Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)
Raspunsuri - Pagina 3
maitreyi spune:
eu am folosit sutiene de alaptat 100% din bumbac pt ca si dormeam cu ele si cu plastic n-as dormi pe mine. le-am luat atunci din jolidon.
-----
Mami de
roza +
22 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Klarisse spune:
Maya stai linistita..nu sunt suparacioasa deloc..si cine stie pe viitor..poate apare si basescu prin visele mele insa cu siguranta nu vor fi erotice![]()
![]()
.
Eveline am auzit de dr. Nemescu insa o cunostinta de-a mea era sa moara din cauza lui ca refuza sa ii faca cezariana si a iesit destul de urat..
Intr-adevar pe eco Iliev e cel mai tare din Moldova.
Klarisse
graviduta 20+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline Klarisse, cat costa o morfologie fetala in Iasi? Si la cine...si cum se pot face programari? 21+ si mamica de Bianca |
1milion! Mergi la o clinica particulara sau in spital! Eu voi merge luni la Cabinetul dr. Dragomir. Nr tel 0232218686
Alina-Mirela
24+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
oramona spune:
Neata burticute.
Eveline mi-am facut si eu prog la dr. Iliev la Iasi , la recomandarea Lorei si am mai citit si pe net despre dr. asta ca ar fi bun. Luna asta a inceput sa faca prog. cu data de 20. Eu mi-am facut pe 7 iulie. Eco morfofetala e 200 lei, dar a zis asistenta ca daca sunt probleme si e nevoie de mai multe investigatii suma se dubleaza. A zis ca daca vrem poze si filmuletul , cred, sa avem un stick. Iti scriu nr. ca e de la cabinet si il gasesti si la o simpla cautare in google:0232.237761 
mamica de fetita si
20+
maitreyi spune:
oramona e fara filmulet iar pozele sunt 2d. nu are si 4d ca sa vedeti obrajorii bucalati ![]()
-----
Mami de
roza +
22 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
alynta27 spune:
Salutare!
Sunt bucuroasa ca am reusit sa fac analizele (stiti ca eu sunt aia intarzaiata)! Am gasit plafon la un laborator si maine sunt gata!Luni merg sa ma vada dr. cu tot cu rezultatul analizelor!
Am citit de Nastasie ca are bebe grasunel! Bravo!
Felicitari fetelor ce si-au vazut copii la eco si celor ce si-au schimbat semnatura!
Lara vroiam sa te intreb cat ai dat pe kg de muguri! Am vb sa-mi cumpere cineva si sa stiu de cat d-au "comanda"!![]()
Alina-Mirela
24+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Sutien de alaptat din bumbac, ieftin am gasit la Agnes! Sunt bunute!
Alina-Mirela
24+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
office spune:
Fetelor, Elevitul se ia 1/zi sau poate fi marita doza?
Tina,
cu
(26+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
office spune:
am inteles ca le-au miscorat doar cu 15% in loc de 25%...
Tina,
cu
(26+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png