Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *149*
Raspunsuri - Pagina 8
hepilica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui delia79
io credeam ca se respecta coada, va rog frumos, am alcool in sange |
se respecta. se respecta. nu sari asa. tu urmezi.
uka, ia-ti mami bon de ordine daca vrei sa cunosti fericirea. cica delia are alcool in sange, deci poti sa chemi deja salvarea.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka buna searaaaaaaaaa!! vino sarbatorito sa te pup pe obrajori! tot ce-ti doresti mami!! ma primiti si pe mine cu www.trilulilu.ro/UCAM/53b25edeca7417" target="_blank">o cantare..? stiti, eu am fost la o alta petrecere sper sa-ti placa draga mea..atata am putut sa pregatesc pentru tine, m-a stors de puteri una mica da' rea de gura C a r i n a Nihil Sine Deo |
Ia ziceti, Doamna, cu ce va servesc?? O coliva, ceva?!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
delia79 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui suede HAI CA N-AM DAT CU PARU . Incercam sa vad daca ii plac copii...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
sa speram ca NU
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
mary_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Mai, si dup-aia mai poti sa tii ochii deschisi?? Pentru mine este cel mai bun somnifer. Asta e reteta lui de imbarligare: Auzi, n-ai si tu vreo insomnie ceva?? Ca cica asa e la batranete! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Pour moi e cel mai tare espresso ever...de-aia uneori dimineata il servesc pe el pe post de cafea,sa fiu fresh toata ziua
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Ia ziceti, Doamna, cu ce va servesc?? O coliva, ceva?! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
partea aia trebuie ignorata !! in rest, totu e din corazon, parol!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
suede spune:
Hepi pe mine incertitudinea asta legata de Jack ma omoara
...acu' ca stiu care-i faza cu decalotatul ...de-aia ma gandeam sa vad daca-i bun de bona....ca de bibelou e sigur
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
liliac1 spune:
citat din mesajul lui techila mi-e somn, va doresc pa! Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta |
Mult, mult pa! Si somni dulce. Auzi, sa o pupi in bot pe sor'mea patrupeda, da?! Si sa-i zici ca sunt onorata.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
...si as servi ceva pe baza de calmant..sau somnifer..sau halucinogen..
i'm no fun, stiu
C a r i n a
Nihil Sine Deo
hepilica spune:
citat din mesajul lui suede Hepi pe mine incertitudinea asta legata de Jack ma omoara ...acu' ca stiu care-i faza cu decalotatul ...de-aia ma gandeam sa vad daca-i bun de bona....ca de bibelou e sigur Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
...exact. la bibelouri ma duce si pe gandul cand il vad....
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
suede spune:
Cam cum suna:
Buna sunt Jack!
Si sunt nedecalotat!!!
SALVATI-MA!!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi