Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Buna seara burtici!

Raportez si eu o greata de ma omoara,de abia astept sa treaca perioada asta, nu mi-a fost asa de rau in viata mea!!!
tuturor fetelor care nu se simt prea grozav, trecem noi si peste asta!

Se pare ca si DPN-ul meu s-a schimbat, este 30.12.2010. Eu presimt insa ca voi naste in ianuarie

Total de acord cu fetele ce vorbesc despre lipsa conditiilor minime decente in spitalele din Ro,ca sa nu mai vorbesc de factorul spaga! Daca nu cotizezi nici nu se uita la tine...

Va si ma duc la

Ileana, de Carla si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

bine ati venit Miha si Ina sarcini usoare, bbei sanatosi si la termen.
va trec imediat in listuta.
avem si prima burticuta cu DPN in feb

bebelusi ma bucu k e totu ok. stai linistita la pat si nu te stresa k va fi bine

la toate fetele

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bebelusi, bine ca e bebe ok, ma bucur mult. Odihneste-te si o sa fie bine. Ti-am vazut baietelul scump si ranjit! Sa va traiasca!

Bebelu, ma bucur ca l-ai vazut pe bebe!

Irinuka, multumim!

Miha, bine ai venit! Uite ca ai aparut pana la urma! Eu n-o sa lipsesc din cuibul nostru!

Ioana, ce surpriza si ce onoare! Nu ma asteptam sa fii colega noastra, nu stiam ca vrei bb3. Stiu ca esti prietena cu Olga, colega mea de dincolo, stiu prin ce ai trecut, sper ca s-au limpezit apele si ca poti sa-ti vezi linistita de noul bebe. Felicitari! Si sarcina usoara!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Buna ziua la burtici!

raportez si eu prima ingretosare adevarata; m-a lovit in forta si-o migrena, deci numai productiva n-am fost azi la munca...si asta dupa ce ieri ma ingrijoram ca nu prea am simptome de femeie gravida...

in rest ne pregatim asiduu de vacanta; de azi intr-o saptamana adio munci pt 3 sapt...

bebelusi ma bucur ca esti ok...ti-a zis dr de la ce e scurgerea? ce a cauzat-o? pe mine ma ingrijoreaza ca plec din tara pe timpul vacantei si-mi fac tot felul de scenarii din astea fataliste ca daca se intampla ceva....

bun venit Miha si inaioana

seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Frag stai linistita.
nu te mai stresa. totu va fi bine
concediu placut si distractie atat cat se poate

si eu am papat niste peste si m-a luat o greata acu de mor.
tot imi vine pe gat..dar doar atat

Irina nu mi-a dat vitamie. a zis k e normal sa fiu asa in perioada asta. inseamna k sarcina se dezvolta normal. si toate starile astea din primele lui sunt normale. deci nu va speriati. e un semn de la bb k e totu ok.
a zis sa am grija cu caldura, sa evit sa ies la pranz cand e canicula si dc e sa ies, sa mearga cineva cu mine sa nu mi se faca rau.
aaaaaaa si muuuulta apa, fructe si legume.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Va multumesc frumos de primire!

Numeioana, da, ne-am linistit relativ, iar viata merge inainte. Intotdeauna mi-am dorit mai multi copii si am decis sa ma apuc de urmatorii deoarece cu cat as fi asteptat mai mult, cu atat ar fi crescut eventualele riscuri (ca nu mai sunt exagerat de tanara ).

Bebelusi, e bine ca ai primit duphaston (este tot un progesteron ca si Utrogestan, dar sintetic), incearca sa nu te stresezi. La sarcina cu Katja eu am avut hemoragie mare, cu cheaguri si tot tabloul infiorator, am luat chiar Duphaston atunci si totul in continuare a fost ok.
Acum iau Utrogestan preventiv, sa fie.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata fetele
bebelu imi pare bine ca totul e k
numeioana: yo m-am referit doar la faptul cum te-ai exprimat, atat
puteai sa scrii de ex ca vrei un loc civilizat unde sa iti aduci pruncul pe lume nu ca " vreau sa fiu o doamna"
toate suntem, cred yo
in rest mi se pare normal ca fiecare sa se duca unde isi permie financiar si unde se simte in siguranta
va pup
o zi buna

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

`neata burticutelor

in sfarsit, am ajuns si noi azi la medic....asa ca bobita este exact in grafic, mai mititel cu o zi....totul e ok, mai trebuie sa merg saptamana viitoare pentru analize de sange si urina....

ma bucur ca incepe sa se mareasca trupa....

multa sanatate va doresc la fiecare si sa scapati de greturi cat mai repede.... din fericire eu nu ma confrunt cu ele, dar in schimb am un "butoias atomic" care toata ziua o vrea pe mami in zona....

va pup pe toate si va doresc o zi buna

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salut!
Miha bine-ai venit!! Deci colege din nou, nu?
Ieri am sunat la Infectioase si m-am programat pe marti pt analize gratuite, au zis ca au inca fonduri, azi m-am programat pentru analizele uzuale de gravi la policlinca de la Iulius, le fac tot gratuite, asa mi s-a spus. Sper sa nu se schimbe ceva pana pe data de 4. Si reteta de Clexane mi-o poate face numai dupa 28 de zile de la cea anterioara, sper sa mai fie fonduri pt cand o primesc, ca altfel m-am ars.
Mama lui de sistem sanitar, ca ma calca pe nervi

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dimi si de la noi
Am fost ieri la eco am o inimioara ce bate cu putere m-am topit toata e mai mare cu o zi, deci suntem in grafic, am rarit vizitele ma duc peste doua saptamani(pana acum am fost saptamanal)
Ati scris ceva, cateva sfaturi si de la mine, Ca nu se ia numai din lactate, surse bogate sunt semintele de susan (papate ca atare sau adaugate in salate sau facute cu miere de albine-doua lingurite contin 126mg calciu) , brocoli, suc de portocale, fasole, ulei de peste, spanac, soia.....sunt multe.
Bebelusi...vad ca ai ajuns la dr, f bine sa stai cumintica la patutz si sa iei bulinutzele
Lia..te asteptam sa te muti definitiv aici
Bebelu..pup fata e o mica greseala pe prima pagina la mamicile de februarie ai scris tot ianuarie
Va ca mai avem o mamica la cifra 3, bravo, va admir si eu tot 3copilasi imi doream sper sa si pot realiza.

poop fetele
o zi frumoasa

Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput