Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelusi spune:
Beby bine ai venit
Nu am aflat nimic de nidoflor, o sa intru pe google sa citesc prospectul
Eu azi am avut o emotie mare. Faceam o supa cu galusti si cand sa toc legumele, mi-a venit sa vomit dar rau rau, m-a luat ametelile si am simtit ca lesin, ERAM DOAR EU CU VLAD, Mircea era la serviciu, am disperat....mi-am dat cu apa pe fata.....nu imi trecea icicum........pana mi-am dat seama ca e duminica si am sunat-o pe sora mea sa vina ca sta in scara de langa mine.................sper sa nu ma mai apuce asemenea emotii
Si pe mine ma deranjeaza orice miros aproape dar imi face si foame, nici nu stiu cum sa explic
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
mamutz spune:
De caldura nu se plange nimeni?![]()
Si eu transpir de ceva timp foarte tare (se pare ca e si asta un simptom de sarcina) si nu mai suport caldura. ma topeste si o raza de soare. Groaznic! Si sunt tot lesinata, noroc ca nu am avut deloc greturi. Vad ca nu sunt singura care ia aspenter. Am mai scris acum vreo doua zile, multtt si am sters tot din gresala
asa ca am renuntat.
Vad ca se aduna burticutele. Multa sanatate.
8+
LunaNoua spune:
Nu facem un campionat de pronosticuri ?
Fata sau baiat ? ![]()
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov
mamutz spune:
Eu pe vremuri imi doream fetita, dar dupa ce am asteptat ceva ani sa raman insacinata nu ma mai intereseaza deloc ce e, doar sa fie sanatos. Am vazut pe national g. ca cel mai sigur pronostic este ceea ce simnte mama ca este. Eu am simtit de la inceput ca e baiat.
8+
bebelu86 spune:
aici am poza cu bb, numai k nu se vede prea bine k e eco pe burtica.
eu initial am zis ca vreau fetita, dar am un sentiment k e baietel.
m-am prostit cu testele alea care zic dc e baietel sau fetita, si la unele imi iese fetita, la unele baietel.
nu mai stiu ce sa cred. 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
LunaNoua spune:
Mamutz, la Brasov, nu e prea cald. In majoritatea timpului e innorat, sau ploua in reprize scurte. Pot sa spun ca sunt chiar fericita din punctul asta de vedere. Daca e soare, eu ma deplasez cu umbrela. Se pe mine ma toropeste soarele, si stiu ca nu este deloc sanatos la gravidutze sa stea in soare. Prefer sa se uite lumea ca masini straine la mine, cand ma vad cu umbrela deschisa cand nu e pic de nor pe cer ![]()
Eu sunt mare doritoare de fetite. Prima sarcina am asteptat-o 7 ani, si cand s-a intamplat minunea, la fel ziceam, ca orice ar fi e bine. In sinea mea tot fetita imi doream, dar incepusem sa am atractie pentru albastru, si am zis ca sigur e baiat, ca nu merit eu sa am tocmai ce imi doresc
Cand abia ma obisnuisem cu gandul, s-a vazut la eco o fetita 

Bebelu, nu pui si pronosticul in listuta ? :) Mi-ar place sa vedem cum ni se indeplinesc dorintele 

Eu zic ca este fetita, pentru ca ma simt foarte, foarte happy, imi vine sa dansez ca o balerina, si ma simt ca o printesa 
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov
LunaNoua spune:
Bebelu, frumusete de mazarica ai tu acolo
!
Imi amintesc ce mi-a zis o matusa de-a mea cand i-am aratat ecograful Dariei: "Vaaaai... ce frumoasa si desteapta !!! "
Si era tot un bob, primul eco ![]()
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov
bebelu86 spune:
bebelusi imi pare rau k nu te simti bine.
mamutz eu ma plang de caldura. nu mai pot de c ald. nu stiu ce voi face la vara. dar sper sa rezist.
luna dc vrei scriu eu intr0un carnetel ce crede fiecare si cand aflam, le punem si in listuta. k dupa mi-e k ma incurc in ele si nu mai stiu ce si cum.
dc voi vrei in listuta.ok...
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
LunaNoua spune:
Bebelusi, acum am vazut ca ti-a fost rau :( Intinde-te frumos in patut, si bea apa. Am citit undeva ca bautul apei este primul lucru pe care ar trebui sa il facem intr-o situatie in care ni se face rau, sau ne doare ceva.
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov
LunaNoua spune:
Bebelu .. poi .. poti sa scrii ceva de genul: cutarica simte ca e fetita, ori baietel. E doar o sugestie, mie mi se pare interesant ![]()
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov