Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

CATEVA POZE NOI CU VLAD

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Bebelusi, e frumos tare Vladutul tau! Sa fie sanatos. EU tot nu reusesc sa deschid link-ul tau (cred ca la servici avenm ceva security si d-aia). Deschid io acasa dar am vazut la gatul tau ca faci bijuterii foarte frumoase.

Fiindca ai programare la doctor nu-ti mai dau nici o parere despre petele maronii...da sa ne spui neaparat ce zice...

Fetelor vad ca nu se plange nimeni de "rau", asta e bine...mai prind si eu curaj...

Sa aveti o zi minunata in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Hello!

Eu imi propun sa nasc la clinica privata (Isis Constanta) in primul rand pentru ca e singurul loc in care gasesc intelegerea de a se incerca nastere naturala dupa doua cezariene. Nimeni de la stat nu se "complica" cu asa ceva. Pretul nu e cu mult mai mare decat dai in mod normal spagi prin spitalele de stat, daca stai sa le aduni, adica vreo 1000E toata treaba, indiferent de tipul nasterii (deci chiar de voi ajunge tot la cezariana) si adunand toata spitalizarea.
Daca nu imi reuseste schema asta, o sa nasc cu Tutu la Elias si cu asta basta.

Pentru cine doreste sa nasca in conditii relativ civilizate la stat, eu recomand Municipalul care inafara de faptul ca nu are paturi cu telecomanda precum CF2, este in rest un spital bun, are rooming in, o sectie neonato de calitate si personal de regula amabil.

Bebelusi, daca ai avut scurgerea maronie, cel mai bine ar fi sa stai mai mult in pat, daca se poate cu picioarele un strop mai sus decat restul corpului, iar eu personal as pune si niste Utrogestan (cate o pastila de 200 dimineata si alta seara) si as lua cate un NoSpa. Asta e bine sa verifici macar telefonic cu doctorul, mai ales ca daca incepi cu Utrogestan trebuie sa continui pana la sfarsitul primului trimestru.

Asaa....acum ca am intrat foarte abrupt la Odiseea asta, sa dau si datele mele:
DN 13.06.1978 UM 29.04.2010 DPN 03.02.2011
Am avut ovulatia mai devreme decat firesc, la un ciclu care data trecuta a fost de 24 zile asa ca am probabil mai mult de 4 saptamani, dar inca nu stiu exact cat. Pana la 7 saptamani o sa stau stresata ca am pierdut relativ de curand o sarcina ce s-a oprit in evolutie la 5 saptamani si jumatate. Dar incerc sa fiu optimista de data asta.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

la toate burticutele!
Felicitari Raluca ca totul este bine. Ma bucur sa aud. Ceva vitamine ti-a dat pana la urma?
Bebelusi tinem pumnii. Trebuie sa fie bine! Pupici la Vlad al tau ca tare dulce e!
Cat despre treaba cu "doamna"... Lia73 nu trebuia sa te superi asa pe fete, ca ele au dreptate in felul lor. Sa fim realiste cine n-ar vrea sa fie tratata omeneste si daca s-ar putea mai mult decat atata fara a da 100 de spagi si atentii in stanga si in dreapta? Eu m-am interesat la Timisoara unde exista o clinica particulara, dar unde nasterea duce undeva la 6000 lei, pe cand intr-un spital de stat undeva la 2000 maxim. Este o oarecare diferenta, pe care nu oricine si-o permite.
Bine ni te-ai alaturat inaioana. Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!

8+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

numeioana n-am apucat sa laud frumusete de baiat carliontat, ca am tras si eu cu ochiul la pozicile voastre. Sa fie sanatos. Seamana cu tine bine. Tinem pumnii sa fie "carliontata" bb, ca parca asa am inteles ca vreti fetita de data asta!
Zumzu si eu am impresia asta cu crescutul de burtica. Mie asa mi se pare, deci nu esti singurica. Acum ca n-o fi adevarat... noua asa ne place sa credem!!!

8+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Bebelusi, te asteptam cu vesti de la doc...

Inaioana bine ai venit la odisee.

Lili g eu ma plang inca de rau, da rau. Cum mananc ceva, nu vars dar am o greata de imi vine sa ma arunc pe geam. atata tot, greata ma macina pe mine, si vad ca de vreo 2 zile am o somnolenta ACUTA!!!

Roxx26eu icrele le fac cu paine inmuiata in lapte, sau cand nu am , in apa, si sare de lamaie sau zeama de lamaie. si apoi ulei pana se fac ca si o maioneza. Cam asa tine eu minte ca le faceam, nu am mai facut de mult timp. A, soacra mea le face cu gris in loc de paine.

Zumzu, apropo de burtica, si eu ma tot uit in oglinda, doar doar s-o vedea ceva, dar de fapt e slaninutza de pe burta, nu cred ca deja e formata burtica de bebe.

M-am intins ca o placinta azi, as aca va urez o zi cat mai placuta in continuare , fara greturi si cat mai relaxata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

ce fac burticutele ?
roxi...si eu am facut 7 sapt si o zi ieri , super tare

bebelu ma bucur ca sunteti ok

bebelusi tin pumnii la dr , doamne ajuta sa fie bine ! sa iti traiasca baiatul e mumos tare

zumzi mie mi-a crescut putin burtica , nu stiu de daca e de la cele 3 kg puse sau de la altceva dar am o burtica mika si rotunjoara asa

mada cf ' cum te mai simti ?

am fost si eu ieri la dr , am vazut bataile inimii a fost super emotionant , totul este ok , revin peste 2 sapt cand am sa fac si analizele pt virusi .Analizele de sange sunt ok .Mi-a marit doza de utrogestan la 600 mg pe zi , eu luam 300 ...a zis ca e indicat 600 .

pupici tuturor burticilor

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor am venit de la medic, bebe e bine, ii bate inimioara lui mica si dulce, si mi-a dat sa iau duphaston si no spa. Nu mai pot scrie ca vreau sa stau in pat, dar revin

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

bebelusi stai cumintica in pat , ma bucur ca sunteti ok

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

buna seara, viitoare mamici de buburuze, va
sa avem o odisee minunata, cu sarcini duse la capat cu bine, bebei sanatosi si mancaciosi

sunt o randunica, colega de odisee cu ioana si kitzi, si din nou colega cu ele si voi toate pentru bb2

azi l-am vazut la eco, 7 saptamani, altceva nu am intrebat

ultimul CM in 05.04.10 si DPN undeva in 07.01.10. sunt nascuta in 13.04.75. Luca, puiutul de randunica, e din 09.04.2008, si se pare ca bb2 a fost cumva cadou de ziua lui, adica conceput undeva in aprilie

va , bine v-am gasit, sa avem o odisee minunata!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput