Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *149*
Raspunsuri - Pagina 9
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka ...si as servi ceva pe baza de calmant..sau somnifer..sau halucinogen.. i'm no fun, stiu C a r i n a Nihil Sine Deo |
...avem niste etnobotanice. hai, ca-ti fac bine.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
liliac1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
partea aia trebuie ignorata !! in rest, totu e din corazon, parol! C a r i n a Nihil Sine Deo |
Mai, io ma laudam doar ca a facut fata di tati celea. Fara nicio relevanta si fara sa vibrez cu partea aia.
Hai ca am pus colica la rece. Un bax de 6 sticle de 2,5 l fiecare. E bun?
Numai si numai pentru tine.
Si branulele-s pregatite, tot.
Vino sa te tzuc ca stiu ca e din corazon, ma! Si mi-a placut mucios-mucios!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
suede spune:
IO vreau tort!!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
alex25 spune:
Aseeeeaaaaaa.....deci a venit sotz acasa si am neste draci pe mine de nu mai pot....in concluzie bagati la mine niste tort si multa bautura de toate felurile, ca nu mai tin cont de nimic....si avand in vedere ca sunt neagra de suparare va rog sa va simtit sa ma lasati pe mine in fata la coada la nenea Jack ala, sa imi desrcarc si eu valiza.
Bagati mare, ca am branula pregatita!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
Hai ca a trecut de 12....si puiul plange..cred ca zice ca am innebunit.
La multi ani si sa ai parte de tot ce-mi doresc si mie,SORO!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui suede IO vreau tort!!!! Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
Påi tre så vina dintr-un moent intr-altul ca s-au stins luminile..sau nu?!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Påi tre så vina dintr-un moment intr-altul ca s-au stins luminile..sau nu?! www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
hepi, fa ceva cu prietena ta uka, ca tu o stii cel mai bine ....ca nu-i in apele ei....nu stiu in ce ape straine s-a bagat
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monica_dicut spune:
Daca nu v-a placut dedicatiunea mea, ma retrag la culcus ca nu prea sunt in forma in seara asta.
Te pup cu drag liliacule, sa fii fericita si tot ce iti doresti
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Daca nu v-a placut dedicatiunea mea, ma retrag la culcus ca nu prea sunt in forma in seara asta. Te pup cu drag liliacule, sa fii fericita si tot ce iti doresti Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Aloooo, aloooo, pai si eu care aruncam cu banii in lautar nu sunt buna de nimic, sau cum?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!