Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Alysh: Mai ai asa putin..sanatate multa si trebuie sa desprafuim agitatele in curand.

Reallaura: Expozitia a fost la Grand Arena( sau asa ceva) undeva pe Barbu Vacarescu. Eu am pozat o mica parte, ca ma alergau piticii pe acolo. Si tortul a fost cumparat dar foarte bun, jumatate diplomat jumatate dobos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

'Neata.

Am avut si noi party ptr. ziua Victoriei sambata, am avut o vreme absolut superba! Ce bine ca nu am tinut party in 22, ca a plouat, a fost racoare, in schimb acum sambata a fost soare, cald, superb! Nu am avut multa lume, doar nasii, parintii nashei, inca un cuplu de prieteni, soacra-mea si Chelsea cu prietenul. Fiica-mea a cerut tort cu broasca ; am intrebat-o daca vrea purse, butterfly or froggy, normal ca a cerut tortul cel mai dificil de facut, froggy! Asa ca am facut un tort rotund, albastru, imbracat in fondant albastru si am modelat niste broaste (o sa va arat poze, dar sa nu radeti de broastele mele). Descarc pozele, le pun pe Picassa si va arat. Victoria a primit f multe cadouri frumoase, carti, hainute, un lantishor de la Granny si bieninteles, jucarii. Ma duc sa descarc pozele, astept inca de la Chelsea pozele cu Victoria cu tortul, acum o sa va pun poze cu tortul in frigider, ca numai alea le am.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

reallaura, nu am decis nimic. Decizia asta trebuie sa o iau impreuna cu tati

desiree, hai scoate broasca albastra!! asa iti trebuie, daca pui intrebaeri... poti sa o pui sa aleaga intre Circle, Square or triangle

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Salutari,

Laura am dus-o in sfarsit...a avut o retinere la intrarea in gradi, ca am dat nas in nas cu mIRCI CARE plangea micutzul...asta dupa ce eu ii explicasem cu lux de amanunte ca la gradi e frumos, copiilor le place etc
Pentru prima zi a fost ok...nu a prea mancat, in rest cica s-a comportat bine :) Oricum si ILinca si noi trecem printr-o perioada mai grea acum si e mai agitata...plus ca de sambata are colotzi cum zice ea, deci inca o incercare

Chiar am si eu o intrebare pentru fetele cu experienta - cand au renuntat puii la pampers cum a fost noaptea? Ii trezeati voi? La cate ore? Sau care e procedura pt noapte? Eu am incercat sa o pun in somn pe oala, nu vrea sa faca si incepe sa urle si apoi la 4-5 dimineata e in picioare la noi in camera ca sa o punem la pipi si nu mai adoarme inapoi

Mai am ceva pt Lumi si ma duc ca dorm un pic...
Ilinca a avut infectie cu e-coli...la ea a fost destul de nasol, o spat cu 4o febra si nu stiam ce are etc, pana la urma i-am dat antibiotic apropae o luna si acum repetam analiza urocultura lunar pana in toamna...Deci nu e de joaca cu bestia, trebuie atacata din fasha...si poate ar fi bine sa ii mai repeti analiza, dc tot ii dai antibiotic sa fi sigura

va pupam

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 26+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am vazut carliontata frumoasa de Belleanne cu tort cu Hello Kitty!

Si am pus si noi poze incepand de aici ptr. cine vrea sa ne vada si astept sa vina Chelsea sa aduca si restul de poze, a sunat acum vine, deci va mai pun o tura mai tarziu putin:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria2YearsOld#5477436070358192306

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Piggy:Uraa, ce fetita mare. A mea nu accepta colotii(tot asa le spune). Noi la cea mare am pastrat pampersul noaptea si la somnul de pranz aproape pana a mers la gradinita( 3ani si 1 luna). Ca sa nu doarma cu griji. Apoi o luam noaptea din pat si o puneam la olita pe la 12-1 si o tineam noi sa nu cada dar facea intr-un final. Apoi pe la 4 ani a inceput sa mearga singura la toaleta noaptea. Bine si acum mai nimereste la baia noastra desi are baia chiar langa ea.
Cu piticul o sa fie mai greu, e mai alintat. Ea refuza categoric colotii vrea pampers, nu sta fara si daca avem bona nu va renunta in veci la pampers. Asa am patit si la cea mare am dezvatat-o tot noi.

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele de la petrecerea Victoriei. E foarte reusit tortul, mi-ai adus aminte ca mai am si eu in frigider ..sper. Ce de cadouri frumoase a primit. A mea mai nou cere cadou de la toti care vin la noi. Cum intri pe usa: cadou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Da, Adriana la bulgari, Nisipuri,sper sa fie ok, ca anul asta am schimbat statiunea. Cu greturile eram sigura ca o sa-mi raspundeti cele care aveti fetite si n-ati avut greturi, dar ce sa fac am si eu babismele mele, da?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 6+

La mine nici pomeneala de greturi...cel putin la inceput. De pe la 6 luni aveam niste arsuri la stomac groaznice care duceau fara gres la voma.....deeeeeeeeeeci, bafta sa fie cu codite!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ups, am ramas in urma cu urarile, asa ca...
La multi ani!
Sa cresteti mari si sanatosi puiuti scumpi!
Lizuca
Sara Maria de Monik
Ioan Teodor
Julia
Sara Maria de Alex-Sara
Eric
Olivia

In rest, sunt pe fuga, am vazut pozici superbe cu cele doua printese sarbatorite, Victoria si Elena, am vazut ca Ylari si Mi-bebelina s-au intors de la "dixtractii", sa va fie de bine, cred ca a fost tare fain, am vazut ca Lorich pleaca in vacanta, drum bun si concediu placut, sa nu vina greturile deloc!

Piggy eu inca n-am inceput operatiunea olita, ca sunt destul de comoda, la gradi merge la toilette, cum zice el, noi o sa ne apucam de training acuma in vara. Problema pana acum a fost ca nu mai voia sa se imbrace la loc si era destul de rece in casa. Insa vara e alta treaba.
Eu insa noaptea nu l-as trezi totusi, sa-i tulbur somnul, l-as lasa numai noaptea cu pampers, pana se invata mai bine sa se tina , eu ma gandesc ca dupa 3 ani asa.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fetele.

Am nevoie de sfaturile voastre. Vreau sa-i cumpar trici lui Vladuc si nu stiu de care, as vrea ceva mai bun. Voi ce aveti la copii ? Sa-mi spuneti si mie daca sunteti multumite de ele, daca (,) copiii sunt incantati, daca se manevreaza usor, etc. Multumesc frumos.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput