Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

uitati-va pe antena 2...e in reluare maine cred..interesanta emisiune

si ultimele achizitii pt bebe...si cu asta basta...ca avem destule...

http://picasaweb.google.com/iul.aug2010/Eladea2005Andreea#5475566944990918178
Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

ba sotul meu a zis cel putin initial ca is mult mai stramta.m-a cusut tanti constiincios....hahaha

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

ba sotul meu a zis cel putin initial ca is mult mai stramta.m-a cusut tanti constiincios....hahaha

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Uite un barbat cu scaun la cap

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Carmen ai dreptate!!cu nasterea vaginala.Daca aveam un bebe si eu optam pe natural,de aceea se spune ca e natural,corpul reluandu-si ulterior dimensiunile initiale(si aici ma refer la vagin,bazin).Pai hai sa aduc vorba de jocuri sexuale.Si eu ca tot omul ma mai uit cu sotul la filme de genul(bine,unii nu recunosc dar tot o fac).Si am ramas socata initial la dimensiunile obiectului pe care o tipa il folosea in scop sexual(nu doar vibrator etc);si atunci am facut o comparatie:pai daca asta isi poate introduce un corp strain cu diametrul cel putin de 10cm,un copil la fel poaten iesi lejer de acolo,fara sa modifice dimensiunile vaginului.
Sper ca nu am atins un subiect prea deranjant.Ma opresc aici
eu in spital cu ganduri la jocuri sexuale!normala sunt????

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -8 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

denisa ce m-ai distrat

Bulina 34 fix cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carla, ma bucur ca-s bine gemenasii tai.
Paula, eu cred ca doamna si-a pierdut putin si din ratiune la anestezia de la cezariana .
Al meu sot zice ca nu simte diferenta fata de cum eram inainte de copii. Avantajul dupa cezariana a fost ca ne-am facut de cap mai repede, vreo 2 saptamani . Dupa nastere naturala am asteptat sa-mi cada ata cu care am fost cusuta, ma tinea putin. Dar eu am fost si norocoasa ca am avut o epiziotomie mica si nu m-am rupt pe nicaieri. Insa oricum ar fi eu nu pot crede in astfel de scenarii, de unde pana unde stie ea cum se comporta organismul tau.
Lia, . Am observat ca nu mai ai AMR-ul. Ceva vesti bune?
Mirela a scris ieri pe forum, era bine.
Sheri, tinem pumnii, stiu eu ca vii cu vesti bune dupa cum ai povestit ca ai fost cuminte in pat. Pana una alta intri imediat in luna a 8-a, esti tare.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor, nu am mai scris aseara cand am ajuns de la spital, eram prea obosita.......rezumatu: m-au legat lka monitoare pentru a supraveghea bebeii, pulsul lor era ok, tensiunea mea la fel.
Luat iarasi teste de pe col (detest testele astea, ca sa nu mai zic ca au mai adus si un student practicant care.....normal se uita si el intre picioarele mele ), in sfarsit.....
Toul a iesit negativ, nu tu infectie, nu tu risc de travaliu prematur in urmatoarele 2 saptamani.........si surpriza, colul meu nu s-a miscat nici un cm. de acum 4 saptamani cu tioate contractiile mele, a ramas la 5,4 cm.
Can au vazut ca e asa lung iar contractiile ele sunt la 15-20 min. nedureroase m-au trimis acasa.
Mi-au spus sa am grija cu caldura si umiditatea, sa beau foarte, foarte, foarte multa apa, sa stau sa ma odihnesc......de parca pana acum ce-am facut

Ma duc sa vad ce-ati mai scris.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 27+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 9 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

paula... si eu tot am auzit prostiile astea..
dar din cate am inteles .. este un pic mai delicat daca nasti b peste 4 kg..pt ca se dilata muult de tot muschii si pot sa nu-si mai revina..dar astea sunt rare cazurile..

carla..esti tare cu gandurile tale.. dar sunt omenesti.. ii bine ca iti zboara mintea si nu stai stresata cu gandul la tot fell de nebunii ce vezi prin spital

eladea..votat..
criss.. acum intriu si la tine sa votez..

sa nu ma uitati si pe mine...

27+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Carmen ai dreptate!!cu nasterea vaginala.Daca aveam un bebe si eu optam pe natural,de aceea se spune ca e natural,corpul reluandu-si ulterior dimensiunile initiale(si aici ma refer la vagin,bazin).Pai hai sa aduc vorba de jocuri sexuale.Si eu ca tot omul ma mai uit cu sotul la filme de genul(bine,unii nu recunosc dar tot o fac).Si am ramas socata initial la dimensiunile obiectului pe care o tipa il folosea in scop sexual(nu doar vibrator etc);si atunci am facut o comparatie:pai daca asta isi poate introduce un corp strain cu diametrul cel putin de 10cm,un copil la fel poaten iesi lejer de acolo,fara sa modifice dimensiunile vaginului.
Sper ca nu am atins un subiect prea deranjant.Ma opresc aici
eu in spital cu ganduri la jocuri sexuale!normala sunt????

AMR -8 saptamani

Se spune ca unele femei au orgasm pe cinste la nasterea naturala. Tipa doar incerca sa imite nasterea ca deh copii mai greu sa faci
Iti dai seama ca ne-ai provocat imaginatia cu acel obiect.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Carmen,iti multumesc draguto,pt intentie,dar nu stiu cum o sa am net eu in Ungaria.O sa gasesc o solutie.Nasele mele sunt unguroaice amandoua ,dar una e gravida,nu poate tot veni pe acolo,de stat pe net nu sta ca si lucreaza ,iar cealalta are bebe de 1 an cu care sta nonstop,poate si cu ea o sa ma mai descurc cumva ,desi e mai greu ca nu are laptop mereu,iar sa stam pe tel pe roaming ne secam de banuti.
Oricum te apelez in caz de nevoie ca eu sigur nasc mai repede ca tine
Dar eu cand ma chinui sa pronunt ceva in maghiara se apuca sotul pe un ras,nu am nici o inclinatie spre limba respectiva,desi as fi vrut s-o invat ca sa ma descurc in caz de nevoie.

AMR -8 saptamani

Mergi la inceput