Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *149*
Raspunsuri - Pagina 10
lutoniana spune:
iuliko la mine nu s-au stins luminile cred ca ti s-a ars instalatia ...o fi facut un scurt ceva ...te-ai supraincalzit draga mea
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
...avem niste etnobotanice. hai, ca-ti fac bine. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
merci prietena mea..stiam eu ca ai grija de mine
C a r i n a
Nihil Sine Deo
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Aseeeeaaaaaa.....deci a venit sotz acasa si am neste draci pe mine de nu mai pot....in concluzie bagati la mine niste tort si multa bautura de toate felurile, ca nu mai tin cont de nimic....si avand in vedere ca sunt neagra de suparare va rog sa va simtit sa ma lasati pe mine in fata la coada la nenea Jack ala, sa imi desrcarc si eu valiza. Bagati mare, ca am branula pregatita! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Vine fata cu perfuzoruuuuuuu!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
citat din mesajul lui lutoniana hepi, fa ceva cu prietena ta uka, ca tu o stii cel mai bine ....ca nu-i in apele ei....nu stiu in ce ape straine s-a bagat Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
daaa..si pe mine ma enerveaza!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
liliac1 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Daca nu v-a placut dedicatiunea mea, ma retrag la culcus ca nu prea sunt in forma in seara asta. Te pup cu drag liliacule, sa fii fericita si tot ce iti doresti Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Hai, mai, cum sa nu-mi placa???
Cel putin finalul, m-a "omorat"
Mi-am amintit de faza aia cu "hai li, hai looo, giumlagaligalagalo, giumlagaliga lagalanagalolinga..."
Hai ca o stii!
Hai, monic, da' mai ia un bailey ca raman naibii cu sticla neatinsa, aproape!
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui lutoniana iuliko la mine nu s-au stins luminile cred ca ti s-a ars instalatia ...o fi facut un scurt ceva ...te-ai supraincalzit draga mea Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Aaa da?! poate se pregateste Jack så ma viziteze .. o fi mai pudic si a stins lumina
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Aaa da?! poate se pregateste Jack så ma viziteze .. o fi mai pudic si a stins lumina www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
someone is damn lucky tonight !!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Eu va doresc distractie placuta in continuare...cu perfuzorul in mana ma duc la pat.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
liliac1 spune:
Hai, stingeti lumina ca vin si cu www.sweetart.co.uk/Cake-Pictures/Birthday-Cakes/Birthday-Cakemale-strippersCelebration-Cakes.jpg" target="_blank">tortul imediat.
Sa stiti ca se mananca fiecare bucatica de pe el.
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui liliac1 Hai, stingeti lumina ca vin si cu www.sweetart.co.uk/Cake-Pictures/Birthday-Cakes/Birthday-Cakemale-strippersCelebration-Cakes.jpg" target="_blank">tortul imediat. Sa stiti ca se mananca fiecare bucatica de pe el. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
eu il iau pe acela colorat ca sigur are niste cioco faina in el.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå