Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

cris2010 sper sa nu fie nimic grav, nu stiu ce sa zic despre aritmie la bebei, dar stiu ca la adulti e de foarte multe feluri, unele din ele total inofensive, doar deranjantre uneori. Eu am din asta,si carmen.
carmen n-am apucat sa te felicit de ieri, dar m-am gandit la tine, si ma bucur tare mult de reusita ta, sa dea Domnul sa iasa bine pentru voi.

racusor frumoasa foc mobila, mi-ai dat idee cu site-ul asta, o sa caut si eu.

dragaica Doamne Ajuta sa vii cu vesti bune!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice

cris2010 sper sa nu fie nimic grav, nu stiu ce sa zic despre aritmie la bebei, dar stiu ca la adulti e de foarte multe feluri, unele din ele total inofensive, doar deranjantre uneori. Eu am din asta,si carmen.
carmen n-am apucat sa te felicit de ieri, dar m-am gandit la tine, si ma bucur tare mult de reusita ta, sa dea Domnul sa iasa bine pentru voi.

racusor frumoasa foc mobila, mi-ai dat idee cu site-ul asta, o sa caut si eu.

dragaica Doamne Ajuta sa vii cu vesti bune!

26+

Cu aritmia asa este, dar tu va trebui Criss sa vb deschis cu medicul si atunci te vei linisti!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

oana multumim

noi am semnat deja, dar la 36 saptamani trebuie sa mergem sa ne faca nu stiu ce analize, sa discutam cu anestezistul...e pragul asta de 36 saptamani, care e trecut si in contract,,,

Bulina 34 fix cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Carmen eu zic sa nu te bazezi tu pe cunostiintele farmacistei.Are ea studii dar tot nu e dr.Mai ales ca Magnerotul nu face nici un rau,nu se poate face supradozaj.Magneziul e responsabil de relaxarea musculaturii,iar cat iei tu 4-5 nu e prea mult.
Te rog eu intreaba-ti dr ginecolog.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -8 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

30+ cu
AMR 9+

Ma bucur pentru 30+ ! Si ca scapi de muncitori!

Eu azi merg la doctor, sper sa-mi dea vesti bune despre col, macar sa fi ramas neschimbat, pt ca au am multe contractii nedureroase, chiar daca stau in pat.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Acum am vazut pe Realitatea ca indemnizatia se scade cu 15%, nu cu 25%...ar fi bine sa ramana asa...

Paula, 31+ cu , Raul Codin
AMR 8 saptamani

asta ar fi o veste foarte buna

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_ales
Doar ca e greu, apropo voi cam de cate ori va ridicati din pat intr-o zi?
cristina

Si eu stau de vreo 2 saptamani la pat, dar ma ridic deseori, pentru ca mi-a dat voie doctorul, mamanc la bucatarie, merg (des) la baie, ma mut din canapea in curte si invers.
Nici eu nu am luat nimic pt bebe, absolut nimic, dar tot mai sper sa mi se dea voie sa mai ies prin oras.
curaj, timpul trece repede!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

oana multumim

noi am semnat deja, dar la 36 saptamani trebuie sa mergem sa ne faca nu stiu ce analize, sa discutam cu anestezistul...e pragul asta de 36 saptamani, care e trecut si in contract,,,

Bulina 34 fix cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

si noi puteam semna doar ca e la fel...la 36 de sapt trebuie sa merg la un control complet, analize etc...plus discutii cu anestezistul si neonatologul...
hai ca nu mai e mult si ajungem noi si acolo

oricum ieri ma gandeam ca de nu stiu cate zile tot vreau sa imi cumpar cateva lucruri in cazul in care se intampla ceva mai devreme si trebuie sa merg la spitalul judetean...dar sa speram ca totul va fi bine , inca 2 saptamani si nu ne trebuie bagaj de spital

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Astia au luat-o razna, dar sincer mi-ar parea bine ca indemnizatia de fie cum au anuntat acum www.realitatea.net/aurel-cornea--indemnizatia-pentru-cresterea-copilului--redusa-cu-15prc-_715397.html" target="_blank"> indemnizatie.asta ar insemna undeva la 73% din ce luam in ultimele 12 luni

Laura 30+ cu
AMR 9+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

daca am ajuns sa ne bucuram de o scadere mai mica...vezi cum ne manipuleaza

----------------------------------------------
my somebody....

32+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput