Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
aldaesme spune:
La Multi Ani!
ANDREI TIBERIU,
ELENA RUXANDRA,
ELIZA ELENA ,
SARA MARIA ,
IOAN TEODOR,
JULIA ,
SARA MARIA,
ERIC SEBASTIAN,
OLIVIA VIVIAN
Sa va fie viata usoara si frumoasa, sa fiti sanatosi si voiosi!!!
'Neatza,
zau, chiar a trecut uikendul...serios...grrr A fost un uikend plin si nu am avut timp de odihna. Ieri am facut mini party cu vecinii de ziua fetei si nu, nu am facut poze ca nu am avut la ce.
Deci eu nu am avut nici cea mai mica urma de greata si cu toate astea am fost ferm convinsa de la inceput ca va fi fetita .
O zi buna,
Esme
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
Lorich, da mai, e posibil orice
Si eu aveam si burta nu stiu cum lasata si mai ascutita, cica ca cea de baiei ... si de unde?
Andrada79 spune:
Uram si noi mai cu intarziere La multi ani fericiti!!!!!!!!!!
ELIZA ELENA,SARA MARIA, IOAN TEODOR, JULIA, SARA MARIALa multi ani!!!!
pt cei care se serbeaza astazi
ERIC SEBASTIAN, OLIVIA VIVIAN
Simonix ufffff dragul de Robert! Nici nu stiu ce sa zic decat ca va doresc sa treaca cat mai repede pt ca stiu ce naspa sunt mancarimile astea idioate si el e asa mic, dragul de el. Gandeste-te ca va trece si macar mai tarziu nu mai stai cu stres ca va mai face!Legat de supoz le poti trimite prin posta! Cum poti tu si cum iti este mai usor!
Lorich drum bun!
Jozsaerika ce mai face baietelul cu meningita???
Noi ne-am petrecut in week-end cu copii. A fost superb! Tiberiu la plecare a plans dupa copii asta unde la inceput nici nu statea cu ei! Am fost si noi la babyexpo sa cumparam puzzle-uri de la Melissa si sa cautam colac pt mare. Vreau unul cu loc pt picioare dar nu am gasit decat la o firma pe net si la Dedeman unde s-au terminat!Tot ieri am fost si la Deichmann ca sa luam sandalute si a fost un dezastru. A inceput Tiberiu sa planga de mama focului dupa tenesii lui si nu m-a lasat deloc sa ii pun altceva in picioare. Plangea cu lacrimii de crocodil asa ca am plecat ne-am dus acasa la buni am dormit de pranz si am zis noi cand se trezeste mergem la Deichmann din Cotroceni ca acolo aveau marimea lui la un model. Cand s-a trezit s-a dus tinta la usa, si-a luat tenesii sa ii puna in picioare. Mi-am dat seama ca el a dormit cu gandul la ei !!!A fost asa scump... Am plecat iar dupa sandale si i-am explicat iar ca nu ii ia nimeni tenesii ci mai luam inca o pereche......in fine cand am ajuns la fel jale.....cu chiu cu vai am probat o sanda si sa vedem daca o va si purta ca tot in tenesi am iesit din magazin si mai facea un pas, se mai uita la ei si radea de fericire ca sunt acolo in picioruse, nu i-a luat nimeni! Promit sa punem si poze de la petrecere!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/belleane/belleane.jpg)
belleane spune:
Sa urez si eu ca sunt un picut in urma:
ELIZA ELENA
SARA MARIA
JULIA
SARA MARIA
OLIVIA VIVIAN
IOAN TEODOR
ERIC SEBASTIAN
Sa aveti o viata fericita si plina de iubire!!!
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada79 Intrebare: ce lotiune de plaja folositi voi pt cei mici???? |
adriana, noi cand am fo vara trecuta la turci, am luat una cu protectie maxima din farmacie, speciala pt copii. Poa o mai gasesc acasa, sa iti zic si marca -dar deseara - si asta daca nu uit...
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
Alex@Sara spune:
multumim muuult de tot pt toate urarile voastre .
Avem fata mare,a facut 2 ani,desi mai ieri era sa o nasc in masina si acum ne certam parte in parte .
V-as povesti mai multe,dar sunt pe picor de fuga la dr de fam apoi pediatru pt trimitere/aviz pe operatia de maine/poimaine a Dariucai.Apoi ortoped Sara pt a ma linisti cu platfusul(si obsesia mea ca are scolioza ).Va pup si sper sa vanim numai cu vesti bune.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Alysh spune:
Buna fetele,
Azi Vlad a venit acasa de la gradi si mi-a spus ca vrea sa doarma la gradi cu Vanessa (probabil o colega de gradi).......dar parerea mea e ca l-a invatat cineva sa spuna asa ori vreo educatoare ori ta-su ca sa ma amuze pe mine.
In rest eu sunt epuizata, nu dorm de multe nopti, Vlad a fost cu tuse si muci si se inneca cu ei prin somn, apoi de 3 zile mi se intampla mie chestia asta si n-am voie picaturi, n-am voie nimic, asa ca ma foiesc pe toate partile, a inceput sa-mi fie frica cand vine noaptea. Ma si umflu la picioare si la fatza, pielea de pe burta ma ustura , parca sta sa crape.......intru epuizata in lauzie, offff.
Am ramas in urma cu urarile pt Lizuca, Julia, Sara Maria! La multi ani, sa fiti sanatoase si fericite!
Si sanatate multa puiutilor scumpi Robert si Cristiana!
Am citit despre escapada lui Ylari, ce sa zic, parca e din alta lume ce povestesti tu acolo, f frumos tre sa fi fost. M-a amuzat teribil povestea tenesilor lui Tiberiu de Andrada, f dulcel si mi-a parut rau de Mirciulica al LAuritei ca a plans la gradi, dar sigur se adapteaza el, acum a constientizat despartirea de mami si probabil tre sa se obisnuiasca cu gandul.
ALI, mami de Vlady si 37+ cu
Luca
Reallaura spune:
Buna fetele
In primul rand, urez si eu tuturor sarbatoritilor:
ELIZA ELENA, SARA MARIA, IOAN TEODOR, JULIA, SARA MARIA,ERIC SEBASTIAN si OLIVIA VIVIAN! Sa fiti sanatosi!
Simonix sanatate multa lui RObertzel, sa se faca repede si sa-i treaca repede bubitele!
Lumi imi pare rau de infectia cu E coli si giardia...ooof, ce nasol, tocmai cand ai inceput gradi...sanatate multa!
BElleane ce frumoase sunt pozele, iar tortul e super!
Unde ati vazut expozitia cu papusi?
Doloress eei, daca si PAtrick lange cand soseste primul la gradi, atunci m-am linistit. el care e atat de sociabil!
Mihaser ce dragut ca ati iesit! Am vazut eu niste poze de la Cleo de la Cheile Nerei si mi-a facut pofta...
Danicris sanatate Andrei, sper sa treaca repede mucii. pupici si urechiusei vinete!
Cleo ce ai mai hotarat cu gradi?? vezi ca eu iti raspunsesem cu curticica: da, au o curticica mica, nu una ca la cresa de stat, dar e ok pt cati copii sunt.
Piggy mi-a spus socramiu ca venise azi o fetitza cu mamica gravida. ce faci? Cum s-a comportat Ilinca?
Ali ce mai faceti?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010