Ghiocei de martie-aprilie 2009***211***
Raspunsuri - Pagina 7
Gianina34 spune:
iuca- sa-ti povestesc cum a fost la noi:
la inspectia de 6 luni m-am molipsit eu ; dupa 2 saptamani mi-au aparut veziculele (asta dupa ce cu o saptamana inainte am tot avut o stare de raceala cu gat iritat rau) la 2 saptamani dupa a avut si ea semne de raceala (nas, gat, febra-38.2) si apoi eruptia
la mine a fost groaznic, aveam o stare de mancarime de nedescris - bine-nteles ca mi-au ramas semne mai ales la bubitele neatinse; primele 3 zile au fost mai grele apoi...
stii ca se spune ca la copii sunt forme mai usoare - gresit , in cazul nostru, cel putin; a avut atat de multe bubite (de 5 ori mai multe ca mine), peste tot din varful degetelelor de la picioruse si pana in varful capului, iar in zona pieptului/gatului erau atat de multe de nu puteam pune un deget
le-am tamponat cu violet de gentiana sa nu se infecteze ca inevitabil se spargeau (si culmea, fara sa se scarpine)
a durat aproape 3 saptamani pana au cazut toate cojile (perioada in care nu-i voie de facut baie)
am pazit-o sa nu se scarpine dar...
mai ales ca nici peritol nu am putut sa-i dau (ca nu-l inghitea)
si... a trecut
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
are ceva semne (pe gat inspre dupa-ureche este cel mai vizibil)
insa eu am ramas cu muuulte
avem 1 anisor si-un pic
dyana27 spune:
fetele
am culcat cu greeeu mutzuniciul pe la 11 fara un sfert, dupa ce a atipit la 9, mi-a sunat telefonul fix atunci si s-a trezit direct. e si carait de la maselutele astea nesuferite care tot inainteaza vizibil si "pipaibil" in gingiute dar nu reusesc sa sparga; a halit o doza de nurofen ca plabngea prea rau de durere si acuma face nani; la trezire ne asteapta si pe noi PRIORIX-ul; vine dr blonda sa i-l faca, ca-l aman de o luna... ba dr plecat in vacanta, ba noi cu nunta si n-aveam chef sa fie marait si carait sau cu 40 de grade si eu sa stau la nunti; nu de alta, dar noi la fiecare vaccin am facut direct 3 zile de 38 de grade..... deci ma astept sa fim in categoria reactii adverse la greu si la priorix; nasicul meu mic a facut la fel ca pisilinca (parca nu incurc, nu???), adica forma usoara de boala; ma rog, cica nu ar fi chiar forma de boala bubitele alea, ci o reactie alergica .... da' ce reactie a aia la 10 zile dupa vaccin?????
pup fetele, vorbim dupa ce pleaca "tantarul" de la noi
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 anca - multumesc pentru multimea de "detalii" greu e dom'le cu alegerea masinii (mai ales cand sunt 2 pareri) |
gianina, da, tare greu e sa alegi; si noi am fost la fel ca voi, am cautat, cerecetat, studiat.... am vazut multe masini secondhand care aratau super..... si pana la urma am hotarat sa luam noua; noi nu ne pricepem, nu avem nici un fel de cunostinte la service-uri si alte d'astea.... si masina veche daca incepe sa te lase.... bagi in ea de' ti se uraste; am zis ca macar sa luam noua, mai ales ca stim clar ca nu o sa o schimbam prea repede (vorba biancai, cu asta ies la pensie)
bianca mi-a dat atunci super sfaturi , si variantele de masina propuse de ea sunt super ok, daaaaaar.... te rupe casco (daca vrei sa faci- ceea ce iarasi la noi nu se punea problema sa nu facem), si au si multi km la bord cele pe care mi le permiteam; adica mie nu-mi suradea deloc ideea sa iau masina veche de 5 ani cu 150.000 km la bord.... ca asta inseamna cat facem noi in 15 ani. studiaza bine piata, si ganditi-va ce va avantajeaza pe voi cel mai mult; daca stiti ca o sa stati mult si bine cu masina asta.... cauta noua; daca ai in plan o schimbare pe la 5 ani asa.... ia second, ca nu merita noua.
te-am zapacit complet????? daca nu, mai zic
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Maya25 spune:
Dyana, de la priorix poate aparea forma usoara de boala, cunosc asa o fetita, febra 39 si peste cateva zile la rand plus eruptia de pojar. Nu-i reactie alergica, e boala.
inapreda spune:
Saluti cucuiete,
Cam tirziu pentru cafea dar Ian a dat desteptarea la 6 iar la 8 eram deja in curte, ne jucam cu nisip
Acum doarme si am chef de vorba, sinteti pe receptie? Ca de nu, tre' sa ma uit la "tinar si nelinistit"
Puuuuuuuuuuuup.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Maya25 spune:
Inapreda, ce bine de voi ca stati la casa si aveti curte si nisip. Noi deocamdata stam la bloc si e mai greu sa ne pregatim, sa coboram, cand suntem gata imbracati, cerem la olita, ba vrem titi... Plus ca ne plimbam printre masini si respiram doar gaze de esapament ca deh, stam in zona A a orasului, adica impozite maxime si zgomot si poluare pe masura. Dar cred ca ne mutam si noi in curand la casa, asa nu se mai poate!
Floric spune:
Bade palarie NOUA saidiri diri dida...
Ilinca, tu poti vedea pozele in POZE RARES, ca sunt in picasa.
Rares cu noua achizitie...Cine ghiceste producatorul are o bere/vin/ceai, etc. de la mine Multumim producatorului Deja facem furori, intorc fetele capul dupa noi...zic ca le-am furat modelul
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Gianina34 spune:
floric - e dodo-pui?
avem 1 anisor si-un pic