Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
bebelu86 spune:
Ina si tu ai tensiunea mica???
a mea nu trece niciodata de 9. 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
inaioana spune:
Da. Zice-se ca la hipotensiune se recomanda cate un pahar de vin rosu, soare, sex si cafea. Eu alcool nu beau deloc de fel, la soare nu stau ca am pielea alba si deci risc mare de cancer de piele, sexu' cu utrogestanul meu se combina prost asa ca...bifez toate punctele cu cate o cafea in plus.![]()
Glumesc. Oricum, o cafeluta doua dimineata nu fac rau, totul e sa aveti in vedere cantitatea totala de cofeina pe zi care inseamna si cola si ceai. Si in general e bine sa evitam bauturile energizante de tip Red Bull, nu atat din cauza cofeinei ci mai ales din cauza altor bazdaganii de pe acolo.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
LunaNoua spune:
Hahaha... imi place cum stai cu matematica, Ioana
Multumesc pentru raspuns. Bazdaganii ma feresc si eu sa mananc, si .. mi-am facut o cafelutza spalaciune.
Voi cum calculati saptamanile de la semnatura ? De la UM sau varsta fatului ?
made in Brasov
bebelu86 spune:
Ioana la fel sunt si eu cu soarele (sunt alba k varu) si sexu in per asta
e asa naspa cu utrogestanu..abia asetept sa imi zica gata 
alcool nu beau deloc. nu suport gustu, nici macar mirosu.asa k pica si la mine vinu
si nici dupa cafea nu sunt dipserata.
incerc sa imi revin asa..fara...
eu de fel beam ness...dar e super tare.
asa k... evit.
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 8+
bebelu86 spune:
Luna se numara de la prima zi a ultimei menstruatii.
eu acu am 8 sapt si 4 zile. 
Albumele noastre
bb 8+
neliaCris spune:
Buna...ma scuzati ce dau buzna![]()
Mamica lui Vladut vad ca e ocupata,va spun eu pana una alta,Bebe e nascut pe 5.02.09
,e la noi la mamici de sibiu,va garantez
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
bebelu86 spune:
Cris mersi mult.
voi modifica in listuta 

Albumele noastre
bb 8+
Irinukaaa spune:
Si eu mai beau cate "o gura" de cafea atunci cand sunt constipata. Asa eram inainte invatata... beam cafeluta dimineata, si de-abia apoi puteam iesi afara. Unii zic ca nu este problema daca bei chiar si zilnic, o cafea pe zi, altii nu-s de acord. Cine mai stie...
Tot ma tin sa va intre: sunteti superstitioase? Ma refer mai mult la ceea ce se spune... ca nu ai voie sa cumperi lucrulete pentru bebe inainte de a se naste, ca se va produce o tragedie. Ca sa "scuipi" tot ce nu-ti place (la persoane ma refer mai mult) ca sa nu fie si copilul tau asa...

8+
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
irina am auzit la superstitii de cand sunt gravida...o caruta...
dar nu cred absolut nimic
faza cu sa nu iei inainte nimic,e mai multk in cazu in care Doamne fereste pateste ceva bb. sa nu iti fie si mai greu cand le vei vedea in casa. dar nu ca aduce ghinion.
oricum trebuie sa cumperi, k doar nu stai sa nasti sidupa alergi prin magazine sa iei ce ai nevoie.
pt constipatie puteti sa va puneti supozitoare cu glicerina, sau la plafar sunt ceaiuri pt gravide.
si eu am probl asta.
acu organismul este mai lent si de aia se ajunge la constipatie.

Albumele noastre
bb 8+
LunaNoua spune:
Irina, nici eu nu le am cu superstitiile. Asa am auzit si eu, chipurile aduce ghinion sa iei lucrusoare pentru copil inainte de a se naste. Nu cred in asa ceva. Cred insa in urmatorul lucru. Ca nu e bine sa iei decizii radicale care sa iti schimbe viata atunci cand esti insarcinata. Amana mutarile din oras, sau alte schimbari radicale atunci cand esti insarcinata. Sufletelul s-ar putea razgandi sa mai vrea sa vina pe lume in cu totul alte conditii decat la inceput.
Eu cred ca perioada ideala de cumparaturi pentru bebe e pe la luna a 5-a, a 6-a. Atunci nu esti nici prea greoaie, sanse sa se nu mai vina bebe sunt minime, si e bine sa ai totul pregatit. Cand vine bebe, numai timp de umblat prin magazine nu mai e.
made in Brasov