Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *149*
Raspunsuri - Pagina 12
delia79 spune:
Mada, te pup dulce. Uite, cedez eu locul la Jack asta, savureaza-l pe indelete . Maine sper sa ai o zi minunata .
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
madalina84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delia79 Mada, te pup dulce. Uite, cedez eu locul la Jack asta, savureaza-l pe indelete . Maine sper sa ai o zi minunata . Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |
sarumana esti o draguta,apoi si eu daca aveam un BOTEZATU acasa sigur nu mai salivam la Jack asta
sper sa fie mai bine maine
happy_uka spune:
citat din mesajul lui liliac1 uka uite cat sterg io pe-aici podelele si strang paharele sa le spal, nu vrei tu sa plangi linistita pe umerele noastre? Ia zi, fetita, de ce esti tu asa de necajita? Ce face Carina fotomodela? Iti pune nervii pe bigudiuri? Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
sa pun repede de
Of..
Da, o face cu mare gratie.. Ieri a fost una din zilele alea in care iti vine sa pleci de acasa nu-i convenea nimic-nimic, a dormit foarte putin.
Dar ma doare e ca nu descopar ce o irita asa, dintii nu cred sa fie ca nu se vede ni-mic, afte nu are, nu stiu ce sa mai caut, sau cum
Dar si mai tare decat asta m-a daramat aseara faptul ca pur si simplu nu a mai vrut san toata seara, urla de parca ii dadeam otrava .. Si m-a apucat o panica, nu ma asteptam la asa ceva. Peste noapte si-a revenit, la cea de-a 500a trezire nu a mai plans, a papat bine si s-a trezit acum la 6 , se joaca frumos...Ufff, orice ar fi fost sper sa fi trecut .
Cam asta era, imi pare rau ca nu m-am putut desprinde din starea aia. Imi dau seama ca fata de ce au alti dovlecei la noi e insignifiant... ii pup pe toti, pe Ana,pe Anna, pe Zeinuca, pe Rares, pe Dragoselu.. Sper sa nu mai fie alti dovlecei bolnaviori sau suparati..ofof...
Nici nu am apucat sa o felicit pe frumoasa Maia pentru progrese..intelegem mai mami cat esti de mandra, cum sa nu intelegem..bravooo
Va pup, sa avem cu totii o zi frumoasa!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Buna dimineataaa lumeeee!!!!
Poftiti la muuuuulta proaspata si aburinda, ca dupa cheful de aseara sigur aveti nevoie.
Sa aveti o zi minunata, mai tarziu vin si cu tratatia, ca nu merge asa cu noaptea in cap.
V-am pupat!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
La multe lunitze fericte DRAGOSELU
Doamne, cat de repede trece timpul, copila mea are deja 8 luni!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
x_ggg spune:
La multe lunitze fericite,
Dragos si Allesia - Zeina! Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
monica_dicut spune:
LA MULTE LUNITE ALESSIA ZEINUCA
Auzi fata, sa papi sa cresti mare si sanatoasa sa nu o mai superi pe mami. Tre sa avem noi doo o discutie serioasa
Oferim si noi frappuccine, toarte si ce va doreste sufletelu'
Io sunt rupta de somn, cu creieri pe moate si nervii-n pioneze. M-am bagat si eu aseara la nanai pe la 1, nu a durat mult si s-a trezit fii-miu in maraieli de a mai trezit si juma de bloc. L-am luat in pat, a mai marait dar a adormit. Apoi s-a gandit un nemernic de tantzar sa ma bazaie si el [dul]. Apoi s-a trezit fii-miu din ora in ora, s-a zvarcolit, s-a marait, iar la ora 5 pa pa somn. I-am dat Debridat pe la 6 jumate, am adormit si eu si el pana la 7 si un sfert cand ne-a dat trezirea ca-i e foame. A papat fix 140 ml din 15000 de incercari si scos bibe si bagat iar. Ma declar multumita pt ca aseara mi-a papat fix 50 ml . I=o fi fost foame azi-noapte sau sete sau nu stiu ce l-a durut dar eu nu ii dau noaptea mancare nici sa ma pici pt ca se invata asa si...nu se mai dezvata. DEci, o placere, o noapte minunata. Ah, am uitat de arsurile pe care le-am avut de la keku lu soacramea cu Nutella. Cred ca mi-a bagat otrava in el
Acum el doarme si eu nu (emoticon care moare de oftica)
Voi sa aveti o zi buna. Va pupizeaza fata.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monikus spune:
Neata fetelor si mai ales petrecaretelor.
La multi ani Dragoselu' si Zeinuca.
Acum ca mi-am facut datoria de a ura de bine pt doi copilasi tare dragi mie ma bag sa-i fac mancare lu' fi'miu si apoi sper sa si recuperez astea 12 pagini.
Anomis un brat de si multi .
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
x_ggg spune:
As vrea sa stiu daca a incercat cineva sa dea cirese copilashului. Eu am cumparat ieri pentru noi, sunt foarte dulci, si ma gandeam sa ii bag azi cateva in piureul de fructe. Presupun ca la cirese nu se pune problema sa dam jos coaja .
Citeam ca ar putea da colici in forma cruda.
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
techila spune:
citat din mesajul lui x_ggg As vrea sa stiu daca a incercat cineva sa dea cirese copilashului. Eu am cumparat ieri pentru noi, sunt foarte dulci, si ma gandeam sa ii bag azi cateva in piureul de fructe. Presupun ca la cirese nu se pune problema sa dam jos coaja . Citeam ca ar putea da colici in forma cruda. -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
neata
io le-am dat....dar le-am dat cruda sa guste, le-am rupt in 2 ca sa scot samburelul si dupa aia ei lipaiau frumos la miez. lui andrei tare i-a placut. ma rog...2 bucat cirese le-am dat
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta