Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
LunaNoua spune:
Tabelul ala chinezesc se potriveste la fetita ce am nascut-o acum 4 ani ;) Poate se va potrivii si de aceasta data 
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov
LunaNoua spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 la tine era rest 2 si la sot rest 3..si se ia ala cu restu mai mare. adica cel care e mai aproape de schimbarea sangelui. mie mi-a mai facut cineva,dar cu data nasterii si a iesit 50 50 acu asta nu stiu cum e |
E simplu: Sunt 50% sanse sa fie baiat, si 50% sanse sa fie fetita. Hahaha... cel mai valabil pronostic
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov
bebelusi spune:
Bebelu ce sambure frumos ai tu acolo, wawwww
Ia afla si mei ce o sa fac.....ca eu ma incurc in explicatiile de acolo. Eu sunt nascuta in 14.10.1980 si sotul in 04.10.1981
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
LunaNoua spune:
Va pupicesc ! Ma duc sa mai mesteresc ceva. As vrea sa reusesc sa fac un sapunas azi 
O seara placuta
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov
bebelu86 spune:
bebelusi nu stiu ce sa-ti zic...k sunt egali.
dc ar fi asa tre saa zic 50-50 acu ...nu stiu..

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
bebelusi spune:
Ufffffff, cum naiba????????????asyteptam cu sufletul la gura
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
dangabriela spune:
Buna seara fetelor!
Azi am fost mai mult plecata si abia acum am intrat! Ma bucur sa vad ca sunteti f active! Eu inca nu am nici un simptom , nu imi e greata deloc dar cred ca sunt inca prea la inceput!Referitor la sexul copilului si eu imi doresc sa fie fetita dar pana la urma conteaza doar sa fie sanatos.
Mamutz, am vazut ca si tu iei aspenter, pt ce anume si la ce dr mergi in Bucuresti??
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 5 +
Irinukaaa spune:
Ce faceti burticute dragute? Tare vorbarete ati fost voi azi... draguta conversatie.
Noi inainte de a ramane graviduta, aveam fiecare preferinta lui: eu fata-fata, al meu baiat-baiat! Fiecare isi sustinea preferinta si nici unul nu cedam. Acum dupa ce s-a intamplat minunea... surpriza: nici unul nu mai avem preferinta, nu ne mai intereseaza, decat SANATOS sa fie!!! Dupa cum ai zis si tu Raluca, undeva in sinea mea as vrea fetita, dar simt si am visat ca o sa am baiat! Asa ca... nu mai conteaza!
O sa scanez si eu pozicile de la eco maine!
Sa aveti o seara minunata!
8+
Shhhht! Cresc...
BebyCry spune:
Buna seara Mamici

,eu nu am sintome asa de grave am greturi dar nu asa de rau ,pieptul ma doare f tare dar seara ziua nu prea simt............ Apropo de Fetita sau Baiat eu am senitmentul ca e baietel dar acum nu mai conteaza sanatos sa fie....

Va doresc o sarcina usoara

bebelu86 spune:
bai nene ...avem nevoie si de fetite ..nu numai baietei
stiu k sunt cam 4-5 femei la un barbat...dar totusi..![]()

fac capitol nou si revin
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+