Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
Lia73 spune:
neata fetele
ma bag si yo ca musca in lapte
nu ma pot abtine
si sotia lui ionut dolanescu a nascut la stat in spitalul giulesti
sa inteleg ca nu e o "doamna"?
adik noi astea care ne ducem la spitalele de stat nu suntem??
NASOL
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
bebelusi spune:
Lia a fost o gluma expresia cu "ca o duamna", nu a fost spusa in nici un caz sa supere pe cineva, eu cel putin asa am vazut-o. Trebuie sa recunosti si tu ca in spitalele din romania esti tratat ingrozitor, iar daca as fi sotia lui Dolanescu zau ca as naste la stat, ca sigur m-ar trata toti ca o regina.
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Lia a fost o gluma expresia cu "ca o duamna", nu a fost spusa in nici un caz sa supere pe cineva, eu cel putin asa am vazut-o. Trebuie sa recunosti si tu ca in spitalele din romania esti tratat ingrozitor, iar daca as fi sotia lui Dolanescu zau ca as naste la stat, ca sigur m-ar trata toti ca o regina. Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+ Cutiuta cu bijuterii "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
depinde cat de "sensibilicoasa" esti
am nascut la stat
si am avut un avort la 18 sapt
si sincer am avut parte de asistente extraordinare
mai ales acum ultima data
pozuliciTu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
bebelusi spune:
Sa stii ca nu sunt sensibilicoasa, dar stiu ce vb mai ales in materie de maternitate SIBIU. Sora mea a nascut acolo si a fost lasata cu dureri infernala de la 3 dupa amiaza pana a adoua zi la pranz fara sa se uite cineva la ea. Avea contractii din 2 in 2 min si nu era dilatata nici macar un cm,(exact cum am patit si eu), copilul a iesit VANAT, cu apgar foatrte mic, chinurile au fost infernale. Daca era vb de o operatie pentru mine m-as fi dus acolo dar ca sa risc viata copilului meu........NU. Si eu am pierdut o sarcina si am fost chiuretata in spital.....si nu cred ca vrei sa stii cum am fost tratata, dupa ce ca sufeream. M-am dus de acasa cu medicamente si calmante in buzunar, am fost nevoita sa milogesc injectii si sa dau in stanga si in dreapta. Cred ca ti-ai dat seama cat de sensibilicoasa sunt
Inchei subiectul, pentru ca nu sunt inytr-o dispozitie prea buna, daca cumva ai citit postarile mele ai vazut ca am un stres prea mare in momentul asta ca sa ma cert cui cineva.
Cutiuta cu bijuterii
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui bebelusi Sa stii ca nu sunt sensibilicoasa, dar stiu ce vb mai ales in materie de maternitate SIBIU. Sora mea a nascut acolo si a fost lasata cu dureri infernala de la 3 dupa amiaza pana a adoua zi la pranz fara sa se uite cineva la ea. Avea contractii din 2 in 2 min si nu era dilatata nici macar un cm,(exact cum am patit si eu), copilul a iesit VANAT, cu apgar foatrte mic, chinurile au fost infernale. Daca era vb de o operatie pentru mine m-as fi dus acolo dar ca sa risc viata copilului meu........NU. Si eu am pierdut o sarcina si am fost chiuretata in spital.....si nu cred ca vrei sa stii cum am fost tratata, dupa ce ca sufeream. M-am dus de acasa cu medicamente si calmante in buzunar, am fost nevoita sa milogesc injectii si sa dau in stanga si in dreapta. Cred ca ti-ai dat seama cat de sensibilicoasa sunt Inchei subiectul, pentru ca nu sunt inytr-o dispozitie prea buna, daca cumva ai citit postarile mele ai vazut ca am un stres prea mare in momentul asta ca sa ma cert cui cineva. Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+ Cutiuta cu bijuterii "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
pai dc sa te certi cu mine????

cred ca nu asta e motivul ptr care suntem aici
sau cel putin asha cred yo

in sfarsit , nu conteaza
ideea era alta
ca suntem toate fiinte umane
indiferent de puterea financiara a cuiva
si poti sa suferi si sa te trateze "ff bine" si in clinicile particulare
cel putin asha am citit yo pe aici
SARCINA USOARA TUTUROR SI NASTERE LA TERMEN

poate o sa fim colege de odisee
cine stie
bebelusi spune:
Lia sotul meu e bugetar si are un salariu de 12 mil (curand il va avea si mai mic), iar eu momentan am 18 mil (curand o sa iau mai putin), asa ca nu ma consider o persoana instarita. Am facut descoperirre de card ca sa nasc acolo.
Sper sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa fim colege de odisee.
Cutiuta cu bijuterii
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui bebelusi Lia sotul meu e bugetar si are un salariu de 12 mil (curand il va avea si mai mic), iar eu momentan am 18 mil (curand o sa iau mai putin), asa ca nu ma consider o persoana instarita. Am facut descoperirre de card ca sa nasc acolo. Sper sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa fim colege de odisee. Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+ Cutiuta cu bijuterii "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
da, in sfarsit
fiecare isi cunoaste bugetul si prioritatile

numeioana spune:
Lia, nu inteleg de ce vorbesti asa. Sunt convinsa ca stii tot ce se petrece in spitalele din Romania, chiar daca nu ai avut de suferit de pe urma lor.
Am zis si mai sus, fiecare are dreptul la a alege. Si eu am nascut intr-un spital de stat prima oara si am fost 70% multumita. Nu pot uita insa cele 30%... si nu sunt o persoana cu fite, sau plina de bani, nicicum! Vreau insa tot ce e mai bun pentru copilul meu si pentru mine. Cred ca meritam asta si voi face un efort financiar sa pot sa-mi asigur ce e mai bun.
Eu n-am judecat pe nimeni. Vorba cu "doamna" a fost spusa ca o gluma, dar pana la urma e adevarata. Desi cred ca mai bine se potrivea "vreau sa fiu tratata ca un om". Te rog sa nu ma judeci nici tu ca vreau sa nasc intr-o clinica particulara.
Stiu ce se intampla in spitalele de la noi, unde nu mai gasesti nici strictul necesar, pacat de medicii nostri buni! Mi-e sila de spagi si de spagari! Doamna Ionut Dolanescu (desi nu stiu de ce ai luat-o tocmai pe ea in vizor, poate pt ca e printre putinele care au nascut la stat) crezi tu ca n-a cotizat la greu pentru nasterea dumneaei?? Ei, cu cat dai mai mult si fara jena cu atat esti mai bine tratat...
In fine... discutia poate fi lunga, dar nu e cazul. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic. Sa dea Domnul sa ni te alaturi cat mai curand, sa avem sarcini usoare si bebei sanatosi!
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bebelu86 spune:
hellooo
hai k eu am venit cu vesti bune k vad k s=au cam infierbantat apele pe aici. sper k e de la vremea de afara

bb e bine, creste, am facut eco pe burtica.
analize bune, mergem peste 4 sapt la DT. deci totu e ok si sub control. ![]()
Zumzu nici la mine nu se vede nimic. abia astept sa se vada macar un pic burica ![]()
Bebelusi suna doctoru si fa-i o vizita la cabinet sa vezi ce si cum. nu sta asa. k stai si cu stres si nici nu sti de la ce e.
asa te duci, vezi ce se intampla si poate iti da tratament de sustinere si presupun sa stai la pat. hai k va fi bine. nu te speria 

la toata lumea
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
bebelusi spune:
Bebel;u mersi
Va rog sa imi tineti pumnii, la 16.30 am programare la medic
Cutiuta cu bijuterii