Insa desi nu avem interdictie si noi am luat pauza (in mare parte si din cauza candidei).
Am luat ovule Lomexin (2 la interval de 3 zile) si astept sa vad daca a disparut la urmatorul control.
Asteptam vesti bune de la cele care merg azi la eco!
Hartii pt wc eu am vazut la Carref. (pe la servetele, hartie igienica, saci menajeri.. erau agatati in laterala rafturilor)
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu 
AMR 9+
ooana spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 'neata si de la mine. Va invit la o ca fetele astea matinale inca n-au dat cafea pe ziua de azi.... |
mai nu stiu cum mi-a scapat
...cu toate ca am impartit o cafea cu Dl. sot | Citat: |
Oana, cum e in concediu...ai stare? Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 9 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
inca nu m-am plictisit
...o prietena din New York care are un apartament cu 4 camere a venit acasa, a angajat zugravi, electricieni, tamplari etc...dupa care a lasat bani si a plecat
diriginte de santier sotul si cu mine
...si inca mai trebuie sa achizitionam comoda de infasat, leagan si cadita
Oana
33+ AMR 6- Matei
racusor2010 spune:
neata delfinariu 

am facut si eu ochi de vreo 2 ore, dar am papat, am recapitulat cu sotul la ce sa se uite la carucior si uite asa au trecut 2 ore...
fetelor sunt 

azi la spartul targului m-am gandit ca poate ar fi bine sa ma uit si eu dupa camere de copii, poate zugravesc in bleo camera lui bebe si iau niste chestii de lipit de pereti...daca nu apuc sa pictez acum...
zic la spartul targului ca duminica vin zugravii si de luni incepe treaba 
daca aveti idei de unde as putea gasi chestii de lipit pe pereti, orice ce m-ar putea ajuta, va rog din suflet, macar sa imi fac o idee 

intr-o ora ne pregatim sa mergem la eco, ca pana la CMU Baneasa e cale luuungaaa....
multumim pentru incurajari, Doamne ajuta sa venim cu vesti bune
aelita, felicitari pentru analizele bune 
Bulina
34 fix cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ciristina_serban spune:
Buna dimineata si de la noi...
Beau si eu cafelutza azi cu voi... Multumim larissa de tratatie!
Fetelor, wow... maine fac si eu 30 saptamani
Nu-mi vine sa cred ca intru in AMR. Doamne si eu nu am pregatit nimic pentru bebelina mea... Nici macar pentru mine, daca doamne fereste ma apuca nasterea... Ufff... abia cand intru in prenatal o sa am timp sa imi pun la punct toate astea... Doamne ajuta sa ajungem cu bine acolo!
Ooana, spor la amenajari, rabdare si nervi tari! Sa dea Domnu sa se miste treburile bine si sa terminati rapid...
In rest va salut si va pupik pe toate 
. Sa veniti cu vesti bune azi cele care mergeti la medic.
Eu sunt la servici si printre scurte pauze va mai citesc. Byeeeeeee!!!
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 28+
Riana
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui bamboletta La noi a tras o ploaie cu gheata ![]() oare cand se termina cu ploile astea ![]() Michelle- frumoase lucrusoarele pt bebelina ![]() Bamboletta 26+ David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
Multumesc

De unde ai luat camasa de alaptat fara maneci si cu buzunare?
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu 
AMR 9+
Ariana1 spune:
Neata fetelor,
Intru sa va dau vesti despre mine deoarece nu cred ca voi mai reusi sa intru.
Am fost ieri la doctor ls control si nu am vesti bune. Bebelul meu se incapataneaza sa iasa. Colul meu e aproape sters, a inceput sa se deschida si in orice moment de acum incolo se poate declansa nasterea, Pana saptamana viitoare tb. sa stau numai in pat cu perna sub fund pentru a prelungi sarcina macar la 36.Sper din tot sufletul sa reusesc macar atat. Oricum sunt disperata. Ieri am plans, nu mai reuseam sa ma calmez. Se pare ca toate contractiile mele au "dat roade". Sper bebelul meu sa fie puternic sa reziste in afara burticii.
Am mai aflat si de un caz al unei fete care a nascut la 8 luni jumatate, seara dupa nastere era totul ok cu bebelul, i l-au bagat in incubator ca era prematur si a doua zi dimineata era mort.
Va pup, dc. voi mai reusi sa va scriu, am sa va dau vesti.
Se pare ca eu voi fi prima care voi naste.
Va urez la toate sarcini la termen.
Ariana1
34+
- Stefan Calin
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfinariu!
Racusor sa aduci vesti bune!!!
Ariana, nu mai plange sa-l superi pe bebe, la varsta aceasta a sarcinii e dezvoltat complet de acum incolo mai pune doar putina grasime, si cu putin incubator nu va avea niciodata nicio problema!! 36 saptamani e perfect dar daca nu ajungi atunci oragnizeaza-te cu calm si fara nervi ca nu ajuta!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu 
AMR 9+
crispro spune:
Ariana draga, nu iti fa griji degeaba. E bine ca ai aflat de colul scurtut, tocmai de aceea vei sta la pat, ca sa fii sigura ca nu nasti mai repede de 36-37 saptamani. Daca nu stiai, si continuai cu activitatile zilnice, atunci riscai sa nasti oricand. Asa daca asculti doctorul, va fi bine. Cat despre cazul ingrozitor mentionat, nu pleca urechea. Se intampla astfel de lucruri, se intampla sa moara bebeii si la cateva zile... Doamne fereste! Dar pe noi ne ajuta bunul D-zeu sa nastem usor, la termen si sa aducem pe lume bebei sanatosi. Daca e sa ascultam toate nenorocirile, nu mai facem copii... Ai trecut prin atatea, sunt convinsa ca treci si peste 2-3 saptamani de statla pat. Eu zic ca nu nasti tu prima!!!
Ai grija de tine!
Cristina
32+ cu