Mamici si Gravidute Italia -72-
Raspunsuri - Pagina 15
eleni87 spune:
eu va las. Sa aveti o seara placuta si vise cu ingerasi la copilasi. V-am pupat
Eleni
35+
Viitoare mamica de 
Evenimente remarcabile in viata mea http://picasaweb.google.com/alinasucaliuc
LAlexandra spune:
ELENI...se naste cu 2 saptamani mai repede...e relativ
...eu cu NAFI am nascut de curand...si amandoua am depasit termenul, eu m-am internat in spital pt inducere, iar NAFI a nascut chiar inainte de a trebui sa se interneze si ea.
...as face ceva deosebit maine...dar cu pruncul care de cateva zile este extrem, extrem de agitat...nu prea vad nici o varianta, dar mersi de sugestie
Mami de Printisor
- Alessandro (15.04.2010)
Raluk31 spune:
Salutare,fetelor,sa va traiasca copilasii!
Tzutzi e racita,abia azi dimineata mi-am dat seama.S-a trezit la 5 si pe urma a mai dormit f putin si a sforait teribil.In timpul diminetii a inceput sa-i curga nasul si de atunci tot cu paracetamoale si ser fiziologic sunt..abia a adormit mititica de infundata ce era.Nu sunt obisnuita si ma cam stresez.Ea a fost bolnavioara de 2 ori pana acum,atat.Acuma nici nu stiu cand a luat-o frigul sau ce s-a intamplat...
Andreea,ce fain de tine ca stai linistita in parc.Eu,cand ies cu Anais,e o aventura,ba alearga,ba se tranteste pe jos si trebuie s-o car in brate..nu ma vad cu 2 copii pe strada!![]()
Petro,voi ati decis numele?Sau o sa aflam abia la data nasterii?
Noi plutim inca in incertitudine!Si cred ca asa va fi pana la final.
Ioana,a fost o casnicie de nici 2 ani,cu un roman,nu ma deranjeaza subiectul pt ca sunt multi ani de atunci si a trecut fara sa lase urme.Divortul,in schimb,e un bun mod de a-ti testa rezistenta nervoasa
Noroc ca ceea ce nu te omoara te face mai puternic.
O seara buna,gagici!
Raluca
de Anais Iasmina si
+29
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
neliaCris spune:
http://picasaweb.google.com/109725601536229464780/20100531Cristian27Luni?authkey=Gv1sRgCIShgo_CoZj39AE#
proba poze picasa
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
abramburika spune:
Neata!
La apel
!
roxali - n-am inteles faza cu petrecutul in fam. si mers in locul sotului meu la munca. La ce faci referire? Da' e de inteles, abia m-am trezit, hard-discul meu nu lucreaza inca la capacitate maxima
.
elena - prostii ca epidurala afecteaza bebelusul. Pe asta cel putin nu am mai auzit-o pana acum. Auzisem aia cu dureri de spate, de cap etc, dar pe asta nu. Nu neg ca nu ai fi citit tu pe undeva, dar, crede-ma, nu e adevarat. In fine, nu vreau sa ridic acum in slavi epidurala asta, am mai spus, fiecare stie cat poate indura si atunci actioneaza in consecinta. Pt. mine e o mare inventie si ma bucur ca pot beneficia de ea.
Chilotii de unica folosinta s-ar putea sa iti fie utili imediat dupa nastere, dupa ce te scoate din sala de nasteri. Si sunt mai buni aia tip plasa, din farmacie.
De unde esti din Ro?
raluca - da, eu sunt ff decisa cu numele. Acum sa vad ce e. LA fetita a decis S. ... vrea bebita fetita Elisa. M-a auzit pe mine cand vorbeam cu niste prietene de posibilele nume si de atunci numai cu Elisa o tine. Iar baietel, Gabriel. Stii ca eu sunt pt. un singur nume si mai comun, mai simplu, nu raritati. Asta pt. ca am eu experienta numelor ciudate si 2 si nu m-am simtit deloc bine cu numele astea. Eu prefer o Elena, o Maria, o Ioana decat altele. De gustibus
.
abramburika spune:
nelia - Cris merge deja pe bicicleta aia cu roti ajutatoare? Atunci numai S. mea e puturoasa ... ca si pe tricicleta da de 2-3 ori din pedale si apoi gata! Sau da inapoi ca racul
. Da' nu-i nici o problema, ca nu a stat bine de la inceput la cap. sport si conditie fizica, e mai fricoasa de fel.
Ce pofta mi-ai facut de cartofi pai!! 
neliaCris spune:
Neata...
poftiti la cafea,eu pap cerealele![]()
Deci se vad pozele.Petro,nu merge pe Bicicleta,am luato doar asa sa aibe timp liber mai putin de stat in brate,si asta nu merge in spate,mea culpa,m-am zgarcit la 40 de euro,si chiar nici nu am stiut de care vrea
,ca daca mergea si in spate,il atragea mai mult
,si in plus avea si zgomotul ala pe care il adora...asta e,da mai avem 2 bicileta,un monopatino....dar nu are cu cine se juca,si singur nu ii place![]()
Petro,parca m-ai citi cu numele
,eu le-am ales de anul trecut:
MARIA ELISABETH pt fetita
Kevin Gabriel pt baiat
acum doar mai astept un pic sa se aseze lucrurile,avem ceva promisiuni banoase,o munca mai buna pt sotul,si o casa numai a noastra,in afitto bineinteles,dar daca vine bebe printre,e fr bine venit
Eu repet:NU SUNT CONTRA EPIDURALA,dar consider ca:cine are taria sa o faca,fr bine,eu inca sunt indecisa
,eu am nascut indus ceea ce a insemnat contractii continue timp de 5 ore aproape,nu am simtit nici cand m-a taiat,dar dupa ce am nascut,a fosst jale cu,cusutul epiziotomiei,jale
Revin
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
neliaCris spune:
Raluca,idem si la mine.Cand mergem in parc,neaparat sa fim pe jos,alfel ma alearga si stau tot cu frica,ca,ba imi fura bicicleta,ba carutul,si ori face ce vrea el,ori e pe jos,indiferent ca e in parc,magazin,mijlocul parcarii,garaj
Pupam pe Anais,sa fie o raceala micuta,sa treaca repede.
momente din viata
neliaCris spune:
Eleni,,felicitari pentru baietelul tau,frumos numele Santiago(eu am o sora in spania),nu e fr intalnit,dar nici rar![]()
Pt durerile de masele logic poti lua tachipirina,maxim 3 pe zi,nu te retine,nu face rau deloc
,iar daca e ceva fr persistent,in ultimul trimestru poti face anestezie linistita pentru a scoate o eventuala masea![]()
Daca tu esti hotarat sa nasti natural,ai incredere in tine si go for it!!dar sa stii ca nu e flaore la ureche,te poti interesa de anestezia epiduaral,nu se stie cand vei naste ce iti trece prin cap
(garantez)
momente din viata
abramburika spune:
nelia - bafta atunci in tot ceea ce ti-ai propus!
Asa deci cu bicicleta ... pe trotineta merge si S., numai ca in reluare
. Tati zice ca face un curent cand trece pe langa noi
. Asa e ea, mai linistita, mai domoala. In schimb compenseaza cu vorbitul. Nu exagerez cand spun ca numai cand doarme tace. Uneori nici atunci ca mai zice una-alta si prin somn. De ar avea un buton de mute, 5 min. pe zi chiar mi-ar fi de folos. Da' e bine si-asa, sanatoasa sa fie! ![]()