Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

tu fetelor, zona zoster e contagioasa? am o colega care mi-a zis senina acuma ca are asa ceva..

Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica

nu, nu...stai linistita!

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nu a venit DRAGAICA? nici o veste?

eu plec la medic,programarea normala,sa imi spuna despre analizele de glicemie de acum 2 saptamani.

27+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Otiliav, nu am mai luat gynipral. Contractii tot mai am dar nu mai sunt asa dese si intense.

Cris, poate fu doar o chestie de moment. Hai, fi optimista.

33+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 5 saptamani! Dar nu mai mult de 7 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:

oana, da nerabdatoare ai ami fost cu tortul! :)

pai eu din principiu sunt parolista am zis ca il fac atunci cand intru in concediu ca am timp si l-am facut ...plus ca era plin de capsuni de-ale noastre in piata si la un pret rezonabil asa ca era pacat sa ratez

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Victo, asa stiam si eu ca zona zoster nu e contagioasa. Am avut si eu o colega care avea asa ceva si de la ea stiam ca nu e contagios, si intr-adevar eu nu am facut.
Cris, nu stiu nimic despre aritmie, dar medicul o sa-ti spuna mai multe. Si eu am stat stresata aproape 2 luni, din cauza unei masuratori, si apoi cand m-am dus la dr meu, mi-a zis ca nu e nici o pb. Nu te mai stresa, ca o superi pe Sonnia

Paula, 31+ cu , Raul Codin
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:

tu fetelor, zona zoster e contagioasa? am o colega care mi-a zis senina acuma ca are asa ceva..

Neata,

Daca nu ai avut varicel, dap!!
Zona zoster e de fapt reactivarea virusului varicelei...si e mult mai nasol decat varicel (sau tot pe acolo), ca cica e dureroasa..adica zonele cu pistule sunt dureroase...asa ca mare atentie.medicii de la victor babaes mi-au zis ca e epidemie de varicela si zona zoster..eu una am tras cu varicela acu o luna si nici nu vreau sa-mi mai aduca aminte.pupicei:*

Laura 30+ cu
AMR 9+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

laurica stiu stiu ce zici. p[ai imi ajunge cat stres am avut si eu facand varicela in sarcian anterioara..in luna mica..acu asta mi-ar mai trebui..ca tot virusul ala e, numa ca altfel se manifesta, din acte stiu si eu.
acu nu sunt in birou cu colega, avem intrari separate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna burtici!

Am intrat sa va dau o veste nu prea buna. Bebe s-a prezentat cu o aritmie cardiaca si eu n-am baut cafea, cola sau ceai verde (m-a intebat dr.). Are 2200g si e pregatita de start (sta cu cu capul in jos). Varsta estimata ecografic este de 33s si 5z. Nici cu colul nu stau bine, 26 mm, dar e inchis. Ciudat ca dr. a zis ca e bine pt perioada asta a sarcinii.
In concluzie, e pusa sub semnul intrebarii nasitul nostru la Iasi...
Maine la 11 am programare la medicul meu. Sa vad ce zice si el. O sa insist sa-mi mai faca un eco de control, sa vedem cum se prezinta bebe cu inimioara.

Parca nimeni din odiseea noastra n-a avut aceasta problema. Fetelor deja mamici, poate ati auzit pe la odiseea trecute, poate imi dati cateva informatii... Multumesc. Pe net n-am gasit mare lucru, decat despre aritmia la adulti.

Nu prea am timp zilele astea sa intru pe forum, dar o sa incerc macar sa va citesc.

toate burticile si o zi buna s-aveti!

Cris 32+ cu Sonnia

Din pacate nu am informatii care sa te ajute dar vroiam sa iti dau de incurajare. Stiu ca e greu dar incearca sa iti mentii calmul pt bebe si nu intra in panica

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si31+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Mai bine fereste-te de ea, e cel mai bine. ce nu inteleg eu e ce cauta la munca bolnava...astia a merita batuti.

Laura 30+ cu
AMR 9+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu nu inteleg de ce nu stau acasa oamenii astia care au boli contagioase... Medicii nu le dau concedii medicale? Risca sa imbolnaveasca toata firma.
Si eu care chiar stiam ca nu e contagioasa zona zoster, de acum o sa ma feresc

Paula, 31+ cu , Raul Codin
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput