Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 19
larissa_79 spune:
racusor, saracu' om...toata ziua il pui la treaba![]()
carmen, asa deci te muti din pat in pat ai? Boierie dom'ne boierie....![]()
eldeea, stai calma ca si pe mine ma i-au emotiile cu fiecare zi care trece....zici ca nasc prima oara iar...
Incerc sa ma temperez eu dar sotul numai de bebe intreba si vorbeste...
Is cam razacioasa azi...de fapt is stresata ca maine ma duc la control de col. Sper sa nu se fi deschis ca nu'sh ce ii fac.
In alta ordine de idei mi-e dor de fi'mea....
rau..rau...
Ma duc la
..sa-mi lasati maine cafea...care intra inaintea mea da? 
Larisa
31+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
Sheri stau la pat...asa ca bantui pe net toata ziua, fac liste, training la sot
si as comanda multe multe hainute pe net, dar nu stiu cum fac, ca nu comand nik ![]()
am uitat ce mai voiam sa zic larisei 

Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
larisa pai nu ti-am zis ca sunt "patroana" ![]()
cat mai sta printesica plecata? 
sa iti mai treaca dorul...si te asteptam cu vesti bune de la control 
noapte buna 
Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
bumblebee spune:
Shery
eu m-am mai scos la haine, la sf lui aprilie a fost ziua mea si am primit multe bluzite balon, au un loc de burta de arat aproape cat un butoi
, o pereche de colantei si la revedere
Mi se vede popoul cand merg la plimbare, dar mai agat si eu ceva, ca sa nu uit cat de badarani pot fi unii.
Cat despre lucrurile pt bb, m-am cam rezumat la listuta, 1 biberon mic, o pelincuta, un pachet de vata
, multe comprese sterile, o crema de fumdulet, din astea, inca nu am tot, mai trebuie. Carut avem, patut primim, sterilizator primim, vad cu ce ma mai aleg de la cunostintele cu copii. Oricum tu faci impresie mai buna, cu Alexia cuceresti toate inimile, plus ca... gemeni
.
Alina
30+ cu 
gargarita
CarmenAlbu spune:
Noapte buna Larisa, si eu astept cafea ca nu pot sa fac
!!
Shery pai asa poate nici nu te primesc ca nu e rost de spaga![]()
Racusor sotul se face decorator pana la urma![]()
Nu pot sa cred ca noi am terminat, mai e doar curatenia
!!!
Pe mine au inceput sa ma doara tare muschii de la stat , sper sa nu se accentueze durerea sunt semiamortit durerosi, ofof!!
Cu prietenele , eh, e greu, eu nu am gasit una in care sa ma bazez neconditionat, si atunci am incetat si eu sa ofer tipul asta de prietenie, asa ca doar socializez, si am una mai apropiata dar nu am abuzat-o niciodata cu telefoane aiurea![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu 
AMR 9+
giorgia23 spune:
Fetelor eu ma bag in pat la tv apoi somn de voie...va urez noapte buna si somn usor
Larisa te asteptam maine cu vesti bune
GEO 34+ cu
Antonia Maria
AMR 5+ SAPT
poze
enik83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giorgia23 Enik te inteleg perfect...in aceeasi situatie sunt si eu..desi ne-am mutat de 5ani aici eu ink nu am prietene...ale mele sunt la galati ...aici am doar cunostinte...si pe mine ma apuca des depresia dar imi revin si sper ca totul va fi bine sa iti treaca suparareaGEO 34+ cu Antonia Maria AMR 5+ SAPT![]() poze |

mergem mai departe ce sa facem??
noi nu suntem decat de 6 luni.. sotul de 1 an aici.. dar ii greu.. abia astept sa revenim in sb.. oricand va fi..
27+ cu o minune de 
poze
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 andreea,f dulcici... abia astept sa-i fac poze imbracat in noile hainute...stiu, is dusa cu capul...********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip![]() bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani... ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
am votat si eu baiatul dis-de -dimineata
Da, sunt dulci, si eu abia astept sa iasa..........sper sa nu stea mai mult de 36-37 de saptamani......ce mama denaturata sunt

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
27+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 9 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
aelita spune:
fetele,v-am citit toata ziua,de cate ori am luat pauza,dar nu am avut timp sa va scriu,sa va raspund in parte..
suntem tot in zugraveli,in fiecare zi facem cate o camera,avansam destul de rapid.
sper sa nu ne ia mai mult de o saptamana.
a fost mai mult la tavane,ca aveau ceva crapaturi ,au trebuit racaite,dar s-a rezolvat si asta,a ramas doar tavanul din bucatarie,singurul !
in seara asta se termina sufrageria si holul..
mai ramane doar balconul.
si apoi,curatenia
28+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Da mai Carmen, las ca-i morcov eco romanesc, ca vara sunt d-ale noastre pe piata Dragaica, Carla, grea sarcina de gemeni, este? Si cu caldurile astea... Cred ca-mi tai cracii la pantalonii de gravi, tot nu ies nicaieri, nu mai dau o poala de bani pe hante, plus ca l-am depasit pe barbat cu 1 kil, nu-mi mai vin nici tricourile lui. Cred ca bag foarfeca si-n maieuri, tai in fata la burta, si cu izmene ciuntite, o sa fiu cea mai tare din parcare, ma duc sa nasc asa la spital, n-o sa-mi ia nimeni spaga de mila Racusor, te-ai pus serios pe aranjamente, cumparaturi, mai lasa si pt dupa ce nasti, sa nu te plictisesti! Bumbulino, tu cum stai cu pregatirile? Io n-am cumparat nimic, stau la mila vecinilor Shery 31 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -5 |
Sa stii ca e grea, la urgente ieri asteptam pe culoar rezultatele la analize, trece o asistenta pe langa mine, se uita la mine, eu abia respiram cracanata pe un scaun, vine la mine saraca si ma intreaba :Sunteti in travaliu ???

Ma uit la ea fara sa mai am putere sa raspund si ma bufneste rasu, la care barbatamiu :Are abia 28 de saptamani, sunt gemeni de asta e asa mare burta

A inceput sa zambeasca saraca, sunt mare frate, mareeee......ce sa-i faci.
Plus nu v-am povestit ca la control au adus studenti practicanti care se uitau intre picioarele mele ca eram singura gravida cu gemeni si erau toti curiosi, plus i-au pus pe ei sa-mi faca fisa.
Daca nu m-au ascultat si ciocanit prin toate partile de ma plictisisem ...........da ce sa-i faci trebuie si ei sa invete
Fetele de la sezatoarea canadiana mi-au dat 3 sacose mari cu haine de gravida

, nu duc lipsa de nimic.Cat despre caldura v-am povestit ca m-a gasit sotu in living pe canapea in chiloti cu aerul confitionat deschis, cica lui ii era frig iar eu eram scursa pe canapea

Pentru camera bebeilor eu am luat asta pentru pereti http://www.bebeplus.ca/store/product/32624/CARTER%27S---APPLIQUE-MURALE-COLLECTION-MONKEY-BARS/, mobila e maro inchis iar lenjeria de pat e una bleu si una fistic
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
27+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 9 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Andreea, Eric (9.12.2007) si