Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna ziua dragi burticute!
Imi cer scuze ca dau buzna peste subiectul vostru dar am vazut ca un om drag mie asteapta un sufletel care sa-i implineasca fericirea!
Deea, sa fii sanatoasa, o sarcina usoara si plina de momente magice iti doresc si un pui mic la fel de minunat ca si Dariuca ta scumpa, frumoasa si cuminte! Sa fiti fericiti, ma bucur din toata inima pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Din pacate nu putem stii "ce ne-a planificat" fiecareia DD. Tragedii se pot intampla si in prima luna, si in cea de-a 9-a precum si la nastere sau imediat dupa.
Noi am hotarat sa cumparam ce gasim "la promotie" - cand gasim. Ce rost are sa le cumperi la preturi mult mai mari, mai tarziu cand se considera ca esti "in siguranta"?!?
Raluca... cei pe care i-am auzit spunand ca aduce ghinion sa cumperi inainte, nu se refereau la ce spui tu (ca ti-ar fi greu daca...), ci ca SIGUR atragi "energiile negative" si se va intampla ceva rau cu bb.

8+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ioana, draga Iti multumesc din suflet. Uite cum m-ai depistat inca din prima zi de cand scriu. Hehehe Iti multumesc mult pentru gandurile tale, si va imbratisez cu mare drag.

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Irina stiu k lumea nu se gandeste la asta cand o spun
eu la asta m-as gandi.
clar nu ai de unde sa sti ce plan are DD. dc e sa se intample ceva, poate fi acu, inainte, dupa nastere sau dupa cativa ani.
acu dc stam cu frica asta in noi, dc se intampla, dc pateste, nu ajungem nicaieri.
mergem cu DUmenzeu inainte.

si noi am fost ieri la baby expo si gasisem super patut cu masuta de infasat cu dulapioare incluse. la 750 ron.
iar pe net l-am gasit la 1000. acelasi model. erau identice.
dar...nu am unde sa-l tin de acu.

asa k mai asteptam. sa terminam si cu renovatu in toamna si dupa ne apucam sa luam si pt bb.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Eu am donat tot mobilierul si lucrusoare de bebe la nepotelul meu. Acum .. sper ca poate mai sunt bune de o tura, ca parca nu as vrea sa mai iau altele. Costa destul de mult.. si .. sunt utile doar vre-un an jumate...

Abia astept sa il dragalesc pe bebelac I-am povestit si fetitei ca vom avea un bebelus, si deja ne facem planuri cum ne vom juca, cine si ce treburi are de facut cu el .. etc

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

BUna seara fetelor,

Eu sunt bine. Bebe sper ca la fel si el. Greata mai am din cand in cand. Acu' 2 zile nu am putut manca decat pufuleti si fructe si noapte am stat ceva timp pe la baie...asta e.
Si la prima sarcina tot seara si noapte ma apucau.

Am vazut ca vorbeati despre spitale de stat vs particulare.

Eu am nascut la Giulesti si a fost f bine. Puteam naste la Medlife, insa am preferat Giulestiul si nu am regretat un moment. Acum tot la Giulesti voi merge. Si voi naste cu Dr Cristescu la fel ca prma data. Merg in paralel la 2 medici la Giulesti si la Medlife nu pt ca nu am incredere ci pt ca orice om e supus greselii iar eu vreau sa risc cat mai putin. La prima sarcina amandoi au spus acelasi lucru de fiecare data.

Daca vreti sa cititi despre experienta mea: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126500

Multa sanatate si aveti grija de voi, copiii nostri depind de noi.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Aaaaa....a fost baby expo, habar nu am avut, ca ne infiintam si noi pe acolo. De fapt, s-o fi terminat?
Sotu meu acu vreo 2 sapt pusese ochii pe un patut roz cu niste floricele si abia l-am dezlipit de acolo! Si se mai lauda ca vrea baiat...
Apropo, si nasa mea sustine ca o sa fie baiat dupa ce a vazut ecografia. Ea avand 2 fete si un baiat (tripleti!!) sustine ca daca la varsta asta se vede BB ca o fasolica, adica cu o forma acolo cat de cat, e baiat, ca se formeaza mai repede, in timp ce fetita arata mai degraba ca un punt, adica o chestie fara forma prea bine definita...acu deh, e doar o parerere, un fel de ghicit in ecografie Pana la urma..ce o vrea DD! sa fie sanatos / -oasa, ca e cel mai important!

_
BB e deja pe drum
7+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

A, si mai vroiam sa va zic ceva, pt constipatie dr mea mi-a recomandat sa beau un litru de lapte zilnic (sau echivalent alte lactate pasteurizate - smantana, branza etc), ca ajuta la digestie. la mine functioneaza, mai ales ca sunt mare consumatoare de lapte.

_
BB e deja pe drum
7+
bebe creste

Mergi la inceput

Roxx baby expo tine pana duminica. dar din cate am inteles va mai fi unu in toamna. deci e mai bine pt noi k e mai aproape

off Alexa.. imi vine sa la fac la greturi.
hai k mai e un pic si trecem noi si de perioada asta.
si dupa sa ne vezi ce viteza ca iepurasii aia duracel avem

Albumele noastre

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Alexa super povestioara
ai avut o nastere cat de cat usoara.
sa-ti traiasca buburuzu si sa va bucurati de el

am si eu o intrebare.
cum e dupa ce te coase?? adica toata perioada aia de vindecare. trebuie o anumita igiena, tratament, habr nu am. sunt dureri ceva?

Albumele noastre

Mergi la inceput