Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 18
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 Bey deci in ordinea numerelor de pe tricou...prima ar trebuie sa fie Sheri daca ramane valabila cezariana pe 29 iunie apoi: tanti:UM:25.09.2009;DPN:03.07.2010 eladea2005:UM:26.09.2009;DPN:03.07.2010 giorgia23:UM:26.09.2009;DPN:03.07.2010 coteasca:UM:xx.09.2009;DPN:03.07.2010 Ariana1:UM:26.09.2009;DPN:03.07.2010 Imi place de Ariana ca se plangea ca ea naste prima si cand colo ea e si in fruntea listei de fapt si de drept....deci va rog la rand...in ordinea numerelor de pe tricou si doar dupa 37 de saptamani! Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 9 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Bey io sunt prima, sa nu se bage nimeni in fata ca am prioritate, am gemene! Se grabesc la discoteca
La Aleia nu mi-am facut bine socoteala, m-am inscris la odiseea de nov-dec, am nascut pe 30 oct, am ratat toate nasterile, am mai intrat pe forum dupa vreo 2 luni, nici nu stiu cum a mers la celelalte fete, nici felicitarile nu le citisem, acum la fel tot prima, habar n-o sa am ce veti face pe aici, sa am si eu emotii la travalii pt voi, sa va firitisesc, etc!
Am vazut la odiseea de mai-iunie numai cezariene la 38 sapt, gee chiar asa? Nu-i puteau lasa pana la 40? Graba frate sa nu-si strice dr concediile sau de ce?
Shery
31
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -5
racusor2010 spune:
mercic Carmen 

sa vedem ce proceseaza si neuronul meu de gravida
pentru inceput o sa dau instructiuni pentru camera bleo apoi poate ajung eu sa cumpar ceva abtipilduri...si mie imi place mult combinatia bleo-maro...
sa vedem ce o sa imi iasa 
desi nu cred o sa fie gata pentru cand se naste bebelusul, dar macar e un inceput...
ma bucur ca te-ai mutat in camera ta..sa nu ti se faca dor de hol dupa ![]()
ai stat in curent, de unde durerea de dinti?
Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
enik83 spune:
fetelor am cazut si eu in butoiul cu melancolie..
am o stare tare nashpa.. sunt toata ziua singura..intr-un oras unde nu cunosc pe nimeni... sotul vine seara tarziu acasa de la lucru iar la ora ata deja sforaie pe canapea.......... asa m-am saturat de singuratate...
27+ cu o minune de 
poze
CarmenAlbu spune:
Shery deci asa..hmmm, macar ne vii cu info proaspete sa intre frunzele de la morcov![]()
Am stat in curent ca au deschis tot cand au aspirat si spalat pe jos la final, sper ca maine sa ma trezesc mai bine ca acum simt ca-mi cad dintii![]()
Abtipilduri gasesti la metro sellgros toate astea mai mari, eu si la cora aici am vazut si la cora!!
Si le pui dar sa-ti ia sotul tot ce-i place pe maro si crem altfel nu![]()

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu 
AMR 9+
racusor2010 spune:
poate gasesc pe net si pun baietii la treaba ![]()
pana acum asta am gasit:
http://www.tapet-decoratiuni.ro/sticker-mural-animale-up-up-and-away-if2333m.html
Bulina
34+ cu
poznas
racusor2010 spune:
am retinut
i-am transmis si a inceput sa rada ![]()
Bulina
34+ cu
poznas
giorgia23 spune:
Enik te inteleg perfect...in aceeasi situatie sunt si eu..desi ne-am mutat de 5ani aici eu ink nu am prietene...ale mele sunt la galati
...aici am doar cunostinte...si pe mine ma apuca des depresia dar imi revin si sper ca totul va fi bine
....iti trimit un
sa iti treaca supararea
GEO 34+ cu
Antonia Maria
AMR 5+ SAPT
poze
Sheritra spune:
Da mai Carmen, las ca-i morcov eco romanesc, ca vara sunt d-ale noastre pe piata
.
Dragaica, Carla, grea sarcina de gemeni, este? Si cu caldurile astea...
Cred ca-mi tai cracii la pantalonii de gravi, tot nu ies nicaieri, nu mai dau o poala de bani pe hante, plus ca l-am depasit pe barbat cu 1 kil, nu-mi mai vin nici tricourile lui.
Cred ca bag foarfeca si-n maieuri, tai in fata la burta, si cu izmene ciuntite, o sa fiu cea mai tare din parcare, ma duc sa nasc asa la spital, n-o sa-mi ia nimeni spaga de mila ![]()
Racusor, te-ai pus serios pe aranjamente, cumparaturi, mai lasa si pt dupa ce nasti, sa nu te plictisesti!
Bumbulino, tu cum stai cu pregatirile? Io n-am cumparat nimic, stau la mila vecinilor ![]()
Shery
31
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -5
RAMONELLA spune:
Sheri 31 de saptamani deja???Si 2 fetite???De fapt 3!!!Superrr!!!!
Ce trece timpul....
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"