Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Eu nu am ramas cu nici o problema de pe urma cusaturii...desi am tras cu ea ceva luni ca am avut bafta sa fac intoleranta la fir.
Denisa stai acolo cuminte. Si sora-mea venea ingrozita de ce vedea prin spitale.
Sheri, sa vii cu vesti bune...eu aud vesti despre col vineri la control... La eco voi merge joi saptamana viitoare.

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

buna fetele
am intrat sa va salut
waaaaaaaaaaaaw ce burticute mari aveti
nastere usoara va doresc

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

LIAAA...MA BUCUR CA NU NE-AI UITAT...CE MAI FACI? CUM ESTI?

Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Fetelor, am vb acum cu cineva care m-a cam speriat. M-a intrebat de ce insist sa nasc natural, ca niciodata nu voi mai fi la fel...jos, din cauza nasterii si a cusaturilor. Ca stie multi barbati care au spus ca daca stiau ca e asa, nu isi lasau nevestele sa nasca natural
E ceva adevar in ce mi-a zis individa aia?

Paula, 31+ cu , Raul Codin
AMR 8 saptamani

Haidi bre ca nu-i chiar asa ! Se stramtoreaza ea la loc ca-i elastica.
Da' lor nu li se micsoreaza in timp ? N-am auzit o femeie sa-i paraseasca pe motivu' asta!

Shery 31 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

dar am facut tortul...bamboleta unde esti??? sa iti spun ca a iesit bestial de bun si ieri seara l-a taiat sotul din dotare iar acum daca mai am jumatate ...sper macar mama sa mai prinda diseara o felie [/font=Comic Sans MS]

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
[/navy]

si la noi a fost batalie pe tort eu sotul si antonia intr-o zi l-am dat gata ...cat de curand o sa mai fac..nu e nici dulce tare si nici gretos ca alte prajituri e buna combinatia

chiar azi am fost sa-mi iau alta camasa de noapte..e tip maieu cu nasturi in fata si cu halat pe deasupra din bumbac...mai luasem doua camasi inainte dar mi-am dat seama ca nu am buzunare si nici halat m-am gandit ce fac cu portofelul si banii cand trebuie sa dau in stanga si in dreapta acumam 3 camasi

Bamboletta 26+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Da Racusor m-a pus la acel aparat dar activitatea uterina nu au inregistrat-o ca cica nu aveau nu stiu ce cablu,ma rog,aparatul era de pe vremea lu Ceasca cred.pt inimioare m-a pus ca am insistat eu ca vreau sa vedem daca sunt ok bebeii ca nu misca ca zilele trecute.Si fiind in spital am profitat,ei ziceau ca la 30sapt nu fac asa monitorizari ,decat la sarcinile la termen.Dar dr de gura mea m-a trimis sa fac.Oricum am avut 2 contractii cat am stat acolo ca stateam f incomod,ma strangea un pic si cu ceva curea,miscau bebeii,deci nu mi-a picat tocmai bine!

Sheri sa vii cu vesti buuune de la control!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -8 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Paula ce tipa!!!!
Nu poate fi asa, am prietene care au nascut vaginal, si nu sunt mai largi dupa aceea, cea mai intima prietena a avut 2 nasteri si nu a ramas cu sechele sexulale
In primul rand cand o femeie e mai excitata e mai sau mult mai umeda inainte de penetrare , lucru care unui barbat nepasator/nestiutor ii poate da senzatia ca femeia e mai "larga", dar aici vorbim doar despre barbatii care au raporturi sexuale vaginale cu partenera in scopul ejacularii exclusiv si nu cu scopul de a aduce placere comuna!! Acum depinde si de barbatul fiecareia dintre noi , in ce categorie se incadreaza! Al meu este in categoria in care vrea sa sa cunoasca tot ce imi produce placere, nebunie samd, intr-un cuplu sanatos sexual nici nu se iau in calcul asemenea zvonuri!
Sefa mea a facut 2 cezariene si ma sfatuieste de cate ori are ocazia sa fac, nu din punct de vedere sexual post nastere, ci, spune ca bebe iese mai usor, este pro cezariana si nu-i vine sa creada ca nu iau in considerare versiunea la cerere ci doar daca este absolut necesar! Si daca ma incep sa ma rup atunci ma coase !
Sora mea a nascut vaginal fara taietura si nu a avut probleme cu diametrul , ulterior nasterii!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Fetelor, am vb acum cu cineva care m-a cam speriat. M-a intrebat de ce insist sa nasc natural, ca niciodata nu voi mai fi la fel...jos, din cauza nasterii si a cusaturilor. Ca stie multi barbati care au spus ca daca stiau ca e asa, nu isi lasau nevestele sa nasca natural
E ceva adevar in ce mi-a zis individa aia?

Paula, 31+ cu , Raul Codin
AMR 8 saptamani

Paula, hai ca m-ai facut sa rad..tare faza... din proprie exp iti spun ca nu e asa...deci relax...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

laurica stiu stiu ce zici. p[ai imi ajunge cat stres am avut si eu facand varicela in sarcian anterioara..in luna mica..acu asta mi-ar mai trebui..ca tot virusul ala e, numa ca altfel se manifesta, din acte stiu si eu.
acu nu sunt in birou cu colega, avem intrari separate.

Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica

am facut zona zoster de vre 4 ori in ultimii ani nu e molipsitoare...Antonia nu a avut varicela si nu a luat nimic de la mine..acum cred ca depinde si de sistemul imunitar

Bamboletta 26+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Denisa daca mergi in hu, la spital, te pot ajuta pe chat cu ceva traduceri, am nivel mediu de maghiara, ma pot descurca, acum nu bine dar cat sa spun ce ma doare, pana una alta ai grija de bebelusi si de tine!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor...
noi azi am profitat de vremea frumoasa de afara.. ca am stat 2 sapt cat a fost urt in casa..eram ca sobolanul..
azi dam suculet si inghetata ca facem 28 de sapt..
felicitari tuturor burticilor care rotunjesc si ele..

27+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput