Mamici si Gravidute Italia -72-
Raspunsuri - Pagina 16
LAlexandra spune:
NEATA FETELE!
PETRO la mine cred ca se referea ALI cu sotul sa mearga la munca
.
Eu nu am facut epidurala, ca mi-era frica ca am niste probleme cu spatele si atunci nu e indicat, dar din cate am inteles se da de la dilatatie mai mare, iar in situatia mea ca dupa 15 ore de travaliu a zis doctorul...tot dilatatie 2 si cand mi-a vazut fata...bine spre 3
...nu cred ca aveau cand sa mi-o faca.
va las 
RALUCA sper sa se faca repede bine fetita
Mami de Printisor
- Alessandro (15.04.2010)
abramburika spune:
Epidurala se face de la dilatatie 3-4.
alexandra - timp era sa ti-o faca, erai exact la timp. Si dupa un travaliu de 15 ore cum zici ... insa nu ti-o facea nimeni pt. ca nu aveai vizita aia la anestezist. Garantat!
Acum, fara vreo aluzie la discutiile de aici, dar am mai citit despre epidurala, pareri contra. Eu nu inteleg de ce se aduce in discutie ca pe vremea mamei, a bunicilor se nastea fara si nu mureau femeile ... ca are numai efecte secundare etc. Este un progres al medicinei, este la fel ca si o anestezie la dentist, de ex. Acolo de ce nu se fac extrageri si operatii pe viu si se prefera anestezia? De ce sa fim contra sau sa-i gasim atatea noduri in papura? E ceva ce vine in sprijinul femeilor, sa ii aline durerile. Efecte secundare are si un medicament luat gresit, nu numai epidurala. Eu asa vad.
LAlexandra spune:
PETRO, stiu ca nu mi-o facea nimeni, nu m-am interesat de ea, caci am probleme cu spatele si riscul era prea mare...altfel as fi facut cursuri pt epidurala.
Vroiam sa spun ca in cazul meu si daca era totul ok si puteam sa fac nu mai aveau cand, caci imediat cum au vazut ca nu ma dilatam, lichidul amniotic nu mai avea culoarea buna, iar bebelului nu ii bata inima cum trebuie...am intrat in cezariana.
Mami de Printisor
- Alessandro (15.04.2010)
Roxali spune:
Neata!
Am incurcat borcanele, ma gandeam la Alexandra si m-am adresat Abramburikai, normal ca nu intelegea![]()
Petro super numele Gabriel , vroiam si eu ptr baiat dar socrela nu putea sa-l pronunte
...Elisa e mama![]()
Eleni stiam de Santiago de C, dar de forbalist nu-mi mai aduceam aminte
...nu credeam ca e folosit in Spania
Nelia ai ganduri marete , bv cu optimism innainte
Raluk multe hopuri cred ca ne mai rezerva viata...
Nu te speria daca are numai mucisori, e normal, cald ziua, rece seara, nu reusesc sa se adapteze repede la dif de temp
Apropo de bici , juniorul era de mic expert, nu pe tricicleta , direct bici , se invartea toata ziua in bucatarie cand era frig, fara sa-mi zgarie nimicuta.
Am uitat sa va spun cce fel de cadouri a primit la Comunione:in primul rand o super bici mbike ca ptr adulti,ceas DG, imbracaminte sport,capot de baie adidas f mistoc,telefonino,aparat foto,bani,trusa compasuri si nu in ultimul rand , de fapt adora cadoul asta casc special ptr motocros(inca un talent adrenalinic
)
Picea e figuranta rau ...pe tricucleta e ok ca are o bara lunga si pot sa o imping
,dar la bici imi fac cocoasa si dansa insista ca il vede pe fratisu...eu de rasu, plansu
fug sa arunc ceva in tigaie la zmei...sper ca n-am ma incurcat ceva![]()
abramburika spune:
roxali - aha, gata, am rezolvat misteru'
.
Pai pe tricicleta ne descurcam si noi de minune: 2-3 pedalate ea, restu' impinge mama. Da' nu se pune asa
. Pt. ca am vazut si copilasi apropiati de varsta ei care merg ca lumea.
Faine cadoaiele
, sa le stapanesca sanatos!
Ciudat cu socrela ca doar Gabriel/Gabriele au si ei numele pe-aici (vezi Gabriel Garko
).
Ginger00 spune:
Eccomi ...CIAO CIAO Ragazze ![]()
Ierta-ti absenta dar asta e... meseria de mama la dublu imi umple timpul liber
.
Suntem bine , sanatosi ,crestem ,avem 2 ani si aproape 6 luni ,am scapat de scutece (le folosim doar noaptea ) , vorbim binisor ambele limbi...ce sa zic, am feciori mari deja 
.
Cum merge treaba pe la voi ? sper sa fie totul ok .
Acum ma uitam si pe lista...
ce multe suntem...
Sper sa reusesc sa mai intru sa va dau stiri si sa cer pareri mai ales din toamna ca mergem la gradi

pupici la pitisi si la mamici si a burtici 

abramburika spune:
ginger - bine ai revenit!
Te cred ca nu mai ai liber cu 2 flacai! Mai lucrezi sau esti acasa?
Si noi incepem gradinaritul
din sept.
georgyiuly spune:
Buna fetele!..Intru si eu dupa o "mica" absenta, Giulia ne-a aranjat calculatorul si l-am avut in service
! De cateva zile ma chinui sa recuperez dar e greu ca atenteaza mereu la el.Asa ca prefer sa nu-l mai ating.
Cu intarziere LA MULTI ANI Ioanei,multa sanatate, fericire si noroc in viata, sa te bucurii de familia ta.Am admirat-o pe Giulia...mi se pare mie s-au la multe gesturi seamna cu tine???
Alexandra ce frumusete de baietel..a crescut asa mult si este foarte expresiv!!!
ochisorii frumosi!
Nafi si Riccardo e un scump, iar tu mami arati foarte bine.Oauuu cat de repede cresc!
Cum stati cu apartamentul???? Gata ati semnat???
Vroiam sa te intreb legat de achizitionarea unei case...pentru mutuo v-ati interesat intai in banca sau prin agentie?
Raluca ce burtica frumoasa si mare ai!Eu votez pentru Maeva Caterina
!
Lui Anais sa treaca repede raceala!
Ely ce faceti??? Ceva poze de la aniversarea Denisei???
Abramburica frumoase numele!Si mie imi plac numele simple, daca era dupa mine ramanea doar Giulia ...dar "familionul"..cica trebuie nume de sfant
.
Mie daca la Giulia mi se pusese pata pe Daria ...acum mi s-a pus pata pe Bianca
.Culmea e ca nume de baieti nu-mi vin niciunul!
La noi planurile de bebe au stagnat luna asta ca am luat antibiotic...sa vedem ce iese de luna viitoare
!
Kemsy super tare zburliciul tau...e asa dragals cu perisorul lui!!!
Si eu ii mai dau Giuliei tachipirina( de fapt panadol sau nurofen)cand o supara dintii/maselele ca sa o linisteasca si sa ne odihnim amandoua
!
Nelia ce planuri frumoase ai si tu !Si ai baiat mare tu, nu gluma.
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
Giulia!
abramburika spune:
georgy - instinctul imi spune ca si de data asta e tot fetita, da' nu mai zic nimic pt. ca si la S. m-am inselat. Deci, trebuie musai sa am si un nume de baietel. Si criteriile noastre sunt sa fie un nume simplu, valabil in ambele limbi (it. si romana), sa sune bine cu numele de fam. si sa ne placa. Familia, nasii, prietenii nu au nici un cuvant de spus, decat asa, ca idee. Dar pana la urma noi suntem cei care decidem, deci nu se pune problema sa pun un nume la alegerea familiei.
Frumoase si Daria si Bianca. Pe lista noastra de nume acum erau Sofia, Elisa, Emma, Matilde si Milena. Desi ultimele doua nu-s chiar dintre cele simple
. Oricum, S. a decis ca e Elisa si asa ramane, ne place. La baietel era mai simplu pt. ca sunt putine care sa se potriveasca in ambele limbi. Lista era ori Gabriel, ori Eduard. Si imi place mai mult primul.
georgyiuly spune:
Am vazut ca v-ati dat toate pe Picasa
asa ca ma execut si eu si am pus la incarcat vreo 2 poze.
Am fost duminica la mare si Giulia asa ce bine s-a simtit, s-a balacit in mare si era asa caraghioasa cu picioare pe nisip...nu stia sa mearga
, sper sa tine vremea cu noi sa reusim sa mergem in fiecare duminca pana plecam acasa.
Alexandra..sa stii ca si sotul meu "sarbatoreste" prin munca ziua de azi, ca de altfel toate zilele festive( in afara de duminica) ....ce sa facem daca trebe"material financiar"!!! Si lor le e greu...si noua..dar ce sa facem....mergem mai departe si asteptam duminica sa ne bucuram si noi de sotii nostri o zi intreaga
!
Proba picasa
:
Giulia recent
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
Giulia!