Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *149*
Raspunsuri - Pagina 11
crystina spune:
Bag si eu capul repede sa urez Liliacului de Galati, super mamica de doi ingerasi un maaare La Multi Ani!!! Tot ce-ti doresti tu! Baga o felie de tort in congelator pentru la vara cand ajung. Distractie placuta!
La Multi Ani puilor de techila, Dana sa-ti traiasca micutii si sa va bucurati de ei o mie de ani! Va pupam!
Gata, ies..is varza de tot cu oboseala!
Distractie placuta mamici de dovlecei, va pup de la un cap la altul!
lutoniana spune:
si eu ma bag la somnic mic ...dar inainte pup sarbatoritele si pe cei cu inima mare care au facut cinste din belsug, sunteti minunate
Inainte de asta mai vreau sa urez sanatate maxima lui pui de Monica, pui de Ellenuta, pui de Nela, pui de Alex, pupam pui de Monikus care a facut buf, pui decalotati si felicitari gimnastei Maia care se pare ca a luat un start bun la antrenamente, de-acum sa te tii mami.
Noapte buna dovlecime si treziri cat mai putine.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
yammmy tort, yammmmy!
mmm, mi-as baga dintii in niste martzipan
C a r i n a
Nihil Sine Deo
delia79 spune:
multumim de tort Liliac, e demential
noapte buna fetele, somnuc usor
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
madalina84 spune:
DELIA ma bucur ca te-am citit si ca sunteti bine,sper sa rezolvi si cu soimita pana incepe gradi si sa se obisnuiasca repede
LUTO imi pare rau ca suferiti de caldura dar sigur te descurci tu si bafta multa cu Monti
MONIKUS imi pare rau de cazatura lui Rares dar ma bucur ca e bine,in ceea ce priveste invinovatirea stiu cum e dar in acelasi timp mai stiu si ca e inevitabil
NELA multa sanatate Anutei si tie multa putere sa mergi inainte la fel de optimista
MAMIDEANDREI felicitari pentru ma-ma,cred ca ai fost in al noualea cer
HEPI felicitari si Maiei pentru progresele ei,e fetita mare deja
SUEDE multa sanatate lui Costin sa treaca usturimea si sa nu mai aveti probleme
IULIKA te si sper sa vina si la voi vremea frumoasa
MONICA imi pare rau ca ai probleme cu Zgatix,sper ca ai rezolvat ceva pana la urma oricum multa sanatate
ELLE imi pare rau ca nu ati scapat inca de vomitat,multa sanatate si Evei sa scape de raceala
MARY sa-ti fie de bine shopinguiala si aranjatul
Mai duamnelor mi-ati adus zambetul pe buze,de fapt m-am spart de ras aici üpe infundate desi am avut o zi de cacao.
Deci fara comentarii,tinand cont ca sunt singura fara un Jackulet acasa am intaietate la JACK-UL asta al vostru,v-am lasat sa aveti fantezii cu el dar cei din urma sunt cei dintai asa ca :am treaba in noaptea asta,de fapt in urmatoarea saptamana si eu sigur nu-l iau bona la copil
liliac1 spune:
Fetelor va multumesc pentru aceasta seara nemaipomenita!
Nu va uitati in urma ca este dezastra ca stau eu pana dimineata si dau cu mopul.
Pupati dovleceii si dovlecutele si din partea mea si luati la sufertas si cate-un bibe de lapte pentru ei ca tare mi-s dragi cu totii!
Aceasta petrecere o dedic lor, copilasilor nostri care ne fac in fiecare zi sa simtim ca viata ne este o sarbatoare!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
multumim pentru petrecere, esti o gazda perfecta! noapte buna!!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Iulika29 spune:
Multumim Liliac pt tratatie si laså curatenie pt maine.
Va pup si va urez o noapte frumoaså!
Noapte bunå!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
uka uite cat sterg io pe-aici podelele si strang paharele sa le spal, nu vrei tu sa plangi linistita pe umerele noastre? Ia zi, fetita, de ce esti tu asa de necajita?
Ce face Carina fotomodela? Iti pune nervii pe bigudiuri?
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri