Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

da..sau lapte..
dar eu nu pot sa beau nici sa ma bati.
mai bine stau asa decat sa beau si sa mi se faca mai rau.

da e micut....
am si un filmulet dar nu stiu cum sa-l pun.
soacra=mea cand i-am aratat ea deja vedea gurita, ochisorii...deja vedea cu cine seamana

Mergi la inceput

fetele dc vrei sa va faceti o idee ce prezic chinezii k veti avea aveti www.codrosu.ro/fata-sau-baiat-metoda-de-calcul-a-sexului-viitorului-tau-copil-cum-se-afla-ce-sex-va-avea-copilul-daca-va-fi-fetita-sau-baietel" target="_blank">aici

sau

se stie ca sangele la femei se reinnoieste o data la trei ani pe cind la barbati o data la 4 ani.
O conditie foarte importanta este ca neaparat sa determinati cit mai exact ziua conceperii si citi ani deplini ati implinit pina la acea zi (...spre exemplu daca astazi a avut loc conceptia si maine implinesti fie virsta de 25 ani, inseamna ca in calcul se ia virsta deplina de 24 ani).

Cum calculam? Ca exemplu voi determina sexul viitorului copil al parintilor mei:
Tatal s-a nascut la data 29.05.1960 iar mama: la data 07.02.1962 iar eu m-am nascut la data de 30.04.1983. Determinam aproximativ ziua in care a avut loc conceperea mea, 30.04.1983 - 9 luni ~ 30.07.1982 de aici rezulta ca
tata la acea data implinise deja virsta de 22 ani, iar mama avea deja virsta de 20 ani. Deci:

Calculam:

Tata : 22 : 4 = 5 + 2 ani ramasi pina la urmatoarea reinnoire a singelui
Mama: 20 : 3 = 6 + 1 an ramasi pina la urmatoarea reinnoire a singelui

Deci 2 ani > 1 an ca rezultat trebuie sa se nasca baiat cee ce si s-a intimplat mai tirziu... m-am nascut eu (singele tatalui urma sa se reinnoiasca tocmai in urmatorii 2 ani, pe cind cel al mamei numai peste un an)

Daca cifrele(anii ramasi pina la reinnoirea singelui) sunt identice, atunci domina singele a carui partener este mai puternic.
Daca femeia are grupa sangvina negativa (RH-), atunci sexul copilului va fi opus.

sau

aduni la varsta care o vei avea la nastere, luna in care a avut loc conceptia. dc e nr par e fetita, dc e impar e baietel.

mie la primu mi-a iesit baiat, la celelalte 2 fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bebelu, eu nu am inteles cum se determina sexul copilului dupa reinnoirea sangelui. Dupa ce determinam peste cati ani se schimba sangele .. cum facem apoi comparatia ?

burticutza 7 [hipi]

made in Brasov

Mergi la inceput

da-mi varsta ta si a sotului cand se va naste bb si iti fac eu

Mergi la inceput

Poi, am inteles ca anii la data conceptiei, nu ? M: 32, T:35 Multuuuuuu

burticutza 7 [hipi]

made in Brasov

Mergi la inceput

iese baiat. asta dc ai rh pozitiv, dc e negativ, e fetita.
la celelalte ce ti0a iesit?

Mergi la inceput

Poi, nu stiu ce RH am Cred ca ar terbui sa scrie prin hartiile de la prima sarcina, dar nu cred ca le-am pastrat

Daca fac socoteala cu luna conceptiei si anii pe care ii voi avea, iese fetita

burticutza 7 [hipi]

made in Brasov

Mergi la inceput

Adica la calculul ala, sexul care are sangele cel mai proaspat castiga ? sau cum ?

burticutza 7 [hipi]

made in Brasov

Mergi la inceput

pai la prima sarcina nu ti-ai facut analziele????

Mergi la inceput

la tine era rest 2 si la sot rest 3..si se ia ala cu restu mai mare.
adica cel care e mai aproape de schimbarea sangelui.
mie mi-a mai facut cineva,dar cu data nasterii
si a iesit 50 50 acu asta nu stiu cum e

Mergi la inceput