Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 20
carla_2008 spune:
Fetelor eu cred ca trebuie sa incep sa ma dau pe sfarcuri cu ceva crema,dar nu stiu de care.Mi se pare ca se usuca si cred ca tind sa se crape daca vad eu bine.
si ma dor un pic,e ciudat.
Eu mobila si lenjeria de pat am comandat-o bleu cu bej-maro si roz-pal cu bej-maro.Apropos de ce zicea Carmen.Exact asa sunt lenjeriile de pat cum ziceai,cu ursuleti le-am comandat ca mie imi plac ursuletii.Si combinatiile mi se par mult mai calde.Dar in cazul asta nu stiu ce culoare sa fac camera ca e si la mansarda.Acum e alba,dar pe bebei ii mut sus pe la 6 luni,pana atunci stau cu mine in dormitor,deci mai am timp.Vreo idee?
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
30+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -7 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
enik83 spune:
dragaica..esti mortala

carla poti sa incepi sa te dai cu garmastan... crema galbenele.. ce ai la indemana
noapte buna fetelor..noi ne punem la somik.. poop
27+ cu o minune de 
poze
CarmenAlbu spune:
Carla pt ca ai pereche intr-o singura camera, tre sa alegi o tema unisex, adica poti sa lasi zugraveala alba si spre exemplu pui stelute pe nuantele lenjeriilor, ca sa nu fie pe urma prea incarcat, stelutele chiar le puteti face voi
si nu multe!
Dragaica 

, si eu am o problema mare cu caldura!!
Larisa sigur vei intra maine cu vesti bune dar iti mai doresc si eu bafta!!
Fetelor si eu votez cand vad un post unde e de votat, numai ca nu zic mereu ca uit!!![]()
Oana inca incerc sa dau de pozele tale profi si nu reusesc, ma ajuti cand ai vreme?![]()
Aelita ce repede lucreaza oamenii!!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu 
AMR 9+
carla_2008 spune:
Carmen daca pun cate-un ursulet maro bej ici-colo nu e ok?in loc de stelute
mai ar trebui sa pui un nr de cont sa ne taxezi pt consiliere in amenajari.![]()
30+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -7 saptamani
carla_2008 spune:
Zicea Racusor la un moment dat ca totusi e ok cu cate o colega de salon in spital,ca mai schimbi o vorba.Pt mine,nu.Cand nu ma simt bine,nici nu am chef sa socializez cand vrea ea,decat pe net,cand am eu chef.Sunt mai ciudata poate,desi sunt fff sociabila in general ,am momente cand nu am chef nici de cea mai buna prietena.si vreau sa fiu eu cu mine,cu netul,cu o carte,sau cu sotul!
30+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -7 saptamani
rodyka spune:
of, fetelor, ce bine ca dormiti toate...
eu sunt ca o fantoma de vreo 2 ore, am mai luat un paracetamol si 2 pachete de servetele, sotul continua concertul de sforaituri, asa ca m-am mutat in salon. voi vad ca nu ati fost harnicute la scris aseara, n-am avut decat o pagina de citit...
ca tot am timp berechet, votat eladea 481, enik 286... racusor, cateii de rasa asta a noastra cred ca nu prea ies din burtica
, m-am uitat la altii cu mai multi bani si mai multe zile de viata si sunt in aceeasi faza... asa ca o sa ne jucam cu catelul nostru cel adevarat de pe terasa...
ma uit in jur sa-mi caut ceva de lucru in liniste dar... nimik. am facut si cafeaua ptr sotior asa ca, fetelor, care cum va treziti,
poftiti si va serviti ca este destula!
eu o sa ma intind aici in salon la tele, poate adorm cumva, mai nasol o sa fie cand o sa incerce peste vreo ora sotiorul din dotare sa ma mute in brate in dormitor - acuma sigur nu-i mai iese faza ca pe vremuri ![]()
32+ AMR 7+
Gibraltar
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
86cmm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Fetelor eu cred ca trebuie sa incep sa ma dau pe sfarcuri cu ceva crema,dar nu stiu de care.Mi se pare ca se usuca si cred ca tind sa se crape daca vad eu bine. si ma dor un pic,e ciudat.Eu mobila si lenjeria de pat am comandat-o bleu cu bej-maro si roz-pal cu bej-maro.Apropos de ce zicea Carmen.Exact asa sunt lenjeriile de pat cum ziceai,cu ursuleti le-am comandat ca mie imi plac ursuletii.Si combinatiile mi se par mult mai calde.Dar in cazul asta nu stiu ce culoare sa fac camera ca e si la mansarda.Acum e alba,dar pe bebei ii mut sus pe la 6 luni,pana atunci stau cu mine in dormitor,deci mai am timp.Vreo idee? Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 30+ Carla Maria si Cristian AlexandruAMR -7 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
da Carla ..Garmastan am folosit si eu si ii ft bun:)
cristina
25+