Mamici si Gravidute Italia -72-
Raspunsuri - Pagina 14
abramburika spune:
kemsy - daca e pe privat albumul il vezi numai tu. Poti sa alegi insa sa il condivizi cu altii si atunci pui mail-urile lor si le trimiti invitatie. Ceva de genul ...
LAlexandra spune:
eu zic asa, sa avem un cont pe mamici italia si sa vedem doar noi pozele si cine doreste sa isi puna pozele sa le vada si altii isi face un alt cont unde poate pune adresa sa vada lumea pozele. De ex, eu am deja pe picassa, o sa pun pozele pe contul comun si daca vreau sa mai vada si altcineva pozele mele, decat voi, pun pe contul meu , nu pe cel de mamici italia. asa mi se pare mai ok, nu? nu are sens sa dau adresa si sa vada lumea si pozele voastre...
MAINE...nu mai fac nimic...sotul cica trebuie sa mearga maine la munca, asa ca s-au dus toate planurile...sunt plina de nervi, sau de fapt, mai mult suparata...
Mami de Printisor
- Alessandro (15.04.2010)
Roxali spune:
Abramburik nu pot sa ma duc in locul sotului tau la munca?...imi sta mintea in loc ca trebuie sa petrec in fam
Andreea daca vine sora ta esti scutita
...trebuie sa pune-ti tara la cale
Ioana unde vreti voi , da pe ale mele le las la liber oricum
...mi se pare naspa sa raspund la intrebarile de pe forum si sa nu am curaj "sa ma arat", parca as avea ceva de ascuns
Giulia cred ca e cea mai ochioasa de pe forum
Nelia noroc cu tine ca nici n-am bagat de seama ca e Ziua C...copil fiind ma bucuram , aveam cadou felicitari de la unicef![]()
Kemsy petrece frumoasa![]()
eleni87 spune:
Buna seara, fetelor si cu intarziere, al multi ani tuturor copilasilor, chiar si voua, pt ca toti suntem copii atata vreme cat avem parinti
. Azi am avut dureri mari de masele, si acum imi mai simt maxilarul amortit. Nu stiu ce sa iau sa nu-l afecteze pe copilas, mama imi spunea ca pot lua jum de tachipirina, pt ca nu afecteaza. In rest am iesit un pic la plaja, sa-mi bag picioarele n apa, ca cica ar ajuta la nastere. A fost o zi placuta si pt plaja, insa nu as vrea sa ma expun la soare. Voi ce ati facut azi special? cum merg sarcinile? Copilasii cum le buucra pe mamici?
Vad ca am primit un nr mare de raspunsuri. O sa incerc si eu sa raspund la fiecare. Am mult de recuperat si nu as vrea sa fiu nepoliticoasa sa nu va raspund![]()
Incep cu tine alessandra. Ti-m vazut si eu printisorul, sta f bine la pieptul tau, si imi place la nebunie ca e brunetel
. si eu imi doresc ca Santiago sa fie brunet, si cu ochi albastri
. E foarte bine venita informatia cu icterul, mai citeam in carti, si ma gandesc si eu ca nu e exlus sa faca si al meu. Insa poate ne ajuta Dumnezeu sa nu suferim, sa fie ferit de probleme de genul. Chiar ma voi interesa la medic. Deja am atatea intrebari pt medic, ca ar trebui sa le scriu pe o hartie sa nu le uit. Sotul meu, face asistenta tehnica, de genul reparatii electrodomestice. Eu am venit aici acum un an, el e de 3 ani in Italia, imediat ce am venit am planuit sa facem un copilas, baietel, si uite ca Dumnezeu ne-a ascultat dorinta
.
Multumesc pt lista de lucruri ce treb sa le iau in spital. In mare parte am cam tot ce ai scris tu acolo, numai crema de sani nu mi-am luat, nu m-am gandit ca imi va trebui. Iar chiloti de unica preferinta, nu cred ca mi-ar fi necesari, si cei normali ii consider utili.
Eleni
35+
Viitoare mamica de 
Evenimente remarcabile in viata mea http://picasaweb.google.com/alinasucaliuc
eleni87 spune:
Simonicutza, eu nu cred ca am spasmofilie, pt ca mi-ar fi descoperit-o pana acum la cate analize am facut, acum Doamne fereste de asa ceva, dar pt siguranta voi intreba si de asta, daca zici ca elimini de 10 ori mai mult Ca, eu am luat f mult calciu in sarcina din lactate si ma gandesc ca as fi avut probleme pana acum. Un medic spunea ca primul copil mereu se naste cu doua saptamani inainte de timp. Pana acum, copilul are greutatea normala pt varsta lui, 35 sapt, insa sper sa ajung la timp fara sa fac cezariana![]()
Eleni
35+
Viitoare mamica de 
eleni87 spune:
Ce noroc am ca am dat peste voi, fetelor
. Abramburica, eu sincer nu vreau epidurala, singurul avantaj e ca, asa cum spuneai si tu, vei trece mai usor peste durerile groaznice, insa am citit intr-o carte de specialitate, ca nestezicul ii face rau copilului, se poate naste cu probleme respiratorii si chiar functionalitatea inimii ii e afectata, deci sper sa fie suportabile durerile sa nu fie nevoie de epidurala. Ma voi interesa de acel colocviu, il voi face pt orice eventualitate, dar poate nu ma vor rapune durerile la pamant pana inainte sa nasc![]()
Eleni
35+
Viitoare mamica de 
eleni87 spune:
Roxali, numele Santiago e de origine spaniola si ca sa raspund de ce l-am ales e pentru ca un actor a jucat rolul unui fotbalist in filmul Goal, iar sotului i-a placut f mult, plus e renumitul fotbalist Santiago Bernabeu sau Capitala Chile, Santiago de Chile![]()
Eleni
35+
Viitoare mamica de 
eleni87 spune:
Yoanag, ms pt complimente. Eu cred ca generatiile de acum, ma refer mai mult la baieti, toti ajung sa fie smecherei
. In lumea contemporana de acum mentalitatile lor, atitudinile, comportamentele sunt formate mai mult de mediu, decat de familie. Noi incercam sa le dam o educatie apropae perfecta, insa ne trezim cu un copilas diferit de cum l-am crescut. Poate nu e o generalitate, insa marea majoritate, isi fac o viata cum vor ei de la varsta de 16-18 ani. Si mai ales pt cei care traiesc in tari mai dezvoltate si mai moderne, nu ma refer la Romania. Am ales numele Santiago si pt ca e un nume rar, desi citeam pe site ca numele rare aduc ghinion in viitor copilului, insa noi nu suntem superstitiosi si eu sunt de premisa ca fiecare isi face norocul.
Eleni
35+
Viitoare mamica de 
eleni87 spune:
Lalessandra, rasfata-te maine!!! Chiar daca tu nu ai o zi de sarbatoare ca toti ceilalti, fa ceva sa te binedispuna, descopera ceva, inventeaza, fa ceva deosebit, iar cand vine sotul seara povesteste-i tot si apoi iesiti la o plimbare in 3. ![]()
Eleni
35+
Viitoare mamica de