Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 6
Victo spune:
si senina asa..pai se poate lua..imi venea sa o omor!
o sa stau la mine in birou asteA 3 ZILE.ufff..
Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
carla_2008 spune:
Buna fetelor,
eu sunt rupta de oboseala.Pe de o parte e ok ca sunt sub supraveghere,pe de alta nu ma pot odihni si oboseala asta nu imi face bine delloc,nici mie ,nici la bebei.IERI am scris ca misca bebeii intr-o veselie,ala era mesajul scris pt alaltaieri dar cand sa dau send s-a blocat netul.BEBEII nu misca decat fff putin de ieri dim.AZI ii cer sa facem eco ca sunt ingrijorata.Contractiile sunt mai putine dar faza asta cu bebeii ma ingrijoreaza.Poate sunt si ei rupti de oboseala ca mami lor????
Dragaica te rog da-ne o veste buna macar tu!!
Cris nu te agita inainte sa te mai vada un dr.
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru
AMR -8 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfinariu!!
Vad inca o mamica in pat, si o incurajez ca timpul va trece repede, eu am intrat in a cincea saptamana de stat in pat si iti spun ca a trecut relativ repede timpul!
Criss, nu stiu totusi daca nu e prea lung drumul , si nu iti cauzeaza un stres in plus, totusi daca au nasi de rezerva poate iei in calcul varianta asta!!
Racusor felicitari pentru 34 saptamani, te ajung si eu din urma, si bine ca ai reusit sa schimbi, ce consolare cu vanzatorul!!
Despre varicela eu nu stiu ce boli ale copliariei am avut, deci nu am cunostinata de aceasta din pacate
Larisa hai ca mai ai cateva zile sa te alinti cu sotiorul
Va doresc o zi frumoasa, eu vad luminita, vineri pleaca toata lumea din casa, si tind sa cred ca nu mint, pentru ca vad ca nu mai e mult de facut, asteptam sa se usuce lacul si cam atat!!!!,
Ieri nu am mai luat magneziul, nici vitaminele, nici antibioticele, ci am avut o zi drog free, aveam de luat 3 zile acele antibiotice le-am luat 3 si nu mai iau!!
Magneziu vreau sa il raresc la fel si viataminele, ca farmacista mi-a bagat in cap ca de la ele am roci asa mari la rinichi, si vreau sa iau doar elevit o data la 3 zile poate reusesc sa scap de pietre sau sa nu mai creasca, e uluitor ca au crescut asa mult intr-un timp asa scurt!
Contractii nu am mai avut, temperatura niciodata deci nu e vorba de infectie, acum astept cumintica 34 sapt si pe urma 37
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+
CarmenAlbu spune:
Dragaica sper ca totul s-a rezolvat si contractiile s-au oprit!!!
Carla nu se poate cumva sa-ti administrezi tratamentul acasa, eu te inteleg ca am fost si la spital si imi venea sa urlu!!
Nu cred ca e normal sa o lasa pe biata femeie cu epilepsie intr-un salon nesupravegheata, vai de ea daca face o criza, si fara sa vrea mai sperie si alti pacienti care vor sta in alerta sa o ajute, cred ca nici eu nu as fi dormit de grija, sper sa aiba medicii grija de ea si sa ii fie bine si ei si copilasului!
De miscari si pe mine cand nu sunt ma ingrijoreaza, vei face ecografie si ne vei spune fericita cat au mai crescut!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+
carla_2008 spune:
Carmen
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru
AMR -8 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Otiliav spune:
Carmen, adica de la mineralele din vitamine s-au format rocile? sau cum?
Carla, of ce situatie. Uneori e bine sa ai o colega de salon, mai schimbi o vorba, mai trece vremea. Eu o admir pe respectiva doamna ca a avut curaj sa tina sarcina. Acum e la final si sa speram ca va fi bine.
Nu cumva bebelusii sunt lenesi de la perfuzii?
Cris, eu nu cred ca e ceva grav. Cat de dese erau bataile inimii? Mergi la monitorizare in curand?
Cris_ales, o sa fie bine. Noroc ca fetita ta este maricica si poate intelege situatia.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra
laurika1982 spune:
Carla: of prin cate trecem pentru copilasii nostri :*.tin pumnii sa fie bine..si stai linistita, au si ei zile mai mult sau mai putin agitate, deh..
Cris: OF, stai linistita, poate a gresit medicul...eu cred ca o sa fie bine.pupici multi tie si bebelinei.
Laura 30+ cu
AMR 9+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
maya71 spune:
Fetele, stiti ceva de Mirela?
Dar de CD?
Am tot rasfoit si poate nu am fost eu atenta. Sper ca sunt bine amandoua.
paula_m spune:
Acum am vazut pe Realitatea ca indemnizatia se scade cu 15%, nu cu 25%...ar fi bine sa ramana asa...
Paula, 31+ cu , Raul Codin
AMR 8 saptamani
CarmenAlbu spune:
Otilia cica de la prea multe rinichii nu ai mai putut si au format pietrele! acum cum medic nu sunt si am doar o explicatie a farmacistei, care mi-a spus ca antibioticele au fost date sa previna o eventuala infectie..., oricum am zis ca iau doar daca am contractii, cel putin magnerot , eu luam 4-5 pe zi!
De CD si eu sper din suflet sa fie bine si sotul ei sa mai fi crescut intre timp!!!
De mirela intrebasem si eu ieri poate intra sa ne spuna ce fac bbii!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+