Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 8
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 daca am ajuns sa ne bucuram de o scadere mai mica...vezi cum ne manipuleaza ![]() ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 32+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
tipic pentru actuala guvernare, prima data ies cu un anunt de 25% pentru ca apoi sa zica 15% si lumea sa fie in final mutumita orecum
...groaznic....Oana
33+ AMR 6- Matei
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Buna burtici! Am intrat sa va dau o veste nu prea buna . Bebe s-a prezentat cu o aritmie cardiaca si eu n-am baut cafea, cola sau ceai verde (m-a intebat dr.). Are 2200g si e pregatita de start (sta cu cu capul in jos). Varsta estimata ecografic este de 33s si 5z. Nici cu colul nu stau bine, 26 mm, dar e inchis. Ciudat ca dr. a zis ca e bine pt perioada asta a sarcinii. In concluzie, e pusa sub semnul intrebarii nasitul nostru la Iasi... Maine la 11 am programare la medicul meu. Sa vad ce zice si el. O sa insist sa-mi mai faca un eco de control, sa vedem cum se prezinta bebe cu inimioara. Parca nimeni din odiseea noastra n-a avut aceasta problema. Fetelor deja mamici, poate ati auzit pe la odiseea trecute, poate imi dati cateva informatii... Multumesc. Pe net n-am gasit mare lucru, decat despre aritmia la adulti. Nu prea am timp zilele astea sa intru pe forum, dar o sa incerc macar sa va citesc. toate burticile si o zi buna s-aveti !Cris 32+ cu Sonnia |
Off, Cris, nu stiu cum sa te ajut..sper ca ai mai aflat informatii intre timp! poate nu e nimic grav! sanatate multa!

Bulina
34 fix cu
poznasAMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
lalala13 spune:
dragaica sper sa fii bine
carla, of ce mai peripetii ai si tu pe la spital
racusor, wow 34 de saptamani..hai ca e bine si mai ai putin
michelle cand sa ma laud cu tensiunea mi-a traznit azi un 14 cu 8
si ma doare capul de moooor. si da, au fost 2 zile consecutive cand am simtit foarte putin bebelul.
cris cu aritmia nu stiu nici eu nimic3
carmen hai mah, nu cred ca de la vitamine faci pietre la rinichi, ca doar nu iei cantitati industriale. si felicitari pentru 30 de saptamani
----------------------------------------------
my somebody.... 
32+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
lalala13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
tipic pentru actuala guvernare, prima data ies cu un anunt de 25% pentru ca apoi sa zica 15% si lumea sa fie in final mutumita orecum ...groaznic....Oana 33+ AMR 6- Matei |
pardon, initial a fost plafonarea la 600 ron..asta ca sa vedem cat de magari sunt
----------------------------------------------
my somebody....

32+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
CarmenAlbu spune:
Mersi Maurice!1
Carla sigur ca l-am intrebat
, a spus sa iau daca am contractii!
inca nu am avut in ultimele 24 ore si durerea de rinichi m-a mai lasat putin, acum cand spun ca m-a lasat sa intelegi ca era tare chinuitoare si oarecum permanenta!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu 
AMR 9+
racusor2010 spune:
cris_ales inca o lalea la pat sau bine zis un crin 
e mai greu la patut, dar nu mai e mult...la pastilute ma gandeam si eu, ca iau cam multe, dar la fel, nu am avut curajul sa nu mai iau. ascult cu sfintenie de dr, ca nu vrea sa nasc inainte de termen...sa speram ca va fi bine si pentru ei..fetele care au mai luat la alte sarcini nu au avut probleme, speram sa stie doctorii astia ce fac 

eu nu mai iau gynipral, ca au trecut contractiile..dar iau no-spa si nifedipin, ceea ce nu prea iau fetele pe aici. doar lala.
de cumparaturi, la pat le facem 
se ocupa sotii din dotare, dar mai greu ![]()
curaj, rabdare si un bebe sanatos si la termen 

Bulina
34 fix cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Lia73 spune:
buna fetele 
am intrat sa va salut
waaaaaaaaaaaaw ce burticute mari aveti 
nastere usoara va doresc 
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
racusor2010 spune:
ce dimensiuni are patutul? eu ma gandeam sa iau 60x120...pana pe la 3-4 anisori ar trebui sa fie bun nu? Oana 33+ AMR 6- Matei |
al meu o sa fie 65*135
daca vrei sa il folosesti pana mai incolo sa fii atenta sa aiba o laterala detasabila si sa se faca sofa. altfel o sa fie mai greu sa tii un copil de cativa anisori in patut
Bulina
34 fix cu
poznasAMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
rodyka spune:
asta ar fi o veste foarte buna ![]() Oana 33+ AMR 6- Matei |
eu am vazut ca scade cu 25% indemnizatia, cu 15% scad pensiile si somajul...

32+ AMR 7+
Gibraltar
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
racusor2010 spune:
Carla sper ca te-ai mai linistit intre timp si bebeii au miscat...la mine in spital misca intr-una, ca il tot trezea sa ne puna la CTG, dar acasa cand am ajuns a dormitat vreo 3 zile mititelul, cred ca era rupt de oboseala..

carmen abia astept sa ajungi si tu la 34 saptamani, sa papi si tu la bucatarie si sa fii mai linistita 

maurice 
te asteptam cu vesti bune de la eco...
e buna mobila lor, stiu multe persoane care au cumparat de acolo...patuturile sunt facute de ei, dar mobila Baby Italia si cealalta, nu mai stiu cum se cheama, e importata...
Bulina
34 fix cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 8 saptamani