Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *149*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor, va multumesc pt comentariile de pe picassa..M-am distrat de numa!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!
Sa cresteti mari si frumosi!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

La multi ani Zeina si Dragos! Sa cresteti mari pui dragi si sa fiti sanatosi!

Mai, inca nu s-a luat o decizie cu indemnizatia. Cica azi se va anunta.

Uka - te pupa fata. Hai, ca o trece si perioada asta cu Carinuta neprietenoasa. Doar e de gasca ea asa...in general . Cu suptul n-as stii ce sa te sfatuiesc. Poate Raluk ...ca ea e mama alaptarii tuturor timpurilor. Clar! Poate are ea vreo idee...

Luto - mami, ce ii mai dai tu lu' David sa manance? Mai da-ne si noua o idee. Eu i-am pregatit acum Maiei fasole galbena. A iesit bunuta, da' asa zic mereu, ca o sa rupa castronu' si ea delicata cum este papa cateva lingurite si zice pas. Cu iaurtu' nu mi-a iesit. Nu vrea de niciun amestec si nici simplu si de niciun animal...

Mai, vroiam sa va mai intreb. Cica pot sa-i dau Maiei perisoare. Am luat carne tocata de manzat, da' e si cu grasime...asa cum e carnea tocata in general. Oare e ok? Ca parca citisem ca sunt interzise grasimile animale la bb... Voi cum faceti?

Si mai vroiam sa va intreb pe cele care ati dat kiwi la bb...cum l-ati dat? mie doc mi-a zis fara samburi....Pai e plin de samburi. Abia tai 2-3 feliute fara samburi dintr-un kiwi. Cum sa-l dau? Daca-l dau pe razatoaea de sticla nu ramane nimic...

Si mai vroiam sa va intreb daca ati pus in ciorbica /supica taitei...doc mi-a zis ca ii pot pune. Ati facut in casa taiteii? Eu i-as face, dar se fac cu ou...si astia mici n-au voie albus... Voi ati cumparat paste fara ou..? Exista?

Daca nu imi raspundeti, ma supar .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Kiwi eu i-am dat.
Se taie in jumare,cu o lingurita se curata de partea cu samburi o jumatate,apoi cealalta.Se curata de coaja,se spala,si se zdrobeste cu o furculita.Daca e copt nu e f greu procedeul.
Ramane suficient si fara samburi.
Lisa a ras totul din cateva guri
Aaa se scot samburii pt ca sunt alergeni,ca mai toate fructele cu seminte mici.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Hepi eu ii dau perisoare lui Brucu..Eu cumpår carnea gata tocata f marunt de vacutå..Chiar azi avem in meniu.

De kiwi nu stiu ce så iti spun pt ca nu i-am dat decat daca era la borcanel combinat cu ceva dar intr-adevar nu avea såmburi.

Eu ii pun un fel de paste..le cumpår dar sunt ca si alea facute acaså si da sunt facute cu ou..mie mi-a spus ca e oki.Acum nu stiu ccum va spune in Romania dar mie mi-a cam dat verde la tot.Adica ce påpåm noi så ii dåm si lui..Bine acum nu prajeli si din astea.Dar el merge acum pe mancarica speciala pt el.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Salutare!

La multi ani Zeina si Dragos! Sa cresteti mari pui dragi si sa fiti sanatosi!

Mai, inca nu s-a luat o decizie cu indemnizatia. Cica azi se va anunta.

Uka - te pupa fata. Hai, ca o trece si perioada asta cu Carinuta neprietenoasa. Doar e de gasca ea asa...in general . Cu suptul n-as stii ce sa te sfatuiesc. Poate Raluk ...ca ea e mama alaptarii tuturor timpurilor. Clar! Poate are ea vreo idee...

Luto - mami, ce ii mai dai tu lu' David sa manance? Mai da-ne si noua o idee. Eu i-am pregatit acum Maiei fasole galbena. A iesit bunuta, da' asa zic mereu, ca o sa rupa castronu' si ea delicata cum este papa cateva lingurite si zice pas. Cu iaurtu' nu mi-a iesit. Nu vrea de niciun amestec si nici simplu si de niciun animal...

Mai, vroiam sa va mai intreb. Cica pot sa-i dau Maiei perisoare. Am luat carne tocata de manzat, da' e si cu grasime...asa cum e carnea tocata in general. Oare e ok? Ca parca citisem ca sunt interzise grasimile animale la bb... Voi cum faceti?

Si mai vroiam sa va intreb pe cele care ati dat kiwi la bb...cum l-ati dat? mie doc mi-a zis fara samburi....Pai e plin de samburi. Abia tai 2-3 feliute fara samburi dintr-un kiwi. Cum sa-l dau? Daca-l dau pe razatoaea de sticla nu ramane nimic...

Si mai vroiam sa va intreb daca ati pus in ciorbica /supica taitei...doc mi-a zis ca ii pot pune. Ati facut in casa taiteii? Eu i-as face, dar se fac cu ou...si astia mici n-au voie albus... Voi ati cumparat paste fara ou..? Exista?

Daca nu imi raspundeti, ma supar .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

..siiii, nicio intrebare pe ziua de azi?

- eu kiwi nu-i dau pana la un an
- i-am dat supitza cu galuste (yammy a fost), urmeaza si taitzei de casa
- am mai avut succes cu supa de rosii (adica eterna combinatie cu 1 rosie mai mare)
- iaurtul si la noi e cah .am 2 aparate de facut iaurt, le vrei tu?
- deja e mai bine Carinoasa, a decis ca m-a chinuit destul..
- de perisoare nush ce sa zic , zau !
- pup-o pe Maia din partea noastra!

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Fetelor multumesc de comentariile de pe picasa
Am vazut-o si pe Carina care e o scumpa,are niste mocute in poze de iti vine sa o papi si am vazut-o si pe mami a ei care tare bine ii sta cu parul asa,ti-am mai zis dar chiar imi place cum iti sta
Mai oare am ramas singura care nu a fost strigata ma-ma ????
Apropo de peste,mai stiti vorba aia ca sa nu dam peste la copil ca nu mai vb??? e acum daca nu vb fii-mio o sa pun si pe seama pestelui
Aici a fost tare frumos vreo 3 zile intre 24-27 de grade,vad ca azi e un pic mai racoare dar oricum nu ploua,ieri am fost afara cu Andre si cu Iri,ca mama nu a avut chef,si el a fost un cuminte,sa stiti ca mult mai cuminte e cand e doar cu mine si cu andre decat cand e si mama in peisaj si nu vb in nume de rau dar cred ca mama ii transmite si lui starea de agitatie sau nervi pe care o are ea continuu.Am observat asta de f multe ori,chiar si cand ramane sa doarma la ea o chinuie toata noaptea iar la mine chit ca se culca la 1 imi doarme pana a doua zi la 12.Tataie cred ca a disperat singur,intra pe net sa ne vada si sa vb cu noi,nu va spun cat am stat sa-i explic si acasa si la telefon sa intre dar a reusit si mereu vine sa ne vada,el saracu credea ca venim acasa sambata dar noi ajungem abia luni.A zis ca ii e dor sa il tina in brate,sa.l pupe,sa se joace cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

'Mneata si de la noi!

La Multe lunite Zeinuca si Dragoselu'
Sa fiti sanatosi, in primul rand ca restul...vin de la sine.
Mami Alex draga de tine...iti doresc nervi tari si te si abia astept sa vina ziua aia in care o sa ne spui: am mancat la restaurant. Tot-tot!

monic cum e Dragos cu kk? Ati rezolvat-o intr-un fel sau altul?

Mami Uka daca descoperit secretul Carinei sa vii sa ni-l spui si noua, da? Hai ca esti prietena noastra, ce naiba?
Uite-asa si noi, ne trezim urland din jumate in jumate de ora si daca-i bag tzitzi...nici nu vrea sa o miroase Si m-am spalat cand m-am bagat in pat .
Zic si io ca nu e de la dinti ca avem suficienti.
Am dat vina pe bibe, ca a dat de "gust" si merge mai repejor, nu mai trebuie sa munceasca...dar asta nu-i o scuza pentru comportament marait si respingere de mama lui

hepi vezi ca la kiwi, daca-l tai la jumatate se evidentiaza partea cu samburei. Exact ca la pepenele galben. Scoti de-acolo si papi tu si restul...se paseaza si la furculita
io l-am mancat prima data cu tot cu coaja ca habar n-aveam ce exoticism mai este si asta
Cu perisoarele...de ce nu iei tu niste carne de manzat proaspata si s-o toci acasa? In felul asta stai linistita ca stii ce ai pus in perisoare.
Dar la periosare nu se pune si albusul?? Eu stiu ca asta leaga, galbenusul e asa, de gust bun-bun.
Cu pastele...nu te pot ajuta Exista pe piata si fara ou dar nu stiu marci bune si consacrate. Io dau comanda la soacra-mea de taitei si-mi aduce cu pungile.

Mada Ma duc si eu sa ma delectez cu pozici cu mamici si bebici senzationalici .

s-a activat! S-a dus boiereala mea!

Azi avem in meniu broccoli. Sper sa-l aprecieze frecat cu un pic de galbenus si amestecat cu cartof dulce. Daca nu...bagam iaurt ca la noi iaurtul rulz

Apropos de galbenus: 1 data se da 1/4, apoi la 4-5 zile jumate...si apoi la inca o saptamana diferenta pot sa i-l dau pe tot?? Precizez ca am oua de tara de-alea mici ca de prepelita

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fetelor!

LA MULTI ANI ZEINA SI DRAGOSHELUL ! SA CRESTETI MARI , FRUMOSI, SANATOSI SI VOIOSI!

Nu pot sta mult ca Isabela e maraici azi (de luni de altfel e asa) daaar....AVEM UN DINTISOR!!!!!! In sfarsit a iesit!!! Sunt super incantata...

Va pup, o zi buna!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

hello

La multi ani Zeina si Dragoselu'

Referitor la taitei,eu i-am facut cu galbenus si faina si au iesit yammy rau,lui Razvi ii place supa de numa

La mine se doarme,eu gatesc de zor iar dupa masa mergem la o pensiune din apropiere sa mancam papanasi

Mada,superbe pozele

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput