Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Frumoase fetite, Victoria si Elena, frumoase si delicioase (cred) torturi..

Va pup si zic La multi ani ! anticipat sarbatoritilor, ne vedem peste o saptamana, tineti-mi pumnii cu drumul ca-s cam stresata!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Hello fetele,

Am intrat special sa va multumesc mult pentru urari, stiam ca n-o sa ne uitati. Pupici multi tuturor

Noi am serbat-o pe Olivia la gradi unde merge cu mama si a fost frumos. Am pus cateva poze si un filmulet"

In rest ce sa va zic, nu imi vad capul, sunt tot timpul pe fuga, acum ne pregatim de botez pentru cel mic, apoi pleaca ai mei si atunci sa te tii, daca n-o sa mai dau nici un semn de viata, am capitulat e clar .

Ziua asta ma face sa-mi amintesc momentul cand am nascut-o pe Olivia si daca e ceva ce regret este timpul care a trecut prea repede si nu mai vine inapoi:(. A trecut prea repede si a crescut fetita mea mare....

Alysh, mai ai putin, nastere usoara si un bebe sanatos!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Multumim mult pt urarile pt Julia

La multi ani pentru
Sara Maria
Eric Sebastian
Olivia Vivian
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, voioisi si sa aveti parte numai de bucurii!

desiree f frumos tortul broasca.

Noi am avut tortul asta si o sectiune .Am lucrat la tortul asta 2 zile, dar Julia a fost cea mai fericita.Culegea toate floricelele, insectele si frunzele de pe tort si le manca.A primit o multime de cadouri de la bunici si strabunic.

E tare grea revenirea la lucru.Voi intra mult mai rar pt ca nu voi intra de la lucru, iar acasa Julia sta agatata de mine.Si-acuma ii maraita rau desi m-am jucat cu ea inainte aproape 2 ore.Cred ca ma duc imediat sa o culc numai sa vina si tati de la fotbal si-apoi in pat cu ea.

Imi va fi tare dor de vremurile cand stateam si va citeam, admiram poze pe indelete.Voi mai intra eu, dar voi citi in diagonala si nu va mai fi la fel.

V-am pupat si cand mai gasesc cateva minute libere mai intru.

O saptamana frumoasa.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna scumpele,

Maine e 1 iunie, ce cadouri ati luat copiilor? Eu nimic. Ii luasem un avion super sa i-l dau cand vin din spital din partea lui Luca...dar maine, ce ma fac? Ma bate gandul sa i-l dau si sa-l rig pe tati cat sunt in spital sa ia el altceva din partea lui Luca.

Mersi mult pt incurajari, Belleane, Magdone

Laurita, nu ne-ai mai zis nimic de voi, cum e cu doi mici, da-mi detalii, pls!

Dani, noi am folosit mult tricicleta vara trecuta. Acum mai deloc pt ca dimineata Vlad merge la cresa iar seara iesim in parcuri mari si tre sa ajungem acolo cu tati cu masina, deci iar nu o luam. Dar in gral lui Vlad ii place mult. E o tricicleta obisnuita luata dintr-un depozit de loanga magazinul Real Bucuresti, acolo au multe , multe trici.

Magdone, ai o fetitza superba! sa-ti traiasca! si party de la gradi reusit!

Lilly, fffffffffff reusit tortul, chiar tu l-ai facut? Pai fetelor, ma plec in fatza voastra, numai talente sunt pe aici, eu n-0am facut in viata mea o prajitura...doar cate o budinca de-aia la plic

Lorich, concediu placut! Abia astept sa ne pove ce si cum. Sa faceti multe poze. Pup

ALI, mami de Vlady si 37+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna seara fete dragi. Va multumim frumos pentru urari si pentru ca nu ne-ati uitat, dorim sa uram si noi tot binele din lume , o viata sanatoasa si frumoasa tuturor celor aniversati..
Dupa o saptamana la tara la bunici, ne-am intors in Bucuresti , Liz a ramas cu mama, iar noi am fost la o nunta la Buzau. A fost frumos, ne-am distrat, duminica ne-am plimbat de mana prin Crang, am mancat la un restaurant pe malul lacului, a fost taaaare bine . Ce o sa ne mai amintim de momentele astea furate... dar si cele cu Liz sunt speciale.
Azi ne-am intors la gradi, iar mami a inceput serviciul... Cand au trecut doi ani????. Sunt zombi dupa prima zi, asa ca va mai scriu doua randuri si fug la nani.
Va pup cu mult drag si o sa incerc sa va citesc cand am o fereastra.
Mamici cu burtici un pupic special, sa aveti sarcina usoara si sa dati nastere la bebei sanatosi si mancaciosi.
Mladitelor si mugurasilor le uram sa creasca ca feti frumosii si ca Ilenele Cosanzene, sa ne coloreze si improspateze cu zambetele si nazbatiile lor.
Cuscra draga , sper sa reusim sa ne vedem pana la urma, mi-e dor de ginerica .
Offff, ce zi lunga si obositoare.... leca nos detaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multi ani,Erik si Olivia !!!

MAGDONE frumoasa petrecere !!!cum te descurci cu copiii ???
cum e Adam?

DESIREE scumpa foc Victoria !

va pun o poza cu Andres,care a lasat suzeta de muuulta vreme,si a gasit doua : AICI

28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani tuturor puilor de 1 Iunie! sa creasca mari si sanatosi
Lorich, felicitari scumpo@ma bucur pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

La multi ani, mladite si mugurasi, multa sanatate si tot ce va doriti.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

La multi ani tuturor copilasilor, sa aveti o copilarie fericita!

Danicris, noi avem bici din aceea cu bat, luata anul trecut din carrefour....mi se pare ca si anul asta au in oferta.

Desiree, superbe poze.....iar broscutele foarte frumoase.

Fug sa ma pregatesc, azi lucrez de dimi......va pup!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

tuturor sarbatoritilor de pana acum, nu cred ca am apucat sa spun. Imi pare rau ca nu mai am si eu timp sa intru sa vad ce mai faceti, dar e practic imposibil.

Ca sa-i raspund si Aelitei, ma descurc binisor, acum sunt ai mei aici inca si ma ajuta enorm, sa vad ce-oi face dupa.
Adam e o scumpete si un cuminteee de n-am cuvinte, mai fetelor doarme noaptea, se trezeste o singura data peste noapte. O singura suparare am si eu ca sa zic asa, ca il cam bate Olivia :( adica trebuie sa stam mereu langa el sa nu-l bata. De fapt ea e mai mult curioasa si ar vrea intr-un fel ca el sa se joace cu ea, ii da sa manance din ce mananca ea, ii da jucarii si la urma pac ii baga un deget in ochi sau o palma peste cap si noi stam sa param acolo:)
Ce sa zic nu ma asteptam la asta, dupa cum ii placeau bebelusii Oliviei, dar asta e asteptam sa treaca timpul, sa creasca mai mare si ea, eu nu o cert, nu o pedepsesc, dar ii explic mereu ca e fratiorul ei, etc. Ce sa faca si ea, e bebelus si ea inca, oofff
De Razvan ce sa va zic ca el super Ok, asa il mai mangaie si il alinta, tot timpul cand trece pe langa el sa-l pupe, dar asa imi pare rau ca parca si cu el de-abia mai am timp sa stau, asta e stres-ul meu acum, sa petrec cu fiecare timp sa nu se simta cine stie cum mai tarziu in viata...of si toti 3 ma vor numai pe mine acum, seara e mai problema ca toti vor sa doarma cu mine, of si iar of, dar ne facem noi mari.

Aelita ce burtica frumoasa ai, te prinde:) sarcina usoara in continuare!

Laurici, chiar cum e cu 2, cum te descurci?

va pup

Mergi la inceput