Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

vreau acasaaaaaaaa..
pot sa pun si amrul de zile lucratoare pe anul asta? amr..3 zile :):)
am facut azi toate calculele pe o hartie A 4 sper sa fie ok si cu sefu :)
am facut si cererea de concediu
dupa calculele mele, pana in 3 noiembrie sunt tot in concedii, deci voi avea ceva banuti, apoi..intram in perioada cd vom staaaaa..si vom asteptaaaaa oricare indemnizatie a fi ea.

Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica

pana in noiembrie in concedii?? ce calcule ai facut?

Bulina 34 fix cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

Multumesc de primire in randurile voastre.
Sheritra m-ai facut sa rad si sa-mi ridic moralul.
Sper sa ajungem toate in 40 de saptamani si sa ne plangem ca nu mai nastem odata.

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Bumblebee,da normal ca voi face cum e mai bine pt ei.
Ce misto sa va intalniti!!!!!!!!ce mica e totusi lumea!!!!!!!!!

Am fost la doppler,inimioarele bat ff bine,m-au pus sa apas si pe ceva buton cand misca,dar cum stau cu piciorusele cam intr-un loc amandoi,si se mai si agitau de la aparatul ala,ca li se auzeau inimioarele destul de tare,nu prea mi-am dat seama mereu cand e unul si cand e celalalt.Dar m-am indragostit cum li se auzeau inimioarele,ca la eco nu se aude asa de bine

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -8 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Fetelor, am vb acum cu cineva care m-a cam speriat. M-a intrebat de ce insist sa nasc natural, ca niciodata nu voi mai fi la fel...jos, din cauza nasterii si a cusaturilor. Ca stie multi barbati care au spus ca daca stiau ca e asa, nu isi lasau nevestele sa nasca natural
E ceva adevar in ce mi-a zis individa aia?

Paula, 31+ cu , Raul Codin
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

denisa ai facut CTG asta e si pentru inimioarele bebeilor, dar si pentru activitatea ta uterina, sa vada cum raspunde uterul tau la miscarile bebeilor...

ai vazut ca se printeaza si o hartie dupa ce stai la aparatul ala...

eu cand m-am internat aveam numa contractii aproape, adica in partea de jos se duceau pana in sus liniile alea, dar cand am plecat din spital erau foarte jos...

si bebeii se trezesc de la zgomot, asa mi-au explicat asistentele doar ca al meu devenise imun pana la final, ca nu mai misca aproape deloc, ca ma gandeam la toate prostiile nu mai zic, ca radeti de mine

Bulina 34 fix cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Racusor nu e vorba ca am insomnii,eu sunt rupta de oboseala,as dormi ca o placinta,dar nu pot de colega sforaitoare.De 3 ori am fost la spital, si mereu s-a nimerit cate una cu probleme cu sinusurile.
Dus imi face sotul de la inceputul sarcinii,ca atunci eram cu burta mare cu hiperstimularea,iar acum de nevoie,ca ma mai ia cu ameteli,contractii,deci pune-ti sotul la treaba.Al meu m-a si epilat,mi-a taiat unghiutele la picioare,ce mai ,am stat ca un copil la care ii face mami baie si de toate

M-ati intrebat cum a avut curajul colega de salon sa faca bebe in situatia ei cu epilepsia.Acum am aflat ca are 20 de ani,l-a facut din greseala,l-a tinut ca era prea tarziu cand a aflat,si se pare ca e ceva in familie ca sora ei e surdo-muta...Eu nu stiu.Dar ma gandesc ca genele astea "rele" din familie se transmit la bebe nu?Si au pus-o in salonul asta ca a venit cu pile din ceva sat ,altul mai bun nu aveau,totusi stau intr-un salon ok,curat,cu baie,langa sala de tratament.Eu am obtinut locul asta ca dr meu din Or are un cuvant de spus in maternitate ,fiind unul din cei mai apreciati dr.
Si se pare ca e un caz mai complicat,ca n-o opereaza azi ca ii trebuie ceva scrisoare medicala de la neurolog ca poate fi operata,anesteziata,si asta cica nu i-o da inca.
Maaama cate vezi in spital.Totusi daca merg sa stau in Ungaria in spital,macar nu aflu atatea ca nu inteleg limba.Ma deprima cazurile astea,ca si cea cu gemenii de 500gr .....brrr..saraca mamica

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -8 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Fetelor, am vb acum cu cineva care m-a cam speriat. M-a intrebat de ce insist sa nasc natural, ca niciodata nu voi mai fi la fel...jos, din cauza nasterii si a cusaturilor. Ca stie multi barbati care au spus ca daca stiau ca e asa, nu isi lasau nevestele sa nasca natural
E ceva adevar in ce mi-a zis individa aia?

AMR 8 saptamani

paula, dar cine te-a speriat asa?

poate ne ajuta fetele....dar ma gandesc ca nu o fi asa rau, ca doar asa ne e dat de la natura, sa nastem natural

la mine doar se mira de durere, ca e la moda cezariana...si nu le vine sa creada ca eu chiar vreau asa...

Bulina 34 fix cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

buna fetele
am intrat sa va salut
waaaaaaaaaaaaw ce burticute mari aveti
nastere usoara va doresc

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Si multa sanatate, ne-a fost dor de tine!

Shery 31 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna ziua delfinariu!

Azi am stat numai in patut si am mai invatat cate ceva, v-am citit si parca ma simt si eu mai bine. Nu as vrea sa las toate examenele pt la toamna.

Tot azi am aflat ca dr anestezist care imi face epidurala e in CO din 1 pana pe 24 iulie, iar eu am DPN pe 26 iul....parca vad ca nasc natural, fara epidurala

Racusor, ce patut! ce comoda!
Sa le folositi sanatosi!

Ce mult imi place lejeria de la feretti, in genul asta am vazut si la noi in mall dar cu aparatori pt toate lateralele....parca aveau si cu 3 laturi...merg sa testez piata si cred ca am sa-mi comand si eu

Bumblebe, ce mica e lumea! pe amandoua

Sheri, multa bafta la eco!

tina 31+ cu Tudor Gabriel

AMR 8+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Racusor, o individa, care, evident, a nascut prin cezariana si din punctul ei de vedere, toata lumea tb sa faca la fel, cu dr ei, etc...a, partea cu durerea nu tine la mine, pt ca le zic ca acum se poate cu epidurala...dar nu ii inteleg de ce ii mananca pe unii in fund si nu ne lasa in pace, sa nastem cum vrem noi, sa punem ce nume vrem noi, etc.
Mai ales ca eu chiar nu le cer parerea...dar a reusit sa ma puna un pic pe ganduri, de aceea v-am intrebat si pe voi

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput